Tatlım 4 tane yazarmısın.kızlar evlat sahibi olmak için Yasin Suresi okuyoruz.
Rabbim dileyen herkese cennet kokulu evlatlar nasip eder inşallah AMİN
sevmkee arkadaşımıza kişi başı 5 Yasin okuyoruz.
Toplamda bir kişiye 5 adet yasin okuyoruz okumak için 2 gün süremiz var.
LİSTEMİZ;
1. whiterose00 ........................
2.Frdaa............... ..................
3.gnc10.................................
4.betul8516..............................
5.mrymogztrk ..........................
6.kimyager1508.........................
7.sevmkee...............................
8.ecrin87.................................
9.hsnks..................................5 Yasin( √ )
10.mew123..............................
11.mutlu_son....................................
12.zlhtrz..........................................
Günlük gelip bildirim yapmak mecburidir.
Allah razı olsun hepinizden insallah yarın guzel haberler veririmhatunlar ALLAH hepinizden razı olsun RABBİM DUALARINIZI hayırlısıyla kabul etsin inşallah...mew123 tatlım hatmin bitti Allahım kabul etsin inşallah senin için 41 defa KUN FE YEKUN dedik inşallah rabbim de ol demiştir ve oluverrir ve miniğin tatlı annişine sımsıkı tutunur.Rabbim yüzüne baksın emeklerini boş çıkarmasın inşallah tatlım
adet olucam demiyoz olmuycam diyozBende 18 de adet olucam . inş iyi şeyler olur.
Hayırlı akşamlar her kese canım keşke beni 10 nunc sıraya alsayxin çünkü biz diğer arkadaşla yer değiştirdim ya o yüzden haksızlık olmasin
inşallah canım olmazsınBu arada dün hasta olmam gerekiyordu olmadım bugün olurum sandım bugunde olmadım inşallah olmam ya ilk defa adətim bu kadar gecikti.2 güne daha hasta olmazsam test yapacağım insallah
ben artık iki hafta filan gecikmeyle test yapmıyrum tek çizgi o kadar gördüm ki malesef
Inş hamilesindir canımBu arada dün hasta olmam gerekiyordu olmadım bugün olurum sandım bugunde olmadım inşallah olmam ya ilk defa adətim bu kadar gecikti.2 güne daha hasta olmazsam test yapacağım insallah
benim bi sorun yok canım bi ara prolaktinim yükseldi ilaçla normale döndü haziran da aşılama yaptırdık tutmadı bi buçuk yıldır uğraşıyorz bakalım hayırlısı bu demek ki Rabbim hayırlı zamanda bizlere de nasip eder inşallahCanim senin ne sorun var ki niye olmuyormuş