Tamam seni iptal ediyorum 43 le kapatıyoruz ama bak çok kaytarıyosun regl olmassan 5 tane oku sıradaki kişiye :) yani hamile olursan hamilelik hediyesi oku :))Yaa neguzelll cnm ozmn 44 ise smdide bitiriyorsanz iptal et misafrlktn eve gecince okuycm
AminnnnnnnnnnnnnnnBen okudum bitirdim. lionyez, Rabbim gönlünün muradını tez zamanda nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar versin Rabbim
Aminn canımm:)Ağzına yüreğine sağlıkşuan bana okunuyor ama inan kalbimden hepiniz için ayrı ayrı istiyorum. Hepimize tez vakitte nasip etsin. @Vayneymis ben 4 tane daha okudum.
tabi seve seve okumammi hic ana ask olsun cnm kaytariyormyum herkese okumuyormuym 1 de olsa ben sen smdi dua gecicegin icin iptal et dedim yoksa 1 2 saate giderm eve ozmn okurum iptl etme ozmn :)yokmu hamilelik haberi alanlr aramizda yaTamam seni iptal ediyorum 43 le kapatıyoruz ama bak çok kaytarıyosun regl olmassan 5 tane oku sıradaki kişiye :) yani hamile olursan hamilelik hediyesi oku :))
:))tabi seve seve okumammi hic ana ask olsun cnm kaytariyormyum herkese okumuyormuym 1 de olsa ben sen smdi dua gecicegin icin iptal et dedim yoksa 1 2 saate giderm eve ozmn okurum iptl etme ozmn :)yokmu hamilelik haberi alanlr aramizda ya
Amin canım sağol ben hiç hamilelik duasında iki hafız görmedim o kadar şükrediyorum ki. O senin iyi niyetin canım :))Senin iyi niyetinden hafız arkadaşlarımız sağ olsun bize çok destek oldu canım ellerine sağlık topik için
Ya bu konuyu uzatmasak ben cok sıkıldım skntı cikartmak isteyen herkes cikarir bnece bizden bi lutfen herkes cok cok aliyor ve 3 tane kaldi hadi okuyun demiyorki arkadas kisiler istekleri üzerine okuyorlar ve çok az kaliyor okuyanlara nasil engwl olunsun herkes bir umut bklior biran once bize sira gelsin die bence boyle super belki diger arkdsta daha yavas okucaz sende hergun okumaya calis
Arkadaşım elimizden gelince okuyoruz elbette ama her daim müsait olamıyoruz ki. Ayrıca hızlı gitmesine daha önce sizde tepki vermişsiniz hatta bırakın 3 günü 4 yada 5 gün olsun geliştiremiyorum diye cevap yazmışsınız şimdi niye ben hızlı gidiyor deyince tepki veriyorsunuz. Gerçekten anlamak güç.
Sende diger arkadasa yetisirsin canim kendini sıkma strese girme yestisebildigene yetis kuzu..Ama ben okuyamadim daha
Saol cnm eve yeni girebildm diger arkadasi bkliiyorm sira kimdeyseSende diger arkadasa yetisirsin canim kendini sıkma strese girme yestisebildigene yetis kuzu..
Selamun aleykum kizlar ben az evvel eve geldim net yoktu kusura bakmayın yeni açtim iş güç öyle duruyo ben okuyamadim sabah bir tane okumuştum başka bi arkadaşımiz icin ona bağışlamistım.Yaa neguzelll cnm ozmn 44 ise smdide bitiriyorsanz iptal et misafrlktn eve gecince okuycm
Yok canım özel dua içinden geldiği gibi@Vayneymis cnm özel olarak ettiğimiz bir duamı var. Yoksa herkesin içinden ne geliyorsa ona göremi dua ediliyor. Ben bilmiyordum.
Önemli değil canım sonuçta bildirim yaptın sağol. İlgisiz değilsin ki. İlla herkese okuyacaksın die kural olsaydı listeyi alımlara kapatırdım hep açık bıraktım çünkü burda öyle bi sıkıntı yok sağlık olsun nolıcak tamamlandı zatenSelamun aleykum kizlar ben az evvel eve geldim net yoktu kusura bakmayın yeni açtim iş güç öyle duruyo ben okuyamadim sabah bir tane okumuştum başka bi arkadaşımiz icin ona bağışlamistım.
Zeynep arkadaşımiza okuyamadim hakkını helal etsin.ama ben bi tane okuyup ona kendim hediye etmek istiyorum kusura bakmasin nolur.
Rabbim tez zamanda sağlikli salih evlatlar versin inşallah
Allah razi olsun bugün çok yoğunduk dedigim gibi yeni geldik bulaşıklarim bi yandan yemek bi yandan ama ben yazmadan mutfağı toparlamak istemedim üzerimde yük kaldı vicdanen icim yandı bu ayni kuran okunmadığında vicdanin nasil sizliyosa arkadaşlara bilgi gecmemekte vicdanen üzüyo ben duami yaptim.Önemli değil canım sonuçta bildirim yaptın sağol. İlgisiz değilsin ki. İlla herkese okuyacaksın die kural olsaydı listeyi alımlara kapatırdım hep açık bıraktım çünkü burda öyle bi sıkıntı yok sağlık olsun nolıcak tamamlandı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?