Evlat sahibi olamamak...

Okurken agladim resmen ayni durumu yasiyor olmamizdir belki bilmiyorum rabbim cok istedigimizden imtihan ediyor belki bilemiyorum keske senin benim gibi herkeze care olabilsem ama tek careyi Allah sunar vardir bi hayr

Allah sana en kısa zamanda hayırlı,sağlıklı evlat nasip etsin inşallah.
Seninde kucağın tez zamanda dolsun
Rabbim "iste kulum,iste ki vereyim"demiş duaların kabul olsun inşallah

Seni cok iyi anliyorum canim benim.bende 4 senelik evliyim, bir düsügüm oldu sonrasinda hamile kalamadim.hayırlısı tabi herseyin.bende cok üzülüyorum cok dua ediyorum sagolsun burda bazi arkadaslarim da dua ediyor Allah razi olsun onlardan.insallah rabbim sana tez zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat nasip eder tüm kalbimle ictenligimle söylüyorum. Olmazsa arkadaslarin dedigi gibi devlette deneyebilirsin.Allahim yardim etsin sabirlar versin.bende olmazsa tüp bebek yaptirmayi.dusunuyorum

Çektirdim canim önce biri tıkalı diğeri acık dediler sonra ikisi de acık birinde genişleme var dediler.once aşılama olacak dediler.
Canim kusura bakmazsan birsey sorucam.simdi.bu tupte tikanma.genişleme dusukten sonra mi oldu acaba?neden olmus olabilir ki?bende düşük yaptigimdan beri tuplerimin orda gecmeyen ağrılar var.acaba benim.de tuplerim zarar görmüş müdür diye düşünüyorum

Çektirdim canim önce biri tıkalı diğeri acık dediler sonra ikisi de acık birinde genişleme var dediler.once aşılama olacak dediler.
anladim cnm. Kuzenimin is arkadasi 8 yil sonra kendiliginden hamile kaldi. Demek istedigim umut her zaman var. Teselli adi altinda ne yazsak biliyorum ki bos. Cunku yasayan bilir. Rabbim tez zamanda insallah hamile kalmayı ve saglikla kucagina almayi nasip eder. İcten duam seninle.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki okurken burnumun direği sızladi..
canım çok yanıyor benimde..
Allah bizede nasip etmedi henüz bazen umutla bekliyorum bazen umutsuzluğa kapılıp sabahlara kadar Ağlıyorum. .elime geçen koca bir hiç yaşımda geçiyor..
insanlardan git gide uzaklastim..
biri soracak diye selam bile veremiyorum..
hep canımı acıtıyor insanlar. .
sende bi beceremedin diyenler. . Bu birinciyi yapana kadar ben 3cu yü dogururum diyip gülenler. .
allahım diyorum sana havale ediyorum. .
bunları yaşamayan kimse anlamaz anlayamaz. .Rabbim size de bizede isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı bebis inşallah.. elimizden bişey gelmiyor allah ol diyecekki olsun..

Nedenini sorduğumda genelde ağır enfeksiyon,kürtaj,sezeryan vb operasyonlar geçirenler de risk durumu oluyormus herkeste olacak diye birşey yok ama olabiliyormuş tıkalı degil dediler ama sol tarafımda hep sancı var geçmiyor.

Benimde surekli.sancilarim var onceden sag tarafimdaydi hep sonradan solda da olmaya basladi kesin bisey oldu.bana da.çünkü normal değil kac ay gecti kurtajin üstünden. Offfffffffff

En kötüsü de bu ya. Sacma insanlar. Bosver gercek yüzlerini görmussun. Onlara da Allah vermese çocukları olacakti sanki. Ayıp ya. Hayirlisiyla olur inşallah bir an önce. Stres yapma ama

Hadi ya çok ilginc benim de sol tarafimda hep sanci var ama surekli yani. Su an da var mesela. Kac doktora gittim 2 yildir. Hic birsey yok diyorlar. Ilk ağrı başladıktan 2 3 ay sonra ilk hamileliğimdi ve düşük oldu 6. haftada. 2 ay önce yine bir düştüğum oldu kimyasal gebelikti. Ama agri ile ilgili bir şey çıkmıyor hic sorun yok.

Ağrı tam olarak.nerde canim?? Mesela.benim yumurtalik.tarafinda degil.yumurtaligin bir işaret parmağı boyutunda yukarisinda

Çok iyi anlıyorum bende 5 sene uğraştım sebebsizdi.Bende aynı duygular içindeydim.Bir yandanda tedavi oluyordum.Ama gerçekten bu şekilde hissederken hamile kalmak çok zor.Yani benim olmadı.Ne zaman ki vazgeçtim.Artık olmadığını kabul ettim gerçekten demekki hayırlısı değilmiş dedim.Bıraktım tedaviyi doktora gitmeyi,ağlamayı yani ciddi anlamda vazgeçtim.Ve hamile kaldım.Tek ilişkide hemde inanamadım hatta 15 gün geçmiş günüm onun bile farkında değildim.Hep derlerdi oluruna bırak stres yapma yoksa hamile kalamazsın diye gerçekten çok doğruymuş.O yüzden böyle bir ruh halinde olduğun sürece bebeğin gelmesi gecikicek rahatla inşallah en yakın zamanda kavuşursun meleğine

LiveYourLife35 ve berraksucan arkadaşlarım tedavi dediginiz nasıl oluyor iğne falan mi ? Doktor muhtemelen beni de tedaviye baslatacak önümüzdeki ay falan. Niyeyse cok tırsıyorum. Hic içimden gelmiyor. Sana stres yapma dedim ama şimdiden ben stres yaptım :S

Naçizane tavsiyem Allah tan sabır istemeyin.. sabır istedikçe imtihanınız uzar.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip et bize de tüm isteyenlerle birlikte diye dua edin. Sabır istemek sıkıntıyı da beraberinde getirir..

Bunun dışında stres de çok önemli bi engel.. kafanızı boşaltın bi güzel.. bizde 3 yıldır deneyip bebek sahibi olamamıştık doktorum hormon tedavisi olmadan zor demişti.. tedavi olmadım ama dün gebe olduğumu öğrendim.. kafaya takmayı bırakmıştım artık.. bi de hayıt suyu kullanıyodum bi araştırın isterseniz.. onunla birlikte folik asit de alıyodum.. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah..

Bu gece en büyük duam sen ve senin gibi evlat isteyenlere olacak. Dilerim yarın güneş sizin için doğsun. Çok güzel günlerin bekleyişlerin başlangıcı olsun...
O kadar iyi anlıyorum ki seni ama bişey yazamıyorum. Bir başlasam sabaha kadar ağlarım biliyorum. Sana çok içten dualarımla inşallah seninde yüzün gülsün karnın şişsin o yüce duyguyu herkes yaşasın inşallah
Can çıkmadık yerden umut kesilmezmiş imtihanın bu günlerde son bulsun seninde evladın olsun inşallah

Umutsuzluğa kapılmayın. Yengeme Dr senin asla çocuğun olmaz demiş, yengemde 11 sene tedaviden sonra pes etti. 3-4 ay sonra tesadüfen hamile olduğunu öğrendi. Şimdi 3 tane çocuğu var. Arkadaşımda da sebepsiz kısırlık vardı. 2 aşılama 2 tüp bebek tedavisi oldu. 3. Tüp bebek için uygun zamanı beklerken hamile kaldı. Şimdi 2. Ye hamile.

Rabbim inşallah size de anne olmayı nasip etsin.

Kardesim bir komsumuzun 8 yil sonra oldu ilk oglu doktora gittiler tedaviler falan ise yaramadi ablamin cocuklarini her gordugunde aglardi iki gozu iki cesme tedaviyi biraktilar 1 yil sonra nasip etti Allahim simdi 2 oglu var,ve nolur hayirlisini iste ya olupta anne baba kiymeti bilmeyen bir evlat olursa Allahim hayirliysa nasip et diye ekle dualarinda... stres yapma hem hersey olacagina varir akisina birak vardir Allahin bir bildigi senin canindan kiymetli hic birsey yok...

Vücudunuza çok yükleniyorsunuz siz de neredeyse buraya "Bebeğim olmuyor" diye konu açan her kadın gibi. Eşinizle birlikte olurken bile kafanızda "Acaba şu an oldu mu, hamile kaldım mı bu sefer" düşünceleri var olarak birlikte oluyorsunuzdur muhtemelen. Bakın nasıl birinden çok şey beklediğimizde o kişi sizin beklentilerinizi karşılamaz, istediğiniz mükemmellikte olmaz öyle düşünün vücudunuzu da. "Şu an bebek olmalı" düşüncesini kafanızdan atarak birlikte olun, gerekirse önceden yoga, meditasyon gibi rahatlama yöntemlerini kullanın. Dua da edebilirsiniz dini inancınız mevcutsa ve sizi rahatlatıyorsa. Ama mutlaka kafanızı boşaltmaya çalışın. Umarım bir bebeğiniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…