Geçmiş olsun . Bana bir adet meryem suresi okusan yeterli :)kaç gündür giremedim rahatsızdım şimdi gördüm bildirimleri geç mi kaldım napıcam
![KK52 :KK52: :KK52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun . Bana bir adet meryem suresi okusan yeterli :)kaç gündür giremedim rahatsızdım şimdi gördüm bildirimleri geç mi kaldım napıcam
tamam canımGeçmiş olsun . Bana bir adet meryem suresi okusan yeterli :)![]()
Canım geçmiş olsun bir tane oku arkadaşımıza gerisini düşünmekaç gündür giremedim rahatsızdım şimdi gördüm bildirimleri geç mi kaldım napıcam
Misafirim var canım bana 10 yaz şimdilik gece okicam inşaallah tmmCanım geçmiş olsun bir tane oku arkadaşımıza gerisini düşünme![]()
Pardonnn yanlış yazmışımmmMisafirim var canım bana 10 yaz şimdilik gece okicam inşaallah tmm![]()
Estağfirullah canımmm elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorummmm seviyorum okumayı ne için kim için önemli değill Rabbim niyetlerimizi dualarımızı mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşaallahErwaaaa o kadar sevaba giriyorsun ki anlatamam
Hem çok okuyan birisin hem de iyi birisin ikisi bi arada :)))
Tamam canım çok sağol@Vayneymis cnm ben şimdilik 2 tane alıyorum. Bitmezse yine alırım. Okudum sayabilesin cnm bugün okuyacam inşallah.
AminEstağfirullah canımmm elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorummmm seviyorum okumayı ne için kim için önemli değill Rabbim niyetlerimizi dualarımızı mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine kabul etsin inşaallah![]()
@Vayneymis 6 tanesini de ben alimOkunan alınan 31
Kalan 10