• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN HER GÜN 1 KİŞİYE 41 MERYEM SURESİ

Arkadaşlar mazeretli olmayıp da 41 Meryem suresi tamamlandığı zaman , en az 1 tane Meryem suresi okumayanlar bir sonraki zincire katılmayacaklardır (ikinci fırsat yok çünkü toplu 41 sure okunduğu süre zarfında bir kişinin boş geçmesi adil değil) bunu yapmamın sebebi karşılık kavramı değil. Gruptaki herkesin okumasını istiyorum . Hepimiz dualı olalım ki işlerimiz daha tez zamanda ve hayırlı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ilk sayfadaki kuralları güncelledim o yüzden okumayanları listeden silmicem ilk ve son defaya mahsus (mazereti olanları zaten biliyorum kızlar)

merhaba arkadaşlar

Kurallar:
1) duamızın her zincirinde bir kişi için 41 Meryem suresi okunacak (bu dönem okuma gücümüze göre farklılık gösterebilir bildirimlerden takip ediniz)

2) mazeretli olmayıp da 41 Meryem suresi tamamlandığı zaman , en az 1 tane Meryem suresi okumayanlar bir sonraki zincire katılmayacaklardır (ikinci fırsat yok çünkü toplu 41 sure okunacak zamanda bir kişinin boş geçmesi adil değil) bunu yapmamın sebebi karşılık kavramı değil. Gruptaki herkesin okumasını istiyorum . Hepimiz dualı olalım ki işlerimiz daha tez zamanda ve hayırlı olsun.
3) editörlerimizin de belirttiği üzere sohbet yasaktır

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Listemize girdikten sonra hamile olan arkadaşların isimlerinin yanında hamilelik emojisi vardır. Hepimize umut olsun :anneadayı:

1- ceymi ceymi (AYSEL)
2- U Umudumallahtan bat 19 şubat
3- Erwaaaa Erwaaaa bat 14 şubat
4- @HemDeliHemAsik bat 3 şubat

5- R4bi4 R4bi4
6- @Vayneymis Bat 14 şubat
7- A AsyaaAyazz

8- Cikolatalikurabiyem Cikolatalikurabiyem
9 @selcanmehmetcan
10- M meha123
11- @nurtenn64
12- SEVDAM07 SEVDAM07

13- D Durbidk
14- nursevdi nursevdi
15- T Tatlianne20 :anneadayı:
16-@elsin1
17-@lionyez
18-@Fatmae20
19-@Burcinak bat 20 şubat
20- K Karak87
21- Hllkl Hllkl
22- H hayalalemiveben
23- P pembehayaller06
24- Isimsiz 1 Isimsiz 1
25- C cibilicibilisaksak06
26- miyaww__ miyaww__
27- polyanna_30 polyanna_30
28- F Fenomenal
28- @Mucizeolsakeske (topiğe katılmadan hamile olmuştu ;)
29- R Rad-8
30- KaPrisLiPazen KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor )
Hepimiz için hayırlı olsun [/USER][/USER]

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar mazeretli olmayıp da 41 Meryem suresi tamamlandığı zaman , en az 1 tane Meryem suresi okumayanlar bir sonraki zincire katılmayacaklardır (ikinci fırsat yok çünkü toplu 41 sure okunacak zamanda bir kişinin boş geçmesi adil değil) bunu yapmamın sebebi karşılık kavramı değil. Gruptaki herkesin okumasını istiyorum . Hepimiz dualı olalım ki işlerimiz daha tez zamanda ve hayırlı olsun.
Sana kayılıyorum canım bende elimden geldiği kadar hızlandırıcam inşaallah topiği 15 yazdım fazlası olur ama eksiği olmaz Allah’ın izniyle :dua::KK200:

Kızlar liste böyle olduğu gibi kalsın mı sıralama böyle mi olsun ayarlamak zor olucak zaten herkes ayda bir adet oluyor çok da takılmayalım bence (sonuçta biz okumaya başlayınca Allah bat tarihine göre yardım edicek die kural yok) hatta siz başka arkadaşınıza okurken de Allah sizin hamileleliğiniz için yardım etmeye başlar die düşünüyorum ama siz bilirsiniz ortak bir karar alalım
Liste ilk sayfadaki gibi olsun diyenler 1 desin
Bata göre sıralayalım diyenler 2 desin :super:
Demokratik olalım her zaman :KK19:

Kızlar liste böyle olduğu gibi kalsın mı sıralama böyle mi olsun ayarlamak zor olucak zaten herkes ayda bir adet oluyor çok da takılmayalım bence (sonuçta biz okumaya başlayınca Allah bat tarihine göre yardım edicek die kural yok) hatta siz başka arkadaşınıza okurken de Allah sizin hamileleliğiniz için yardım etmeye başlar die düşünüyorum ama siz bilirsiniz ortak bir karar alalım
@Vayneymis,
@Vayneymis, 2. Sırada beni alacağını söylemiştin. Transfer yapilmusti bana Test gunu mu bekliyurum. Bu yuzden 2. Sıraya alalim demistin. Değişti mi acaba.

Kızlar bişey daha isticem ama zorunlu değil tabi
Hani biz şimdi bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ya aramızdan bir kişi bebek isteyenlerin beslenme topiği diye biz de oraya hergün yediğimiz faydalı yiyecekleri ve içtiklerimizi yazsak hem kafamız dağılır hem motive oluruz. Nasıl fikir :kk77:

Kızlar bişey daha isticem ama zorunlu değil tabi
Hani biz şimdi bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ya aramızdan bir kişi bebek isteyenlerin beslenme topiği diye biz de oraya hergün yediğimiz faydalı yiyecekleri ve içtiklerimizi yazsak hem kafamız dağılır hem motive oluruz. Nasıl fikir :kk77:
Canım açtım bile :emir_bebek::anneadayı::bicak::KK49:

Back