- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 53
- 35
1 tane okudum Allah kabul etsin @Vayneymis insallah hayirli haberleri aliriz calisiyorum oyuzden bukadr ikuyabildim suan iste okudum zaten:) dha okuruz ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım normal teşekkürler darisi herkesin basina bu mutluluğu tadirsin rabbimGozunuz aydin ozel bisey yaptinizmi :)
Ben okudukça yapıyorum istediğiniz zaman yapabilirsiniz günlük kaç tane okuyosanız okadar yapın birikmez en azından58. Ayet tilavet secdesi yaziyor surede hepsi bitince mi yapilacak onu bi arastirin derim
Sureyi bitirdikten sonra yapabilirsin canım hee secde ayetini oluduktan sonra hemen secdeni yapıp okumaya kaldığın yerden de devam edebilirsinKızlar bilmediğim için soruyorum affedin. Meryem suresini okuduktan sonra tilavet secdesi yapacağız değil mi ? Yani tilavet yaparken okumayacaz
Tamam canım teşekkür ederimSureyi bitirdikten sonra yapabilirsin canım hee secde ayetini oluduktan sonra hemen secdeni yapıp okumaya kaldığın yerden de devam edebilirsin
Ricaa canımTamam canım teşekkür ederim
Ah canım tamam halledicez inş bu dualarla sen fr hamile kalacaksınArkadaşlar bende kaç yıldır evliyim tedavi de gördüm hamile kalamiyorum benim için de biraz erken okutabilirmiyiz bende artık farkındayım eşim de rahatsız oluyor arada soyleniyor bende cok özlüyorum 77 kg dum 62 ye yakın düştüm
İnşallah allah razı olsun hepinizdenAh canım tamam halledicez inş bu dualarla sen fr hamile kalacaksın
Hayır herkese ayrı :) ben bata çok bakmıyorum sonuçta hepimizin en fazla 1 ay varO zaman ikimizede okuyalım :)
Ooo çok sevindim :))) Allah bağışlasın hamile yazıyorum sana ama okumaya devam :))Hamileyimmmmmm kizlar