tatlım 2 tane daha okudumamin tatlım ecmain inşallah
inşallah güzel şeyler duyarsın tatlım bi problemin varmıydı benm prolaktin bazen yükseliyo ilacla düşüyo ama bir buçuk yılda hiç hamile kalmadım çok merak ediyorum o duyguyu. bu aksam iyi çalış canım hadi inşallahdün bişi yapamadık direk yattım.
bugun akşama saklıyom kendimi.
yarında doktora gidicez...
bakalım ne dicek bu doktor ilkkez gidiyom.
EŞİM GERÇİ İSTEMİYO. DOKTOR AKŞAM YAPTINIZ BUGÜN GELDİNİZ. TERBİYESİZ DER DİYO. OF SABAH YAPALIM DEDİ. BENDE ZATEN İŞE GİDİCEM VE YORULCAM DEDİ..AKŞAM DEDİM BAKALIMinşallah güzel şeyler duyarsın tatlım bi problemin varmıydı benm prolaktin bazen yükseliyo ilacla düşüyo ama bir buçuk yılda hiç hamile kalmadım çok merak ediyorum o duyguyu. bu aksam iyi çalış canım hadi inşallah
Niye oyle desin doktorr:) baska bebis yapma sekli yokki :)) bu arada gun aşiri yapmak iyi yum gunlerinde kacirma gunlerini calisEŞİM GERÇİ İSTEMİYO. DOKTOR AKŞAM YAPTINIZ BUGÜN GELDİNİZ. TERBİYESİZ DER DİYO. OF SABAH YAPALIM DEDİ. BENDE ZATEN İŞE GİDİCEM VE YORULCAM DEDİ..AKŞAM DEDİM BAKALIM
UTANIYOZ YA...Niye oyle desin doktorr:) baska bebis yapma sekli yokki :)) bu arada gun aşiri yapmak iyi yum gunlerinde kacirma gunlerini calis
canım kac aydır cocuk ıstıyorsunuz bılmıyorum ama bız 8 aydır evlıyız ve 8 ay boyunca ıstedım ve 4.uncu aydan sonra her hasta oldugumda doktora gıdıyorum bu ay nıye olmadı dıye bunda utanılacak bı sey yoksadeceınsan anne olmak ıster ve gayet normal ılk basta bendeutandım ama alıstım mecbur ama utanacak bı sey yokkıUTANIYOZ YA...
HAMİLE KALMAK İÇİNDE O HALT YENMEDEN OLMUYO. KİMSEDE BİLMİYO SANKI
COÇUKCA BİŞİ AMA UTANIYOZ.
canım benim utanılacak bişey değil bu ayrıca doktor senin ilişkiye girdiğini zaten anlamaz spermler gözükmez ayrıca anlamış olsa bile bunlar gayet doğal ne kadardır istiyosun bilmiyorum ama ben bi senedir doktor doktor geziyorum bende önce çok kötü hissediyordum ama şimdi hersey normal geliyo eğer bi yıldır istiyosan mutlaka git doktora ve hormon tahlili yaptır ayrıca yumurta kontrollerine git büyüdüğünde o günleri değerlendir stres yapma kuzum RABBİM ÇOK ARATMAZ İNŞALLAHUTANIYOZ YA...
HAMİLE KALMAK İÇİNDE O HALT YENMEDEN OLMUYO. KİMSEDE BİLMİYO SANKI
COÇUKCA BİŞİ AMA UTANIYOZ.
slm arkadaslar ben geldım sehırdısındaydık bu arada adetıme bır hafta fılan kaldı bakalım ınsallh[
İNŞALLAH OLMAZSIN CANIM 8 AY OLDUYSA HORMON TAHTİLİ FALAN YAPTIR YUMKONTROLLERİNE GİT
HAYIRLISI olsun tatlım iki günde bi ilişki olsun adetin 10-19 arası RABBİM inşallah hemencecik nasip eder bekletmezcanım yaptım benım normal cıktı ıste bu hafta esım sperm testı yapacak hayırlısı ınsallaah
tamam canım inşallah Allah razı olsun hersey için RABBİM gönlüne göre versin tez vakitte anne ol inşallahKizlar ben bu ara çok yoğun çalışıyorum. Kimsenin de hakkina girmek istemiyorum . Simdilik ben çıkayım ama inşallah bi daha ki turda yine sizlerle olmak istiyorum. K.bakmayin Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah
canım iki tane okusan çıkmasan olurmu ben diğer ikiyi okurum senin yerine eğer kabul edersenKizlar ben bu ara çok yoğun çalışıyorum. Kimsenin de hakkina girmek istemiyorum . Simdilik ben çıkayım ama inşallah bi daha ki turda yine sizlerle olmak istiyorum. K.bakmayin Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah