Canım ben bugün için 2 adet okudumKızlar evlat sahibi olmak için Yasin Suresi okuyoruz.
Rabbim dileyen herkese cennet kokulu evlatlar nasip eder inşallah AMİN...
1. whiterosa arkadaşımıza kişi başı günlük 2 Yasin okuyoruz.
LİSTEMİZ;
1. whiterose00 ................ 2 yasin ( √ )
2.Frdaa
3.gnc10
4.betul8516................ 2 yasin ( √ )
5.mrymogztrk
6.zeynepce90............... 2 yasin ( √ )
7.kimyager1508
8.sevmkee..................2 yasin ( √ )
9.ecrin87
10.hsnks......................2Yasin( √ )
11.qelebeq33
Liste kişi alımına açıktır.
Günlük gelip bildirim yapmak mecburidir.
Kızlar kişi başı 4 tane okumalıyız isteyen bir günde hepsini okusun isteyen günlük 2 tane okuyarak 2 günde okusun tercih sizin ama mutlaka bildirim yapılsın.
Amin canim insallah Allah razi olsunCanım ben bugün için 2 adet okudumwhiterose00 arkadaş için Allah kabul etsin
Canim ismin neydi isim olarak dua edelim daha iyi olur tabi sakincasi yoksa birde ilk denemen miBir kışının duasını iki günde mi bitirmiş olacağız canım her kişiye 4 tane okuyacaksak. Keşke listemiz uzun olsa da birçok kişinin duasını alabilsek.
Canim ismin neydi isim olarak dua edelim daha iyi olur tabi sakincasi yoksa birde ilk denemen miBir kışının duasını iki günde mi bitirmiş olacağız canım her kişiye 4 tane okuyacaksak. Keşke listemiz uzun olsa da birçok kişinin duasını alabilsek.
İlk denemem canım. Adım gülüşanCanim ismin neydi isim olarak dua edelim daha iyi olur tabi sakincasi yoksa birde ilk denemen mi
canm bu gun devam ediyoz 4 tane okuycaz iki gunde yarin senin hatime basliycaz insallahHayirli cumalar olsun canlarim bn ferda bendewhiterose00 arkadasism icin duami aldim bugunde kendim icin duami aldimm rabbim kabul eylsein herkese simdiden cok teskkur ederimn allahim hepinizin gonlune gore versin H hsnks basladihginizi bilmuyordum kusuruma bakmayin
canım sen kac tane okudun arkadaş içincanm bu gun devam ediyoz 4 tane okuycaz iki gunde yarin senin hatime basliycaz insallah
Tamm canimbnm sagol bn bugun misafirlerim var gidince hemen basina gecer 4taneyasin okur burayada duserim okudum diye allahim kabul eylesinn tez vakitli evlat sahibi olsun listedeki herkes ve evlat sahibi olmak isdeyen rabbimm evlerini neseyle gobuslerini bebislerle doldursuncanm bu gun devam ediyoz 4 tane okuycaz iki gunde yarin senin hatime basliycaz insallah
Amin canm insallah bu arada bildirim gitmesi icin etiketlemek mi getekiyo nasil yspiliyoTamm canimbnm sagol bn bugun misafirlerim var gidince hemen basina gecer 4taneyasin okur burayada duserim okudum diye allahim kabul eylesinn tez vakitli evlat sahibi olsun listedeki herkes ve evlat sahibi olmak isdeyen rabbimm evlerini neseyle gobuslerini bebislerle doldursun
Gunaydin canm bu gunde 2 tane okuycazgünaydın,
bugünde whiterose00 okuyoruz dimi. bugünkini de alayım akşam okurum.
tşk.