canım listeye ekliyorum inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallahkizlar banada okuyalim luyfen bende okurum annemlerede okuturum herkes icin sadece kav tane okuyacagmi soyleseniz yeterli . benim de normalfe bugun hasta olmam gerekiyordu hala olmadim yarina kadat olmazsam yarin tahlil yapicam Rabbim herkese gonlune gore versin insallah
amin canim hepimizin bende yasin okurum ama hergun giremoyorum okudukca yazsam olur mucanım listeye ekliyorum inşallah hamilesindir Allah gönlüne göre versin inşallah
ama simdi hrmen bes tane okurum kizlaramin canim hepimizin bende yasin okurum ama hergun giremoyorum okudukca yazsam olur mu
canım iki günde bir bilmen lazım yada sırdaki her arkadaşa okursun belli sayıda sen girmesende ben sayıları yazarım normalde bi arkadaşa 4 tane okyoz en az tabi müsait olursakamin canim hepimizin bende yasin okurum ama hergun giremoyorum okudukca yazsam olur mu
ya düzenli iki günde beş oku ben öyle yazayım yada her iki günde bir kez sayını bildir sen bilirsinama simdi hrmen bes tane okurum kizlar
amin canım inşallah ALLAH ne muradın varsa versin inşallahtamam canim ben simdi uc tane okudum iki tane daha okuyacagim hergun okuyabilirim diyeyim Allahin izniyle fazla vaktimi almiyor hatta cevremdeki insanlarada soylerim boyle seylerde birlik olmal oyle mutlu ediyoli beni bi yerlerde birbiri icin dua eden musluman kardeslerim var diyoum hep icimden Allah hetkesten razi olsun insallah
canım iki günlük sürede en az dört adet okuyrz istersen daha fazla okuyabilirsin alt limit 4 yasin üst limit sana kalmişcanim gunluk dort tanemi okumak mecburi anlamadim ssu an dort tane okudum.besinciyi okuyayimmi
ben sana 5 yazdım bu gün akşama kadar okuyabilirsin kalan bi taneyi canımcanim gunluk dort tanemi okumak mecburi anlamadim ssu an dort tane okudum.besinciyi okuyayimmi
tamam canim su an internet tarifemi yeniledim her gun girebilirim artik yazarim kac tane okudugunu su an dort tane okudum her namazdan sonra bi tane okurum arrtik Rabbim kimseyi kapisindan eli bos cevirmesincanım iki günlük sürede en az dört adet okuyrz istersen daha fazla okuyabilirsin alt limit 4 yasin üst limit sana kalmiş
tamam canim kac tane okuraam yazarim sana eklersinben sana 5 yazdım bu gün akşama kadar okuyabilirsin kalan bi taneyi canım