- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ancak işten çıkıp akşam eve geçince okuyabilirim tatlım.Kızlar evlat sahibi olmak için Yasin Suresi okuyoruz.
Rabbim dileyen herkese cennet kokulu evlatlar nasip eder inşallah AMİN...
1. whiterosa arkadaşımıza kişi başı günlük 2 Yasin okuyoruz.
LİSTEMİZ;
1. whiterose00 ................ 2 yasin ( √ )
2.Frdaa
3.gnc10
4.betul8516................ 2 yasin ( √ )
5.mrymogztrk
6.zeynepce90
7.kimyager1508
8.sevmkee..................2 yasin ( √ )
9.ecrin87
10.hsnks......................2Yasin( √ )
11.qelebeq33
Liste kişi alımına açıktır.
Günlük gelip bildirim yapmak mecburidir.
canım benim inşallah mucizen gerçekeşir ve ilk müjdemiz sen olursun...Bana da 2 tane yaz canım. Kızlar transferimin 3. Gunumdeyim. İnsallah minigim tutunur bana sımsıkı.
İnşallah canım.siz de arkamdan gelirseniz :)canım benim inşallah mucizen gerçekeşir ve ilk müjdemiz sen olursun...
canı gönülden aminnnnnnnn inşallah canım Rabbim kabul etsinwhiterose00 için okudum 2 tane yasin rabbim yüce katınta kabul etsin.
biz her daim arkandayız canımİnşallah canım.siz de arkamdan gelirseniz :)
amin Allah razı olsuncanım bende 2 tane yasın okudum allah kabul etsın ınsallah ve rabbım gonullerınden gecen dualrı kabul etsın ınsallah
tatlım bi kişiye 4 tane okucaz dimi. 2 günde 4 tane dkuyabilirizde. ölede düzenleyebliriz listeyi.canım benim inşallah mucizen gerçekeşir ve ilk müjdemiz sen olursun...
tamam canım benim kolay gele o zaman sanabende ancak işten çıkıp akşam eve geçince okuyabilirim tatlım.
evet canım bi kişiye dört tane okuycaz düzenleyebiliriz tabitatlım bi kişiye 4 tane okucaz dimi. 2 günde 4 tane dkuyabilirizde. ölede düzenleyebliriz listeyi.
aslında toplam 41 tane olması lazım ama yavaş okuyanlar daha az okuyabilir şuan herkes okursa 44 olurevet canım bi kişiye dört tane okuycaz düzenleyebiliriz tabi
evet canım az kişiyiz günlük 4 yasin fazla olur diye düşündüm o yüzden 2 gün de bi hatim yapacağız ama bu ay bitmeden herkese bi hatim yapmiş olcaz inşallahBir kışının duasını iki günde mi bitirmiş olacağız canım her kişiye 4 tane okuyacaksak. Keşke listemiz uzun olsa da birçok kişinin duasını alabilsek.
Bende okudum canım Rabbim dualarimiz kabul etsin inşallah[/QUO
amin inşallah canm