Evet iki aşılama iki tüp oldum cnm.bugunde transfer oldum inşşlllh tutunuyordurİnş siz oldunuzmu
Tamam canım
Arkadaşım ben regl oldum biliyorsun, bittiğinde arayı kapatacağım inşallah. Fazlasıyla okuyacağım.
Allah kabul etsin1 tane okudum
İnş olur canımEvet iki aşılama iki tüp oldum cnm.bugunde transfer oldum inşşlllh tutunuyordur
Kaç yıllık evli sinizEvet iki aşılama iki tüp oldum cnm.bugunde transfer oldum inşşlllh tutunuyordur
Ben asipama yaptrdm daha oncesindeArkadaşlar benim haftaya asilima yapilcak varmı araniz da yapan kaç gündür mesaj attım kimse yazmıyor
Peki ne oldu olmadimiBen asipama yaptrdm daha oncesinde
Canim ben omudum okudu diye isaretlersen sevinirim41 Meryem suresinin tamamı için niyetimiz
Mehmet kızı melek nicki ise @hayalalemivebenkızlar Çarşamba günü sonuçlarını alacak inşallah olumlu olur
ceymi (AYSEL) 1
U Umudumallahtan (okumadı)
Erwaaaa 4
@HemDeliHemAsik 3
R4bi4 (okumadı)
@Vayneymis 2
A AsyaaAyazz (okumadı)
Cikolatalikurabiyem izinli
@selcanmehmetcan (okumadı)
M meha123 (okumadı)
@nurtenn64 1
SEVDAM07 1
D Durbidk (okumadı)
@nursevdi(okumadı
T Tatlianne20 (okumadı)
E elsin1 (okumadı)
L lionyez (okumadı)
F Fatmae20 (okumadı)
B Burcinak (okumadı)
K Karak87 (okumadı)
Hllkl (okumadı)
P pembehayaller06 (okumadı)
H hayalalemiveben 1
Isimsiz 1 (1)
@papatya4680 2
miyaww__ (okumadı)
F Fenomenal (okumadı)
polyanna_30 (okumadı)
R Rad-8 1
@Mucizeolsakeske 2
KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor)
@Ssy8491 1
R Rose_marie 1
turuncusemsiye okumadı
gunes0101 okumadı
mhnds_ okumadı
Hayir tutmadiPeki ne oldu olmadimi
Kaç kere yaptınızHayir tutmadi
1 kezKaç kere yaptınız
İnşCatlatma ignesi vuruldm 24 saat snra asilama yapildi ve dinlenmene gerek yok dedo doktor ben yine 2 gun dinlendm cokta dikkt etmedm edenlerde var onlrdada sonuc negatf zaten tutma olasilgi cok az ins o sansli kisilerden olursn
Peki şu an herhangi bir tedavi yöntemi görüyor musunCatlatma ignesi vuruldm 24 saat snra asilama yapildi ve dinlenmene gerek yok dedo doktor ben yine 2 gun dinlendm cokta dikkt etmedm edenlerde var onlrdada sonuc negatf zaten tutma olasilgi cok az ins o sansli kisilerden olursn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?