yumurta döllenirde rahime yerleşmezse adetin çamur gibi olur diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama inşallah rabbim kimseyi bekletmeden hemencecik veriverir bebişlerimizya canım bende anlamadım bu ay nasıl adet oldum nrmalde ben bu ay ki adette dondurulmuş tüp bebek 3 deneme yapacaktım bu ay adetim 45 günde geldi cumartesi koyu kahve akşama doğru kırmızı 2-3 gün koyu kırmızı geçti 4-5 çamur gibi gibi dün hafifti bakalım bugün ne olacak. yarın soğan yapmak istiyorum adetim yine gecikmesin diye çünkü önümüzdeki adettle tüp bebek denemesi yaptıracağım canım ama inş. gerek kalmaz
güzel dileklerin içinde sagol canım hepimiz hamiş kalalım :)
okudu okudu tatlım. senden haber gelmeyince ben yinede okuttumcanmgnc10 içim okudun mu eşim okuycak dmiştin
tamam canım Allah razı olsun Allah ne muradı varsa versinn inşallahokudu okudu tatlım. senden haber gelmeyince ben yinede okuttum
inşallah tatlım inşallah yükselirrkızlar ben dogru durust gıremedım ıkı gundur k bakmayın ben bu gun doktordan test ıstedım ama daha adetıme 6 veya 7 gun vardır degerım 2.3 cıktı doktor 2 veya 3 gun sonra tekrar yap dedı ınsallah degerım yukselır lutfen bana dua edın
ayyyy ALLAHIMA binlerce şükür canım RABBİM TAMAMINA ERDİRİR İMŞALLAAHHHKızlar transferimin 9.günü değerin 111. Allah a sukur hamileyim. İnşallah değerin artar,iki gün sonra tekrar bakılacak. Dualariniz kabul oldu . Allah razı olsun hepinizden. Darısı sizlere olsun insallah
canım gozunaydın cok mutlu oldum ve ınan gercekten bu yasın hatmı babada ıyı geldı cok sukur ınsallah benımde degerımde artar banada dua etKızlar transferimin 9.günü değerin 111. Allah a sukur hamileyim. İnşallah değerin artar,iki gün sonra tekrar bakılacak. Dualariniz kabul oldu . Allah razı olsun hepinizden. Darısı sizlere olsun insallah
İnşallah canım.senin değerin kacti.canım gozunaydın cok mutlu oldum ve ınan gercekten bu yasın hatmı babada ıyı geldı cok sukur ınsallah benımde degerımde artar banada dua et
canım benım adete daha bır hafta var ve bugun erken test yaptım 2.3 cıktıİnşallah canım.senin değerin kacti.
İnşallah canım.listemizdeki herkes hame olur inşallahkızlargnc10 arkadaşın duası bitti Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte yavrularını nasip etsin. Allah hepinizden razı olsun çocuk sesleriyle şenlensin evleriniz RABBİM mutluluklar güzellikler nasip etsin hepinize çektiğiniz sıkıntılar günahlarına kefaret olsun mevlam makakmınızı yükseltsin... amin
hepimiz tatlı tatlı anniş olalım inşallahwhiterose00 SENİ TAKİP EDERİZ İNŞALLAH
yumurta döllenirde rahime yerleşmezse adetin çamur gibi olur diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum ama inşallah rabbim kimseyi bekletmeden hemencecik veriverir bebişlerimiz