- 13 Ekim 2017
- 443
- 164
- 23
- 26
TeşekkürlerHoşgeldiniz yazıcam sizi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerHoşgeldiniz yazıcam sizi de
Canım benim 4. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı. Malesef sonufum bugün 0.2 cıktı. Şimdilik negatif gözüküyor. Umudum kayboldu ama 4 gün sonra tekrar edeceğim testi. Bakım Allah büyük. Rabbim sana hayırlısı ile bebegin tutunmustur inşallah. Aslında erkendi ama internette bu günlerde de değeri çıkan arkadaşların olduğunu gördüm. Gerçi geç tutunanlarda oluyor. Nasip artıkBenim de 9. Günüm canım. Inşallah çıkar da bana da umut olursun
Ben 5 gün önce yaptım negatifti. Hassas testte çok ince ve silik çizgi vardı. Kandaki küsüratı algıladı belki de. Inşallah değerimiz yükselir de kavuşuruz yavrularımızaCanım benim 4. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı. Malesef sonufum bugün 0.2 cıktı. Şimdilik negatif gözüküyor. Umudum kayboldu ama 4 gün sonra tekrar edeceğim testi. Bakım Allah büyük. Rabbim sana hayırlısı ile bebegin tutunmustur inşallah. Aslında erkendi ama internette bu günlerde de değeri çıkan arkadaşların olduğunu gördüm. Gerçi geç tutunanlarda oluyor. Nasip artık
Amin canım inşallah. 5 gün önce yani 4. Gününde silik te olsa bi şeyler cıktı ise senin bebeğin bence kesin tutunmustur. Bu kadar kısa sürede idrar testlerinde silik te da bi şeylerin çıkması çok güzel. Inşallah kanda hayırlı haberlerini alırsın. Benimde inşallah yükselmiş olur belki bu 4 gün içind eBen 5 gün önce yaptım negatifti. Hassas testte çok ince ve silik çizgi vardı. Kandaki küsüratı algıladı belki de. Inşallah değerimiz yükselir de kavuşuruz yavrularımıza
Yasak diye özelden yazdım canımAmin canım inşallah. 5 gün önce yani 4. Gününde silik te olsa bi şeyler cıktı ise senin bebeğin bence kesin tutunmustur. Bu kadar kısa sürede idrar testlerinde silik te da bi şeylerin çıkması çok güzel. Inşallah kanda hayırlı haberlerini alırsın. Benimde inşallah yükselmiş olur belki bu 4 gün içind e
Nedir fikrin
41 Meryem suresinin tamamı için niyetimiz H hayalalemiveben kızlar
ceymi (AYSEL) (okumadı)
U Umudumallahtan (okumadı)
Erwaaaa (okumadı)
Rakika (okumadı)
R4bi4 (okumadı)
@Vayneymis (okumadı)
A AsyaaAyazz (okumadı)
Cikolatalikurabiyem izinli
@selcanmehmetcan (okumadı)
M meha123 (okumadı)
@nurtenn64 (okumadı)
SEVDAM07 (okumadı)
D Durbidk (okumadı)
@nursevdi(okumadı
T Tatlianne20 (okumadı)
E elsin1 (okumadı)
L lionyez (okumadı)
F Fatmae20 (okumadı)
B Burcinak (okumadı)
K Karak87 (okumadı)
Hllkl (okumadı)
P pembehayaller06 (okumadı)
H hayalalemiveben (okumadı)
Isimsiz 1 (okumadı)
@papatya4680 (okumadı)
miyaww__ (okumadı)
F Fenomenal (okumadı)
polyanna_30 (okumadı)
R Rad-8 (okumadı)
@Mucizeolsakeske (okumadı)
KaPrisLiPazen (çocukları var bizler için okuyor)
@Ssy8491 (okumadı)
R Rose_marie (okumadı)
Tamam 3 tane okudum melek için beni de Hatice kızı Hanife diye eklersin @VayneymisMehmet Kızı Melek diye dua ederseniz sevinirim
Ben daha topiği açarken yazdım haklısın
Bu topicte sadece bildirim yapsak?
1 okudum
5 okudum
X arkadaşımızı 29 okundu kaldı 12 gibi.
Sohbet topiğini ayrı açalım.
Ne kadar burada sohbet edilmesede muhabbet oluyor sayılar falan araya karışıyor senin içinde daha iyi olur sanki.
Amin tamamTamam 3 tane okudum melek için beni de Hatice kızı Hanife diye eklersin @Vayneymis
Canım bu kesin sonuç diil erken çıkanlar olabilir belki seninki geç çıkar üç dört gün sora inş olumlu olurCanım benim 4. Gün embriyosu 2 adet transfer yapıldı. Malesef sonufum bugün 0.2 cıktı. Şimdilik negatif gözüküyor. Umudum kayboldu ama 4 gün sonra tekrar edeceğim testi. Bakım Allah büyük. Rabbim sana hayırlısı ile bebegin tutunmustur inşallah. Aslında erkendi ama internette bu günlerde de değeri çıkan arkadaşların olduğunu gördüm. Gerçi geç tutunanlarda oluyor. Nasip artık
Takip edecem gözle ay ne güldüm biraz halsisiz sabah az okudum inşallah tum arkadasa arkadaslara okurum birakmamT Tatlianne20 olur ama gözle takip edersen olur nie olmasın dinleyerek olmaz bence
Yani Zihni’nden takip değil gözle takipTakip edecem gözle ay ne güldüm biraz halsisiz sabah az okudum inşallah tum arkadasa arkadaslara okurum birakmam
Bende onu dedim kuzm telden dinleyip kurandan takip olurmu yani netten de baktımYani Zihni’nden takip değil gözle takip
Ben kabul ederim itirazı olan yoksa olur dur etiketleyip sorayımBende onu dedim kuzm telden dinleyip kurandan takip olurmu yani netten de baktım