inşallah hayırlısıyla hamilesindir canım ve tüpe gerek kalmaz umarım Rabbim gönlündekileri nasip etsin inşallahArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun ben 3 tane daha okudum şimdi 3 daha okuyacağım Allahım hepimize tez vakitte Hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar versin perşembe adet günüm inşallah hamileyimdirde olmam bu ay olmaz ise tup bebeğe başlıycaz dua edinde hamile olayım hayırlısıyla.
[/QUOTE][/QUOTE]kızlar evlat sahibi olmak için Yasin Suresi okuyoruz.
Rabbim dileyen herkese cennet kokulu evlatlar nasip eder inşallah AMİN...
gnc10 arkadaşımıza kişi başı günlük 2 Yasin okuyoruz.
Toplamda bir kişiye 4 adet yasin okuyoruz okumak için 2 gün süremiz var. İsteyen günlük 2 tane okusun isteyen bir günde 4 tane tercih sizin.
LİSTEMİZ;
1. whiterose00 ........................2Yasin( √ )
2.Frdaa............... ..................
3.gnc10...................................5Yasin( √ )
4.betul8516............................. 4 Yasin( √ )
5.mrymogztrk ..........................
6.zeynepce90..........................
7.kimyager1508.........................
8.sevmkee...............................4 Yasin( √ )
9.ecrin87.................................
10.hsnks..................................9Yasin( √ )
Liste kişi alımına açıktır
Günlük gelip bildirim yapmak mecburidir
Bnm bugun bitiyor allhin izniyke inanin okuyamadim musaid okuota aksamina bittirrim sizede haber ederim siz diger arkadasa gecin isderseniz bn bugun onada baslarim
günaydın tatlımm. ben dün akşam iki tane okumuştum ama yazamadım. bugünde tamamlayacaktım ama adet oluyorum galiba. olmazsa akşama eşime tamamlatayım 2 taneyide
et canım okumayanlar bu gün bitirecek inşallahgünaydın kızlar gnc10 bitti mi, ben dün onun için okumuştum. bugün betülden devam edeyim mi?
bana pozitif gibi geliyo sonuç tatlım umarım yanılmam ve birlikte sewinç çığlıkları atarız. Rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin sen elinden geleni yaptın inşallah ol diycek ve olacak...Kızlar yarın transferimin 9.günü. Test yaptıracağım. Dualarinizi eksik etmeyin. İnşallah pozitif olur sonuc
İnşallah canım inşallah . hep beraber sevinmek nasip olur inşallah.bana pozitif gibi geliyo sonuç tatlım umarım yanılmam ve birlikte sewinç çığlıkları atarız. Rabbim hayırlı bi şekilde nasip etsin sen elinden geleni yaptın inşallah ol diycek ve olacak...