tatlım liste bittimi.. yeni kişiye geçilcekmi.inşallah geçer canm dikkat et kendine
H hsnks Canim ben son üç kişiye 5 adet okuyacağım yani 5 tane okudum 10 tane daha okuyacağım sonra ben artık kadinlar kulübüne girmeyecegim çünkü girdikten stres yapıyorum mesela birinde ne hastalık varsa bende var mı diye psikolojim bozuldu bu son mesajım hakkınızı helal edin ve sende stres yapma canım inşallah olur yakında seninde benimde öyle hissediyorum insallah
canım ecrinin 8 yasini eksik sonra bana okunacaktatlım liste bittimi.. yeni kişiye geçilcekmi.
Hasta oldumm morallim bozuldu canim sikildii keyfimm hic yokk bu ayda olmadiiben kırmızıları gördüm canım bu gün saati bile şaşmadı napalım kısmet değilmiş inşallah sen verirsin müjdeyi
benimde o hayalim suya düştü canım hem evlilik hem doğum günüydü eşimin ben evde depresyonda eşimde nöbette malesef... hayeller hayatlarHasta oldumm morallim bozuldu canim sikildii keyfimm hic yokk bu ayda olmadiiayin 23,24 yil donumumuzdu supriz yapacaktim esime olmadiii
Aynenn canim birde benim eaimde sehir disi goreve gitti bittik mimoralle evimi topladim hafta sonu evim tasinacakbenimde o hayalim suya düştü canım hem evlilik hem doğum günüydü eşimin ben evde depresyonda eşimde nöbette malesef... hayeller hayatlar
Allah yardımcıları olsun canım sana da kolay gelsinAynenn canim birde benim eaimde sehir disi goreve gitti bittik mimoralle evimi topladim hafta sonu evim tasinacak
sagol canım allah razı olsun2 tane daha okudum
sen okudun mu canım dün yazmıştın 1 tane kaldısagol canım allah razı olsun
okuyamadım canım bugün inş. okurum ama lekelenmem var eve gider gitmez okursam iyi olacak adet oluyorum galıba soğan kürü yapmıştım bu aysen okudun mu canım dün yazmıştın 1 tane kaldı
rabbim kabul etsin canım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı seni iki dünyada da güldüren evlatların olsun