Evlat sahibi olamamak...

Su an yakinim tup bebek tedavisi goruyor unlu bir doktorla, 5800 tl tup bebek islemleri 1100 tl de ilaclara odeyecek.
Daha uygunu da vardir illa ki.

Güncel fiyat bilemediğim için yazamadım

Ben tedavi olurken bir aylık maaşımdı

Tamam benim maaşım çoktu ama 6 ay asgari ücret çok rahat karşılar

Konu sahibi en pratiği iş bul çalış kafan da boşalsın

Paran da olur hem kendine güven gelir hem en iyi yere gider tedavini olursun

Allahtan ümidinizi kesmeyin lütfen eşimin teyzesi yıllarca aklınıza gelebilecek herşeyi yapmış bebeği olsun diye sonra herşeyden vazgeçtiği bir anda kendi kendine hamile kalmış şimdi 1,5 yaşında çok tatlı bir oğlu var. Böyle okadar çok örnek var ki çevremizde

Tesekkur ederim yazdıklarınız icin.Beterin beteri vardır elbet kimler nelerle sınav oluyordur hani derler ya tıkandım sanki belki benden daha zor durumda olan da vardır rabbim yardımcıları olsun bedenimden geçtim manevi olarak yıprandım gücüm buraya kadar yetti sizlere yazdım rahatladim belki bu gece bana geçmeyecekti ama umut doldum yeniden sağolun varolun hep...

Bence is bulsa tup bebege bile gerek kalmaz biriktirdigi parayi da bebegine harcar.

Rabbim bazen verdiğiyle bazen vermediğiyle sınarmış insanları.
Hz Musa ya bi karı koca gitmiş çocukları olmuyormuş.Bizim için sorarmısın Allah a çocuğumuz olacakmı demişler.
Hz Musa sormuş.Hayır cevabını almış.karı kocaya cevabı söylemiş.
Üzülerek gitmişler.
Gel zaman git zaman bu çift tekrar karşısına çıkmış Hz Musa nın.bu sefer kucaklarında bi bebekle
Ziyaret bitmiş çift gittikten sonra Hz Musa Allah'a sormuş Allah ım çocukları olmayacaktı diye
Allah olmayacağını bildikleri halde dua etmekten hiç vazgeçmediler

Rabbim isteyen herkese ve size en kısa zamanda sağlıklı hayırlı yavrular nasip etsin
Moralinizi yüksek tutun.olmayacak diye pes etmeyin.iyi düşünün iyi olsun.

Benim bir arkadaşım vardı 16 yıl olmuştu evleneli bebekleri olmuyordu tüp bebek tedavisine başlıyacakları ay eşinin hamile olduğunu öğrendiler şimdi 3 yaşïnda bir kızları var allah sağlıklı ömür versin.

Cok uzun süredir tüp bebek yöntemi ile bebek sahibi olmayi amaçlayan fakat bazı sağlık sorunlari ile basarili olamayan yakın bir arkadaşim var
Şu an bebegiminin 40'ı çikmak üzere. Yaşı da 38 lerde .
Umudu yitirmeyin nasibinizde varsa anne olmak
Olacaksınızdır
Biraz sabir
Biraz çaba

Canım benim bir arkadaşım hem geç evlendi hem de 6 yıl çocuğu olmadı.Evliliğinin 6.yılında hamile kaldı sağlıkla aldı kucağına.Benim cevremde çok var böyle.Sen umudunu kaybetme kalpten istenmeye devam et,Allah vercek sana.Ne mutluki bebeğin geldiğinde kendisini sabırsızlıkla bekleyen bir anne bulacak karşısında.Insallah tez vakitte verir Rabbim.Cok içime dokundu yazdıkların. Bu gece dua edicem sana.

Üzmeyin kendinizi. Benzer sorunları yaşayan insanları araştırmışsınızdır. Doktor da çok önemli bu konularda.

Su an yakinim tup bebek tedavisi goruyor unlu bir doktorla, 5800 tl tup bebek islemleri 1100 tl de ilaclara odeyecek.
Daha uygunu da vardir illa ki.

7 bin lira neredeyse cok uygun.

Yaşadığım yer küçük bir yer is imkanlarım kısıtlı ama bahane degil tabi çalışabileceğim bir durum olursa neden olmasın çalışırım tabi ki.seve seve...

En cok da dua ya ihtiyacım var Allah razı olsun canim

Bebegını sevdırmeyen gerızekalıları allah evladıyla sınamasın ınsallah
Benım komsum dusuk yaptı uzun sure gectı cocuk haberı beklıyor kımseye sevdırmedıgım kızımı ozellıkle sevdırırdım daha kıymetlı sevıyor daha dıkkat edıyor cunku

Bıkere hamıle kalmıssınız yıne olur bu ısu tek bozan stres sız stres yapıp uzuldukce zorlastırırsınız

Akısına bırakın herseyın bı dogru zamanı var emin olun

7 bin lira neredeyse cok uygun.

Yaşadığım yer küçük bir yer is imkanlarım kısıtlı ama bahane degil tabi çalışabileceğim bir durum olursa neden olmasın çalışırım tabi ki.seve seve...

Arayın

Market olur kreş vs olur

Bürolarda çay servis olur

Olur da olur

Siz isteyin iş de bulunur

Bir de mesela test vs yapmayın üzülmeyin

Bekleyin regl olursunuz zaten

Tüp bebeğim var

Hiç sorgulamadım ne denilirse yaptım 10 gün sonra gel kan ver dediler o süreçte hiç aklıma test yapmak da ya olmazsa diye oturup düşünmek de gelmedi

Kafanızı başka şeyle meşgul edin ki bebeğiniz gelsin

Stres en önemli etken diyor herkes ama insanında elinde değil işte. Bende 5 yıllık evliyim, bir dış gebeliğim var. Siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama fazla gecikmeden yol almak lazım düşüncesi ile önümüzdeki ay hsg sonrada tedaviye başlıyorum ben. Dualarım tüm anne olmak isteyenler ile. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Böyle okuyunca o kadar etkileniyorm ki. Rabbim şu mubarek cuma gecesi hürmetine inşallah sana hayırlı zamanda hayırlı Allah yolunda bi evlat nasip eder inşallah.
Çok iyi anlıyorum seni o olmadı demek, eşine o haberi vermek o kadar zor ki çok iyi bilirim. O sessizliği, o acıyı, sorunu kendinde aramayı, bi sürü çareler aramayı.
Hamile kaldığım ay uyguladığım şeyleri yazacağım, hani olurda belki vesile olur, gelir belki meleğin.. Benimde bi düşüğüm oldu, ondan sonra 6. Ayda hamile kaldım.
Ben o ay süt maydonoz visk buharına oturdum, 1 kilo süt, 1 dal maydonoz ve bi tatlı kaşığı viks hepsini bir kaynatıyosun, bi kovanın içine döküyosun, biraz ılınınca üstüne oturuyosun buhar hiç bi yerden çıkmıcak şekilde. Oturabildiğin kadar uzun. Adet bitiminin hemen sonrası 3 gün uyguladım, uyguladıktan sonra ilişki oldu.
İnofolic diye bi gıda takviyesi var onu kullandım, sabah akşam içiliyor. Yumurta geliştirci etkisi var. ( eşiminde benmde bildiğimiz hiç bi problemimiz yoktu)
Eşim ise;
Çakşır kökü suyu satılıyor aktarlarda. 1 litre şişelerde, sabah öğlen akşam onu içti aktar nasıl içileceğini söylüyor.
Onu içtikten sonra hemen ardından bi yemek kaşığı keçiboynuzu özü içti.
Bide akşam yatmadan önce Aksuvital avicenna diye bi karışım var, aktar önerdi. Onu kullandı bi tatlı kaşığı.
Rabbime şükürler olsun ki bunları uyguladığımız ay hamile kaldım. Çok büyük bi vesile oldular diye düşünüyorum. İnşallah size de bi faydası olur, çok araştırdım, çok uyguladım en son bunları yaptım ve tuttu çok şükür.
Allahım yar ve yardımcınz olsun..

O garip tipler var

Görümcemin çocuğu yok

Üst katındaki kadın asansörde bile çocuğu arkasına ittiriyormuş görümcem görmesin sevmesin diye

Bana da tedavi oluyordu ne oldu diyor ben ona dua ediyorum diyor

Zor tuttum kendimi sen dua mua etme dememek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…