Evlat sahibi olamamak...

Seni cok iyi anliyorum. Geçecek emin ol. Hep denir ya kafamdan attigim ay hamile oldugumu ogrendim diye gercekten oyleymis.
Nasil aticam ki kafamdan her saniye aklimda derdim. Bi ay biraktim artik napalim olmuyor dedim kabullendim esime de dedim bu ay olucak artik diye umut etmeyi beklemeyi birak olmucak napalim kader boyleymis dedim o da cikardi kafasindan. dr.a ben artik gelmicem yoruldum dedim bolca kitap okudum nereye gitsem nerde gezsem diye hep tatil arastirdim tur planladim diyet yaptim yani aklima hic hamileligi getirmedim ve o ayin sonunda dr.a ben hamileyim diye mujde verdim. Dusunsene 1 ay once dunyasi yikilmiscasina çıkan kisi aradan gecen 1 ay sonra hamileyim diyor :) o kadar ugrastan sonra tek bir ayda kendiliginden oluyor mucize :)
Dualarim seninle ve evlat isteyen herkesle. Rabbim her isteyen kuluna bu sevgiyi tattirsin insallah umuyorum ki en kisa zamanda evladinin mujdesini alirsin sadece rahat ol stres yapma at kafandan. Allah herseye kadir işin ona kalirsa olmuş bil.

merhaba
benim annem tam 15 yıl sonra dünyaya gelmiş. ama nasıl? anneannem ve dedem de çocuk istiyormuş ve sizin gibi sorunlar yaşamışlar. daha sonra anneannem resmi yollarla çocuk esirgemeden bir çocuk alıp büyütmeye başladı. daha sonra hamile kaldı ve 3 çocuğu oldu. bazı şeylerde zamana bırakın ama inancınızı yitirmeyin. iyi bir doktora gidin gerçek sorunu tespit edin. öyle sorun bir sizde bir eşinizde gibi durumlar tıpta olmaz. bilimsel durumlar nettir ve gerçektir. bundan dolayı daha güvenilir bir yere gidip tedavi görmeniz daha sağlıklı olacaktır. Allah sesinizi mutlaka duyacaktır.

merhaba
benim annem tam 15 yıl sonra dünyaya gelmiş. ama nasıl? anneannem ve dedem de çocuk istiyormuş ve sizin gibi sorunlar yaşamışlar. daha sonra anneannem resmi yollarla çocuk esirgemeden bir çocuk alıp büyütmeye başladı. daha sonra hamile kaldı ve 3 çocuğu oldu. bazı şeylerde zamana bırakın ama inancınızı yitirmeyin. iyi bir doktora gidin gerçek sorunu tespit edin. öyle sorun bir sizde bir eşinizde gibi durumlar tıpta olmaz. bilimsel durumlar nettir ve gerçektir. bundan dolayı daha güvenilir bir yere gidip tedavi görmeniz daha sağlıklı olacaktır. Allah sesinizi mutlaka duyacaktır.

Rabbim insalah tez zamanda sana ve tüm bebeği olmayanlara nasip etsin tabi banada bende 1 yıllık evliyim dahadün gittim hastaneye 23yaşındayım pazartesi tekrar gitcem zamanı vardır herşeyin ben çok kafama taktim 1 yılda hemen olsun dedim şimdi bıraktım takmayı herşey başı zaman sabır insallah güzel haberlerini duyarız rabbimden umut kesilmez sanadaçok güzel bi melek nasip etsin rabbim

Sadece san su ornegi vermek isterim. Yskinlarimdan birisi 22 senr sonra hamile hemi de erkek...

Umut etmek, istemek basarmanin yarisidir. Allahim sabrinizi versin esine de sanada ...

Olur inşallah.arkadaslarin yazdığı gibi seneler sonra evlat sahibi olan insanlar var. sabredin tedavi gerektirecek bir sebep bulunmadiysa, stres yapmadan bekleyin inşallah güzel haberler paylasirsiniz.

Hemi de erkek demek vayy bee
saka ve dokundurmakti anlatmak istedigim. Kiz tarafi benim akrabam.
Erkek tarafi bosamakmi istemedi, baska kadinlarmi teklif etmediler evlenmesi icin. Ama kocasi kesinlikle kabul etmedi. Anca bebaber kanca beraber dedi.

Allahim buyuk sabirlarinin guvenlerinin, sadakatlerinin hediyesini verdi.

Bazen de her seyde bir sebep oluyor belki. Allah onlara once cocuk vermeyerek bir cocugun kurtulmasina vesile oldu. Karisik biraz bu isler. Bazen cok israrci olmamak lazim.

Lütfen umudun hep olsun. Seni iyi 6 7 sene çocuk için uğraşanlar anlar biride ben.7 sene sonra şuan ikizlerim var.hatta öyle zamanlar geliyor ikisine yetişebilme telaşına girip o günleri unutuyorsun bile nerden nereye.bunca sene acı tecrübelerime sonra çünkü 4 erken düşük yaptım çok acı günlerdi, sana söyleyeceğim psikolojini iyi tut stres yok, kendine iyi telkinlerde bulun pozitif düşün gerekiyorsa hemen tedavine başla ucuz yapan devletle anlaşmalı hastaneler var, en kısa net tedavi olan tüp bebeği yap.ama dediğim gibi herşey kafada bitiyor inan dua et ve oldu bil.Allah kucağını minik mucizelerinle doldursun.

Kendinizi uzmeyin stres herseyimizi olumsuz etkiliyo. Bi arkadasim 37 yasinda yillardir ugrasiyorlardi doktor bi sorun yok demesine ragmen olmuyodu. Cok kafaya takti cok yiprandi. Sonra birakti dusunmeyi olmuyosa olmuyo bana sen yetersin dedi esi hatta. Sonra bir baktik hamile simdi cok tatli bi bebisi var. Mutlu olun iyi dusunun. Allah insallah en yakin zamanda hayirlisiyla bi evlat nasip etsin size. Hersey gonlunuzce olsun insallah.

Caniiim seni cok cok iyi anliyorum emin olabilirsin.9yildan sonra hamile kalan biri olarak soyluyorum bunu..
Bizim sebepsiz infertil di.tup bebek yapacak gucumuz yoktu maddi anlamda ve bnm yasimin da 20lerde olmasi rahatlatiyordu,ogrenciydim.Gecen yil bitti okulum hemen ilk tup bebegimizi yaptik tutmadi kalan embriyolarimizi dondurup bu yil eylulde bi daha yaptik ve elhamdülillah tuttu,hem de ikiz
Para kaynakliydi bizimki,yoktu tedavi olup evladimiza kavusamiyorduk ama gel de millete anlat.Oz be oz annem bile bir sorununuz var ki olmuyor deyip defalarca aglatti beni bn de arkadassiz komssuz akrabasiz kaldim bu yillar icinde,cunku surekli muhabbet cocuga ve bnm cocuksuzluguma gelirdi
...Ama şunu soylim sana,cok pismanim kendimi ve esimi yillarca yiprattigim animin tadini cikarmadigim icin...
Herkese veren Allah elbet bana da verecek deyip sabret ve asla tedavine ara verme,israrla yola devam,yeter ki maddi manevi yeterli olun. dualarim sen ve snn gibi tum isteyen kardeslerimle.

Bende 8 aylık evliyim, cok istemmize rağmen bizimde bebegimiz olmadı. Sorun bende maalesef rezerv azligim var sebeb çikolata kistim ve 7 sene evvel geçirdiğim operasyon..
Bu yuzden doğal yolla hamile kalabilecegim umudumu yitirdim..
Tedaviye basladim 6 aylık,5 gün öncesinden.
Oda olmazsa bilmiyorum ne yapacağım.. bende çok üzüldüm yıprandim ama bazen diyorumki kader boyleymis, hayırlısı boyleymis..
Öyle düşününce daha az acı veriyor bu durumum.. sonuçta sen ne yaparsan yap ALLAHIN DEDİĞİ OLUR.
Sizde üzülmeyin daha fazla, sizede yazık.. unutmayın sizden bir tane daha yok, siz kıymetlisiniz.Uzmeyin kendinizi

ayy o kadina ne beddualr ettim.isyan gibi olcak ama boyle biz yanip tutsurken oyel insalralin evlatlari oluyo cok gücüme gidiyo.allah sabir versin kardesim benimde dusuklerim var hep sabirla bekliurm kac kez depresyona girmis cikmis insanim.ama esine siki siki tutun ikinizde sağlıkliysanz elber bir gun olcak.simdi hersey farkli kisirlign herseyn tedavisi var.tez zamanda kavusursn insallah yavruna.kimsenin kucagi bos kalmasin

Ben yazdiklarini goz yasiyla okudum cnm ne cekktigini cok iyi anliyorum benimde 5 yil olmadi cnm gitmedigim dr olmadigim tedavi kalamdi ne catlatma iyneleri ne yumurtlama ilaclari bitkisel tedaviler bi turlu olmuyo bende senin gibi hayirlisi boyledir diyim tas basmistim adeta bagrima. Dr sebepsiz infertilite diyolardi bende Rabim hic biseyi sebepsiz kilmaz diyip aradim durdum dermanimi en bi dr tanistim sende t rahim var dedi yani rahimde sekil bOzuklugu varmis ameliyay t olmadan hamile kalamsin dedi ama bu ammeliyat beni asar dedi ben yapamam dedi bende koyuldum arastirmaya Antalyada vitale hastanesinde Ali fuat sengorle tanistim boyle bi doktara hayatimda gormemistim beni ilk muane etiginde anladi ve 2gun sonraya ameliyat tarihi verdi ameliyat sonra en fazla 8 ay icerisinde hamile kalabilecegimi soyledi ve ben 6 ayda hamile kaldim ama oda husran 4 aylikken oglumun kalbi durdu..dunyam yikildi ama Allaha teslim oldum kurtajdan 6 ay sonra tekrar hamileyim simdi daha yeni ogrendim Rabimden istegim isteyen her kadina Anneligi tardirsin... demek istedigim su belki sizinde boyle bi probleminiz olabilir drunuza sorun

Ben ilk çocuğum hemen hamile kallistim ve ikinci çocuğu kızım 2 yaşındayken istedik ama Allah nasip etmedi 1 yıl ugrastik olmadı sonra tüp bebek yaptık tutmadi. Öyle üzülüyordumki her ay o stresi yaşadım, sonra evimizi taşıma işi çıktı ve ben o lelasla bebek isteğimi rafa kaldırdım ve beynimi yeni evin işleriyle doldurdum nasılsa bebeğim olmuyordu. Bi kaç ay geçmeden hamile kaldım bizim için çok büyük sürpriz oldu. Sonra üçüncüyü istedik Rabbim hemen onuda nasip etti ki ben olmaz diye düşünüyor kendimi korkutuyordum ve sonra nemi oldu ? Allah bana dördüncüyüde nasıl etti :). Diyeceğim oki kendini rahat bırak kendine başka uğraş bul ve Allahtan hayırlısını dile. İnsaallah gönlüne göre olur herşey

Seni çok iyi anlıyorum cnm çok yakınlarımda aynısını yasadı biri 9 yıl biri 8yıl sonra.. Aynı dr a gittiler. Kaan aydos.. dna sperm hasarına baktırın ve tüp bebek tedavisi sonrasında ama normal yoldan olanda var. Ama kesinlikle hasara baktırın belki tevafuktur ciddiye al beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…