- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
ecrin87 ninkinin 2 tanesini ben okuyam madem.canım @ecrin8 adet oldu okuyamayacak biz tamamlıycaz zeynepce90 dan haber varmı 2 tane daha okuyacaktı
kimse okumadıysa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ecrin87 ninkinin 2 tanesini ben okuyam madem.canım @ecrin8 adet oldu okuyamayacak biz tamamlıycaz zeynepce90 dan haber varmı 2 tane daha okuyacaktı
Sagol canımecrin87 ninkinin 2 tanesini ben okuyam madem.
kimse okumadıysa.
canım ben okudum sen zeynepden haber alamazsak oku 2 taneecrin87 ninkinin 2 tanesini ben okuyam madem.
kimse okumadıysa.
ben 2 tane okudum. zeynep okudysa onuda diğer arkadaşa ekleriz. yeni lesteye geçelimmi.canım ben okudum sen zeynepden haber alamazsak oku 2 tane
Benimde yum gunumde migrenm tuttu ve biz bos gecirdik malesef ve benm yum bu ay erken catladi neden oldu anlamadm sen mutlaka calis canm sana kolay gelsinkızlarya... midem okadar kalkıyoki. migrenim tuttu.. bugünler benim ovulasyon günüm. ay bu halde kocayla nasıl uğraşcam...
Gecelimm canm kimyageri de okuyunca eklerizben 2 tane okudum. zeynep okudysa onuda diğer arkadaşa ekleriz. yeni lesteye geçelimmi.
ewetYeni arkadaşa geciyor muyuz
okudum tatlim simdi bitirdim çok sukurGecelimm canm kimyageri de okuyunca ekleriz
Oyy ne guzel dua etmisin ole insaalhh canim insallah cumlemmizin rabbim kokularindan eksik etmesin bizleriii yureginize dilinize kalbinize saglik kizlar allahim bin kez razi olsun sizden H hsnks canim 9tane okumusun allah razi olsun senden gonkune gore versin rabbim evinden bebek sesleri hic eksilmesin hayirlisiyla
amin tatlım ecmain inşallahOyy ne guzel dua etmisin ole insaalhh canim insallah cumlemmizin rabbim kokularindan eksik etmesin bizleriii yureginize dilinize kalbinize saglik kizlar allahim bin kez razi olsun sizden H hsnks canim 9tane okumusun allah razi olsun senden gonkune gore versin rabbim evinden bebek sesleri hic eksilmesin hayirlisiyla
dün bişi yapamadık direk yattım.Benimde yum gunumde migrenm tuttu ve biz bos gecirdik malesef ve benm yum bu ay erken catladi neden oldu anlamadm sen mutlaka calis canm sana kolay gelsin