hayırlısı olsun canım stresi yensek Allahın izniyle bebişlerimiz göbüşlerimize gelcek inşallah bizlerede annelik nasip olcak ben inanıyorumkeşke canım keşke müjde versem geçen hafta test yaptım negatifti bende pko var canım 22-28 günde oluyordum 5aydır bu ay 45 gün oldu gelemedi gitti keşke gelmese de hamil olsam tüp bebek topiğinde arkadaş adeti bekliyordu hamileymiş hiç gerek kalmadı inş. bende de gerek kalmaz ama leke başladı kahve kahve sökülüyorum galıba strese girdim hakkımızda hayırlısı olsun
whiterose00 gnc10 zeynepce90 ecrin87 qelebeq33 kızlar herkes 4 tane yasin okudumu bu gün sondu biliyosunuz
kan testi mi yaptın yoksa idrar mıkeşke canım keşke müjde versem geçen hafta test yaptım negatifti bende pko var canım 22-28 günde oluyordum 5aydır bu ay 45 gün oldu gelemedi gitti keşke gelmese de hamil olsam tüp bebek topiğinde arkadaş adeti bekliyordu hamileymiş hiç gerek kalmadı inş. bende de gerek kalmaz ama leke başladı kahve kahve sökülüyorum galıba strese girdim hakkımızda hayırlısı olsun
hayırlısı olsun canım stresi yensek Allahın izniyle bebişlerimiz göbüşlerimize gelcek inşallah bizlerede annelik nasip olcak ben inanıyorum
erken gebelik testi yaptım evde idrar da canım yarın adet olmazsam sabah ilk idrarla tekrar erken gebelik testi yaaprım :)kan testi mi yaptın yoksa idrar mı
Hadi hayirlisi bakalimbende inanıyorum canım bir gün anne olcağımıza rabim en hayırlı zamanı bilir sabır ve dua etmek den başka çare yok ki allah büyük ol desin olsun inş.
erken gebelik testi yaptım evde idrar da canım yarın adet olmazsam sabah ilk idrarla tekrar erken gebelik testi yaaprım :)
sagol canım benimHadi hayirlisi bakalim
olmazsa aramızda paylaştıralım. 41'e tamamlayalım.
canım @mrymogztrk ve41 e tamamlayamadik canım. Bugün nasıl yapacaz
günaydın,
bugünde whiterose00 okuyoruz dimi. bugünkini de alayım akşam okurum.
tşk.
kızlar dün bunu yazmış okumuş olabilirler o yüzden bekliyorum isterseniz hemen okuyabiliriz deKizlar daha işten yeni geldim giremedim bugün az sonra okuycam iki tane yasini inşallah haber veriyim dedim
o zaman biraz daha bekleyelim. olmazsa bugün tamamlar diğer Frdaa arkadaşımıza geçeriz.kızlar dün bunu yazmış okumuş olabilirler o yüzden bekliyorum isterseniz hemen okuyabiliriz de
İnşallah canım insallahcanım @mrymogztrk vezeynepce90 dün okuycaz yazmişlardı ama geri bildirim yapmadılar okudular mı bilmiyoruz. biraz daha bekleyelim olmazsa biz tamamlarız inşallah ve inşallah bebeğin seninledir annesi