- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 35
Cok dikkat et ve bol bol cig kabak cemirdegi ananas ye tutmasi icon kolay bi islem korkma
Hayir ama tup bebek dsunyrz insPeki şu an herhangi bir tedavi yöntemi görüyor musun
Canim hic moralini bozma tutma olasiligi düşuk olsa zaten doktor direk tup bebek yapalim der aşilama yapip tutan cok var sen kimsenin dedigine bakma bol bol dua oku rabbim ol derse olur uzulmeKaç kere yaptınız
Olur insHayir ama tup bebek dsunyrz ins
Çok tsk ederimCanim hic moralini bozma tutma olasiligi düşuk olsa zaten doktor direk tup bebek yapalim der aşilama yapip tutan cok var sen kimsenin dedigine bakma bol bol dua oku rabbim ol derse olur uzulme
Insss seninkide tutar rabbim gonlune gore versin asamalarini anlatmistr doktr ?Olur ins
Doktor zaten bana şey dedi yumurtaliklarin çalışıyor dedi bi sıkıntı yok asilima yapalım dediCanim hic moralini bozma tutma olasiligi düşuk olsa zaten doktor direk tup bebek yapalim der aşilama yapip tutan cok var sen kimsenin dedigine bakma bol bol dua oku rabbim ol derse olur uzulme
Amin Allah tüm isteyenlere versinInsss seninkide tutar rabbim gonlune gore versin asamalarini anlatmistr doktr ?
Tamam tsk ederizCok dikkat et ve bol bol cig kabak cemirdegi ananas ye tutmasi icon kolay bi islem korkma
Amnnnn ben kotu biirsey vardir die demek istemedm genelde ilk asilamadan basliolar sorun olmasada inu demek istedm ins ugrasmazsn tup bebekle fln gercktn cok zor imtihnAmin Allah tüm isteyenlere versin
Yooo herkesi çok iyi anlıyorumA
Amnnnn ben kotu biirsey vardir die demek istemedm genelde ilk asilamadan basliolar sorun olmasada inu demek istedm ins ugrasmazsn tup bebekle fln gercktn cok zor imtihn
AynennnnYooo herkesi çok iyi anlıyorum
Sorun değil olmasa da vardır herseyde bir hayır sıkıntı yapmayın dua edelim önce hayırlı saglikli evlat versin Allah im tüm isteyenlerCunku ayni skntyı paylasiyorz
Cunku ayni skntyı paylasiyorz[/QUOTcanı gönül den isterim hepiniz burda en kısa sürede hamileyim yazar tabi bende
Canım sohbet topiğinde tartışsanız hem konuyu takip edenlere bildirim gidiyor hem de uyarı alırızBlkide tutar hic belli olmz sanki kotu bsey soylemisim gbi sozumu baltalamazsanz sevinrm
Kaçtane kaldı canım saydınmı okunanları birazdan okicam ben yine41 Meryem suresinin tamamı için niyetimiz
Mehmet kızı melek nicki ise @hayalalemivebenkızlar Çarşamba günü sonuçlarını alacak inşallah olumlu olur
ceymi (AYSEL) 1
U Umudumallahtan okumadı
Erwaaaa 4
@HemDeliHemAsik 3
R4bi4 (okumadı)
@Vayneymis 2
A AsyaaAyazz (okumadı)
Cikolatalikurabiyem izinli
@selcanmehmetcan (okumadı)
M meha123 (okumadı)
@nurtenn64 1
SEVDAM07 1
D Durbidk (okumadı)
@nursevdi(okumadı
T Tatlianne20 1
E elsin1 (okumadı)
L lionyez (okumadı)
F Fatmae20 (okumadı)
B Burcinak (okumadı)
K Karak87 (okumadı)
Hllkl (okumadı)
P pembehayaller06 (okumadı)
H hayalalemiveben 1
Isimsiz 1 (1)
@papatya4680 2
miyaww__ mazeretli
F Fenomenal (okumadı)
polyanna_30 (okumadı)
R Rad-8 1
@Mucizeolsakeske 2
KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor)
@Ssy8491 1
R Rose_marie 1
turuncusemsiye okumadı
gunes0101 (1)
mhnds_ okumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?