çokk tşk ederim. Allah senden razı olsun 12 tane okumuşsunmrym5579 tatlım hatmin bitti Allah kabul etsin inşallah Rabbim ne muradın varsa hemencecik nasip etsin hayırlısıyla...
Mis kokulu evlatların olsun inşallah
Maşallah hepimize çok çok okuyor. Allah razı olsunçokk tşk ederim. Allah senden razı olsun 12 tane okumuşsunçok utandım. Allahm hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin inş. hep hayırlısını istedim, şimdi tv de hergün şehit haberlerini görünce içim parçalanıyo, biz bebeğimiz olsun diye dua ederken onlar toprağa veriyorlar. hepimizin sınavı farklı işte...
[/QUOTE][/QUOTE]kızlar evlat sahibi olmak için Yasin Suresi okuyoruz.
Rabbim dileyen herkese cennet kokulu evlatlar nasip eder inşallah AMİN.
kimyager1508 arkadaşımıza kişi başı 5 Yasin okuyoruz.
Toplamda bir kişiye 5 adet yasin okuyoruz okumak için 2 gün süremiz var.
LİSTEMİZ;
1. whiterose00 ........................
2.Frdaa............... ..................
3.gnc10.................................
4.betul8516.............................
5.mrymogztrk ..........................
6.kimyager1508.........................
7.sevmkee...............................
8.ecrin87.................................
9.hsnks.................................. 5Yasin( √ )
10.mew123..............................
Günlük gelip bildirim yapmak mecburidir
evet canım farklı sınavlarımız biz bile görünce kahroluyoruz şehit aileleri nasıldır kimbilirçokk tşk ederim. Allah senden razı olsun 12 tane okumuşsunçok utandım. Allahm hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin inş. hep hayırlısını istedim, şimdi tv de hergün şehit haberlerini görünce içim parçalanıyo, biz bebeğimiz olsun diye dua ederken onlar toprağa veriyorlar. hepimizin sınavı farklı işte...
toplamda 5 mi okudun canım yoksa 3 mü ayrıca kimyagerin niyetini okuyoruz 41 olunca da duasını yapıyoruz isim olarak bilmesekde kimin niyetine okuduğmuz belli ve Rabbim inşallah dualarımız hürmetine isteyen kullarına hayırlı evlatlat nasip edecektir inşallahIsim bilmiyoruz okuyoruz ama olur mu oyle en son duasını kendisi mı yapıyor herkes ?
Toplamda 5 okudum bugun canım , benim transfer sonucum cuma gunu belli olacak o güne kadar bana da okusak olur muutoplamda 5 mi okudun canım yoksa 3 mü ayrıca kimyagerin niyetini okuyoruz 41 olunca da duasını yapıyoruz isim olarak bilmesekde kimin niyetine okuduğmuz belli ve Rabbim inşallah dualarımız hürmetine isteyen kullarına hayırlı evlatlat nasip edecektir inşallah
bunun için biriyle rica edip değiştirirsen olabilir gibi. iki günde bir kişiye hatim yaptığımız için zor olacak gibi görünüyor, keşke önceden söyleseydin de ben verirdim yerimi sana seve seve.Toplamda 5 okudum bugun canım , benim transfer sonucum cuma gunu belli olacak o güne kadar bana da okusak olur muu