- 3 Eylül 2013
- 938
- 847
- 123
- Konu Sahibi berraksucan
-
Rabbim insalah tez zamanda sana ve tüm bebeği olmayanlara nasip etsin tabi banada bende 1 yıllık evliyim dahadün gittim hastaneye 23yaşındayım pazartesi tekrar gitcem zamanı vardır herşeyin ben çok kafama taktim 1 yılda hemen olsun dedim şimdi bıraktım takmayı herşey başı zaman sabır insallah güzel haberlerini duyarız rabbimden umut kesilmez sanadaçok güzel bi melek nasip etsin rabbimBiraz uzun oldu özür dilerim hanımlar.Neye nerden başlasam bilmiyorum yanı içimdekilerin hepsini doğru bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.6 senelik evliyiz uzun zamandır çocuk sahibi olabilmekle geçiyor vaktimiz. daha önce bir kere düşügüm oldu ondan beridir de hamile kalamadım.Esimle bu ay cok umut ettik,dualar ettik,geceleri uykum bölünse kalkıp dua eder olmustum.Agzimdan sukurleri sabırları hic eksik etmedim hep hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diye teselli ettim kendimi.Ancak gel gelelim içimdeki evlat ateşini dindiremedim.ruyalarimda hamile olduğumu görürdüm uyanınca karnımı tutar goz yaslarına bogulurdum.Az önce yine test yaptım negatif çıktı eşime gösterdim adamcağız defalarca teste bakıp bir umut ışığı aradı.Ama nafile testi bıraktı kenara gözleri doldu hayırlısı olsun dedi ve evin içinde derin bir sessizlik....bende dayanamayıp sizlere yazmak istedim.Doktorlara cok gittik kimi sorunu bende buldu kimi sende bişey yok sorun eşin de dedi kimi de sebepsiz dedi.tedaviler hormon ilaçları,her doktora gittiğimde kapıda kocasıyla sırasını bekleyen hamile kadınlar gördükçe dua ettim bana da nasip etsin diye.yanlis anlamayın gözüm yok kimsenin evladın da rabbim isteyene daha cok versin.gel zaman git zaman etrafımızda ki dost diye nitelendirdiğimiz insanlar evlatlarını bizden kıskanır oldu çocuklarını severken sana bakışları o yaşadığım yokluğu tüm benliğimde hissettiriyorlardı.korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim.Ancak zamanla gördüm ki etrafımdaki bu insanlar hep canimi yaktılar.sonra herkese kapattim kendimi Allahtan baska kimsem yok dua ettim hep 1 evlat istedim kucağımda sallayacağım ninniler söylecegim oyunlar oynacagim bir evlat diledim.nasip olmadı....haberlerde gördüm annesi bebeğini denize atıyor öyle içim yandı ki dedim ki kendi kendime ver bana ben bakarım büyütürüm benim olsun....öylece o can yitip gitti... tekrar tedaviye başlayacağım...sabrıma sabır katabileceğim bişeyler duymaya ihtiyacım var etrafımda derdimden anlayacak tek bir arkadasım bile yok.ne olur bana güç toplayabileceğim bişeyler söyler misiniz.
Biraz uzun oldu özür dilerim hanımlar.Neye nerden başlasam bilmiyorum yanı içimdekilerin hepsini doğru bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.6 senelik evliyiz uzun zamandır çocuk sahibi olabilmekle geçiyor vaktimiz. daha önce bir kere düşügüm oldu ondan beridir de hamile kalamadım.Esimle bu ay cok umut ettik,dualar ettik,geceleri uykum bölünse kalkıp dua eder olmustum.Agzimdan sukurleri sabırları hic eksik etmedim hep hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diye teselli ettim kendimi.Ancak gel gelelim içimdeki evlat ateşini dindiremedim.ruyalarimda hamile olduğumu görürdüm uyanınca karnımı tutar goz yaslarına bogulurdum.Az önce yine test yaptım negatif çıktı eşime gösterdim adamcağız defalarca teste bakıp bir umut ışığı aradı.Ama nafile testi bıraktı kenara gözleri doldu hayırlısı olsun dedi ve evin içinde derin bir sessizlik....bende dayanamayıp sizlere yazmak istedim.Doktorlara cok gittik kimi sorunu bende buldu kimi sende bişey yok sorun eşin de dedi kimi de sebepsiz dedi.tedaviler hormon ilaçları,her doktora gittiğimde kapıda kocasıyla sırasını bekleyen hamile kadınlar gördükçe dua ettim bana da nasip etsin diye.yanlis anlamayın gözüm yok kimsenin evladın da rabbim isteyene daha cok versin.gel zaman git zaman etrafımızda ki dost diye nitelendirdiğimiz insanlar evlatlarını bizden kıskanır oldu çocuklarını severken sana bakışları o yaşadığım yokluğu tüm benliğimde hissettiriyorlardı.korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim.Ancak zamanla gördüm ki etrafımdaki bu insanlar hep canimi yaktılar.sonra herkese kapattim kendimi Allahtan baska kimsem yok dua ettim hep 1 evlat istedim kucağımda sallayacağım ninniler söylecegim oyunlar oynacagim bir evlat diledim.nasip olmadı....haberlerde gördüm annesi bebeğini denize atıyor öyle içim yandı ki dedim ki kendi kendime ver bana ben bakarım büyütürüm benim olsun....öylece o can yitip gitti... tekrar tedaviye başlayacağım...sabrıma sabır katabileceğim bişeyler duymaya ihtiyacım var etrafımda derdimden anlayacak tek bir arkadasım bile yok.ne olur bana güç toplayabileceğim bişeyler söyler misiniz.
Hemi de erkek demek vayy beeSadece san su ornegi vermek isterim. Yskinlarimdan birisi 22 senr sonra hamile hemi de erkek...
Umut etmek, istemek basarmanin yarisidir. Allahim sabrinizi versin esine de sanada ...
saka ve dokundurmakti anlatmak istedigim. Kiz tarafi benim akrabam.Hemi de erkek demek vayy bee
Bazen de her seyde bir sebep oluyor belki. Allah onlara once cocuk vermeyerek bir cocugun kurtulmasina vesile oldu. Karisik biraz bu isler. Bazen cok israrci olmamak lazim.Aynen , bizim komşumuzun durumu öyle oldu..
Ümidi kesip evlat edindiler..
Kısa bir süre sonra hamile kaldı.
Yaşları da yakındı, 2 kız kardeş gibi büyüdüler..
Aklıma geldikçe dua edicem sizeberraksucan ...
Allah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah..
Lütfen umudun hep olsun. Seni iyi 6 7 sene çocuk için uğraşanlar anlar biride ben.7 sene sonra şuan ikizlerim var.hatta öyle zamanlar geliyor ikisine yetişebilme telaşına girip o günleri unutuyorsun bile nerden nereye.bunca sene acı tecrübelerime sonra çünkü 4 erken düşük yaptım çok acı günlerdi, sana söyleyeceğim psikolojini iyi tut stres yok, kendine iyi telkinlerde bulun pozitif düşün gerekiyorsa hemen tedavine başla ucuz yapan devletle anlaşmalı hastaneler var, en kısa net tedavi olan tüp bebeği yap.ama dediğim gibi herşey kafada bitiyor inan dua et ve oldu bil.Allah kucağını minik mucizelerinle doldursun.Biraz uzun oldu özür dilerim hanımlar.Neye nerden başlasam bilmiyorum yanı içimdekilerin hepsini doğru bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.6 senelik evliyiz uzun zamandır çocuk sahibi olabilmekle geçiyor vaktimiz. daha önce bir kere düşügüm oldu ondan beridir de hamile kalamadım.Esimle bu ay cok umut ettik,dualar ettik,geceleri uykum bölünse kalkıp dua eder olmustum.Agzimdan sukurleri sabırları hic eksik etmedim hep hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diye teselli ettim kendimi.Ancak gel gelelim içimdeki evlat ateşini dindiremedim.ruyalarimda hamile olduğumu görürdüm uyanınca karnımı tutar goz yaslarına bogulurdum.Az önce yine test yaptım negatif çıktı eşime gösterdim adamcağız defalarca teste bakıp bir umut ışığı aradı.Ama nafile testi bıraktı kenara gözleri doldu hayırlısı olsun dedi ve evin içinde derin bir sessizlik....bende dayanamayıp sizlere yazmak istedim.Doktorlara cok gittik kimi sorunu bende buldu kimi sende bişey yok sorun eşin de dedi kimi de sebepsiz dedi.tedaviler hormon ilaçları,her doktora gittiğimde kapıda kocasıyla sırasını bekleyen hamile kadınlar gördükçe dua ettim bana da nasip etsin diye.yanlis anlamayın gözüm yok kimsenin evladın da rabbim isteyene daha cok versin.gel zaman git zaman etrafımızda ki dost diye nitelendirdiğimiz insanlar evlatlarını bizden kıskanır oldu çocuklarını severken sana bakışları o yaşadığım yokluğu tüm benliğimde hissettiriyorlardı.korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim.Ancak zamanla gördüm ki etrafımdaki bu insanlar hep canimi yaktılar.sonra herkese kapattim kendimi Allahtan baska kimsem yok dua ettim hep 1 evlat istedim kucağımda sallayacağım ninniler söylecegim oyunlar oynacagim bir evlat diledim.nasip olmadı....haberlerde gördüm annesi bebeğini denize atıyor öyle içim yandı ki dedim ki kendi kendime ver bana ben bakarım büyütürüm benim olsun....öylece o can yitip gitti... tekrar tedaviye başlayacağım...sabrıma sabır katabileceğim bişeyler duymaya ihtiyacım var etrafımda derdimden anlayacak tek bir arkadasım bile yok.ne olur bana güç toplayabileceğim bişeyler söyler misiniz.
Caniiim seni cok cok iyi anliyorum emin olabilirsin.9yildan sonra hamile kalan biri olarak soyluyorum bunu..Biraz uzun oldu özür dilerim hanımlar.Neye nerden başlasam bilmiyorum yanı içimdekilerin hepsini doğru bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.6 senelik evliyiz uzun zamandır çocuk sahibi olabilmekle geçiyor vaktimiz. daha önce bir kere düşügüm oldu ondan beridir de hamile kalamadım.Esimle bu ay cok umut ettik,dualar ettik,geceleri uykum bölünse kalkıp dua eder olmustum.Agzimdan sukurleri sabırları hic eksik etmedim hep hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diye teselli ettim kendimi.Ancak gel gelelim içimdeki evlat ateşini dindiremedim.ruyalarimda hamile olduğumu görürdüm uyanınca karnımı tutar goz yaslarına bogulurdum.Az önce yine test yaptım negatif çıktı eşime gösterdim adamcağız defalarca teste bakıp bir umut ışığı aradı.Ama nafile testi bıraktı kenara gözleri doldu hayırlısı olsun dedi ve evin içinde derin bir sessizlik....bende dayanamayıp sizlere yazmak istedim.Doktorlara cok gittik kimi sorunu bende buldu kimi sende bişey yok sorun eşin de dedi kimi de sebepsiz dedi.tedaviler hormon ilaçları,her doktora gittiğimde kapıda kocasıyla sırasını bekleyen hamile kadınlar gördükçe dua ettim bana da nasip etsin diye.yanlis anlamayın gözüm yok kimsenin evladın da rabbim isteyene daha cok versin.gel zaman git zaman etrafımızda ki dost diye nitelendirdiğimiz insanlar evlatlarını bizden kıskanır oldu çocuklarını severken sana bakışları o yaşadığım yokluğu tüm benliğimde hissettiriyorlardı.korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim.Ancak zamanla gördüm ki etrafımdaki bu insanlar hep canimi yaktılar.sonra herkese kapattim kendimi Allahtan baska kimsem yok dua ettim hep 1 evlat istedim kucağımda sallayacağım ninniler söylecegim oyunlar oynacagim bir evlat diledim.nasip olmadı....haberlerde gördüm annesi bebeğini denize atıyor öyle içim yandı ki dedim ki kendi kendime ver bana ben bakarım büyütürüm benim olsun....öylece o can yitip gitti... tekrar tedaviye başlayacağım...sabrıma sabır katabileceğim bişeyler duymaya ihtiyacım var etrafımda derdimden anlayacak tek bir arkadasım bile yok.ne olur bana güç toplayabileceğim bişeyler söyler misiniz.
ayy o kadina ne beddualr ettim.isyan gibi olcak ama boyle biz yanip tutsurken oyel insalralin evlatlari oluyo cok gücüme gidiyo.allah sabir versin kardesim benimde dusuklerim var hep sabirla bekliurm kac kez depresyona girmis cikmis insanim.ama esine siki siki tutun ikinizde sağlıkliysanz elber bir gun olcak.simdi hersey farkli kisirlign herseyn tedavisi var.tez zamanda kavusursn insallah yavruna.kimsenin kucagi bos kalmasinBiraz uzun oldu özür dilerim hanımlar.Neye nerden başlasam bilmiyorum yanı içimdekilerin hepsini doğru bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.6 senelik evliyiz uzun zamandır çocuk sahibi olabilmekle geçiyor vaktimiz. daha önce bir kere düşügüm oldu ondan beridir de hamile kalamadım.Esimle bu ay cok umut ettik,dualar ettik,geceleri uykum bölünse kalkıp dua eder olmustum.Agzimdan sukurleri sabırları hic eksik etmedim hep hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diye teselli ettim kendimi.Ancak gel gelelim içimdeki evlat ateşini dindiremedim.ruyalarimda hamile olduğumu görürdüm uyanınca karnımı tutar goz yaslarına bogulurdum.Az önce yine test yaptım negatif çıktı eşime gösterdim adamcağız defalarca teste bakıp bir umut ışığı aradı.Ama nafile testi bıraktı kenara gözleri doldu hayırlısı olsun dedi ve evin içinde derin bir sessizlik....bende dayanamayıp sizlere yazmak istedim.Doktorlara cok gittik kimi sorunu bende buldu kimi sende bişey yok sorun eşin de dedi kimi de sebepsiz dedi.tedaviler hormon ilaçları,her doktora gittiğimde kapıda kocasıyla sırasını bekleyen hamile kadınlar gördükçe dua ettim bana da nasip etsin diye.yanlis anlamayın gözüm yok kimsenin evladın da rabbim isteyene daha cok versin.gel zaman git zaman etrafımızda ki dost diye nitelendirdiğimiz insanlar evlatlarını bizden kıskanır oldu çocuklarını severken sana bakışları o yaşadığım yokluğu tüm benliğimde hissettiriyorlardı.korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim.Ancak zamanla gördüm ki etrafımdaki bu insanlar hep canimi yaktılar.sonra herkese kapattim kendimi Allahtan baska kimsem yok dua ettim hep 1 evlat istedim kucağımda sallayacağım ninniler söylecegim oyunlar oynacagim bir evlat diledim.nasip olmadı....haberlerde gördüm annesi bebeğini denize atıyor öyle içim yandı ki dedim ki kendi kendime ver bana ben bakarım büyütürüm benim olsun....öylece o can yitip gitti... tekrar tedaviye başlayacağım...sabrıma sabır katabileceğim bişeyler duymaya ihtiyacım var etrafımda derdimden anlayacak tek bir arkadasım bile yok.ne olur bana güç toplayabileceğim bişeyler söyler misiniz.
Ben yazdiklarini goz yasiyla okudum cnm ne cekktigini cok iyi anliyorum benimde 5 yil olmadi cnm gitmedigim dr olmadigim tedavi kalamdi ne catlatma iyneleri ne yumurtlama ilaclari bitkisel tedaviler bi turlu olmuyo bende senin gibi hayirlisi boyledir diyim tas basmistim adeta bagrima. Dr sebepsiz infertilite diyolardi bende Rabim hic biseyi sebepsiz kilmaz diyip aradim durdum dermanimi en bi dr tanistim sende t rahim var dedi yani rahimde sekil bOzuklugu varmis ameliyay t olmadan hamile kalamsin dedi ama bu ammeliyat beni asar dedi ben yapamam dedi bende koyuldum arastirmaya Antalyada vitale hastanesinde Ali fuat sengorle tanistim boyle bi doktara hayatimda gormemistim beni ilk muane etiginde anladi ve 2gun sonraya ameliyat tarihi verdi ameliyat sonra en fazla 8 ay icerisinde hamile kalabilecegimi soyledi ve ben 6 ayda hamile kaldim ama oda husran 4 aylikken oglumun kalbi durdu..dunyam yikildi ama Allaha teslim oldum kurtajdan 6 ay sonra tekrar hamileyim simdi daha yeni ogrendim Rabimden istegim isteyen her kadina Anneligi tardirsin... demek istedigim su belki sizinde boyle bi probleminiz olabilir drunuza sorunBiraz uzun oldu özür dilerim hanımlar.Neye nerden başlasam bilmiyorum yanı içimdekilerin hepsini doğru bi şekilde paylaşmaya çalışacağım.6 senelik evliyiz uzun zamandır çocuk sahibi olabilmekle geçiyor vaktimiz. daha önce bir kere düşügüm oldu ondan beridir de hamile kalamadım.Esimle bu ay cok umut ettik,dualar ettik,geceleri uykum bölünse kalkıp dua eder olmustum.Agzimdan sukurleri sabırları hic eksik etmedim hep hayırlısını diledim demekki hayırlı değilmiş ki olmadı diye teselli ettim kendimi.Ancak gel gelelim içimdeki evlat ateşini dindiremedim.ruyalarimda hamile olduğumu görürdüm uyanınca karnımı tutar goz yaslarına bogulurdum.Az önce yine test yaptım negatif çıktı eşime gösterdim adamcağız defalarca teste bakıp bir umut ışığı aradı.Ama nafile testi bıraktı kenara gözleri doldu hayırlısı olsun dedi ve evin içinde derin bir sessizlik....bende dayanamayıp sizlere yazmak istedim.Doktorlara cok gittik kimi sorunu bende buldu kimi sende bişey yok sorun eşin de dedi kimi de sebepsiz dedi.tedaviler hormon ilaçları,her doktora gittiğimde kapıda kocasıyla sırasını bekleyen hamile kadınlar gördükçe dua ettim bana da nasip etsin diye.yanlis anlamayın gözüm yok kimsenin evladın da rabbim isteyene daha cok versin.gel zaman git zaman etrafımızda ki dost diye nitelendirdiğimiz insanlar evlatlarını bizden kıskanır oldu çocuklarını severken sana bakışları o yaşadığım yokluğu tüm benliğimde hissettiriyorlardı.korkar olmustum birinin çocuğuna bişey olurda nazar değdi diye benden bilirler sandım cekindim sevmeye.Özguvenimi kaybettim adeta.Bakislardan çekindiğim icin arkadaşlarımızın çocuklarını gizlice basini oksar sever hemen elimi çekerdim hasretimi dindirirdim.Ancak zamanla gördüm ki etrafımdaki bu insanlar hep canimi yaktılar.sonra herkese kapattim kendimi Allahtan baska kimsem yok dua ettim hep 1 evlat istedim kucağımda sallayacağım ninniler söylecegim oyunlar oynacagim bir evlat diledim.nasip olmadı....haberlerde gördüm annesi bebeğini denize atıyor öyle içim yandı ki dedim ki kendi kendime ver bana ben bakarım büyütürüm benim olsun....öylece o can yitip gitti... tekrar tedaviye başlayacağım...sabrıma sabır katabileceğim bişeyler duymaya ihtiyacım var etrafımda derdimden anlayacak tek bir arkadasım bile yok.ne olur bana güç toplayabileceğim bişeyler söyler misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?