yani gögüslerim çok ağrıyo. 75 numara.Cok sevindm canm bizlere de dua et belirtin varmiydi peki
canim brn hastaydim bugun yikanicam yazmistim zaten sana@whiterose00
Z zulamm
gnc10
betul8516
kimyager1508
mew123
@Mutlu_sonn
Z zlhtrz
kızlar sizi bekliyoruz yasinleri okumadınız mı
inşallah canım bu gün bizim için büyük gün inşallah hayırlısı ile güzel haberler veririz birbirimizeH hsnks canimmm bnmm allah hepinizden razi olsunn bn ecrin ve sana okumam gerek biliyorum ama bir musaid olamiyorumm gece gec vakitker eve geliyorumnyorgun yorgunn dugunlerimiz vardi birde ev tasiyorumm inanki evinn hali maf durumdaa bn size haftaya emin sakin tatike cikmafannokusam olurmu hemm bugun benimm bat gunum hasta olmazsamm egerrbinsallhh hamisimmdir yaaa cokk karisik duygularbicindeyim allahimm rabbi hebli mines salihinn hamisimdir insalkahh dua edin bana ne olurr minigim benimledir bu ay inofolic kullandim insallah guzel haberler ederim size ben
Canimm allah raxi olsunnn sizdenn senden hepinizdenn ama so ra var.i beliti felan diye hucbirsey hissetmiyorum tek bildigim yorgunlukk oda ev tasimamdandir diye utunde durmuyorum bacaklarim pek agriyor
Ayyy insallah canimm insallah yaaa rabbim hayirlisini versin hakkimizdainşallah canım bu gün bizim için büyük gün inşallah hayırlısı ile güzel haberler veririz birbirimize
Tamam canimm. Ama bu hafta okuyamam. Benim payimi ayirin pazar ve pazartesi mutlaka okurum haber veririm olur mu?bana ve ecrin e okuman lazimcanm guzel duan icin sagolasin insallah sende kisa xamanda bebisine kavusursun
inşallah geçer canm dikkat et kendinekızlar kusura bakmayın kanamam var siteye giremiyorum kanamam olduğu için yasin de okuyamadım hakkınızı helal edin dua edin inşllah geçer de aranıza dönerim
ben kırmızıları gördüm canım bu gün saati bile şaşmadı napalım kısmet değilmiş inşallah sen verirsin müjdeyiCanimm allah raxi olsunnn sizdenn senden hepinizdenn ama so ra var.i beliti felan diye hucbirsey hissetmiyorum tek bildigim yorgunlukk oda ev tasimamdandir diye utunde durmuyorum bacaklarim pek agriyor
ben kırmızıları gördüm canım bu gün saati bile şaşmadı napalım kısmet değilmiş inşallah sen verirsin müjdeyi
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN KIZLARBende test sonucunu aldım negatif ti gene ama hala adet olmadım doktor adet olmam için ilaç vermedi bir hafta daha bekle dedi ne yapacağımı anlamiyorum artk adet olsam bile sevinecegim ya