ne kadar güze dua etmişsin cnım benim yaaa kocaman amin diyorum allah dualarımızı kabul etsin inş.kızlargnc10 arkadaşın duası bitti Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte yavrularını nasip etsin. Allah hepinizden razı olsun çocuk sesleriyle şenlensin evleriniz RABBİM mutluluklar güzellikler nasip etsin hepinize çektiğiniz sıkıntılar günahlarına kefaret olsun mevlam makakmınızı yükseltsin... amin
hepimiz tatlı tatlı anniş olalım inşallahwhiterose00 SENİ TAKİP EDERİZ İNŞALLAH
Allah razı olsun hepinizden okadar güzel dua etmişsinki yürekten amin diyorum sadece Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.ben bugünde 3 tane okudum Allahım kabul etsin.kızlargnc10 arkadaşın duası bitti Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte yavrularını nasip etsin. Allah hepinizden razı olsun çocuk sesleriyle şenlensin evleriniz RABBİM mutluluklar güzellikler nasip etsin hepinize çektiğiniz sıkıntılar günahlarına kefaret olsun mevlam makakmınızı yükseltsin... amin
hepimiz tatlı tatlı anniş olalım inşallahwhiterose00 SENİ TAKİP EDERİZ İNŞALLAH
iyi geceler tatlımKizlar betül icin bugunde 3tane okudum. Toplam 6 oldu. Iyi geceler herkese
Canim okudum 4tane allahim kabul eylesin haber edemedim
4 tane okudum
Biz tamamliycaz canm sen armiza donene kadargünaydın kızlar, hayırlı cumalarr dilerim. ben adetliyim ya okuma yapamıyorum nolucak?
Tamam canm sen oku o zaman kizlardan haber yok gibi2 tane yi ben okuyabilirim canım
tamam canım şimdi okuyorumTamam canm sen oku o zaman kizlardan haber yok gibi