- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 548
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Cumlemizin inşallah ben yine 774ü aliyim düz kalsin sayıAlah
Kabul etsin canim
Kalan:4000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumlemizin inşallah ben yine 774ü aliyim düz kalsin sayıAlah
Kabul etsin canim
Hosgeldin zehracim mazeretliyken okumuyoruz bilgin olsun okurken abdest alıyoruz okudugun kadar sayi aliyosun. Sira senin siransa sadaka veriyon duan bitince de yine sadaka vereceksin niyetini tabii yapacaksin. Gamze ilgileniyor gelir sana yardimci olurKızlar bende katılabilir miyim.ama şuanda mazeretliyim olur mu
??? Bilemedim ben onu150 daha okudum kalan 1300. Şimdi ben size bişi sorcam ben bu ayeti kendimde okumaya başladım 4774 tane olarak şimdi başta sadaka verdim sıra bana geldiğinde tekrar vermem gerekir mi çünkü daha bitirmedim kararsız kaldım .
Gonlunden geciriyosan ver zaten vermisin niyet ayni niyet. Hem sadaka vermek guzeldir belalarida def eder hemde sadaka niyetlerimize hasildir.o yüzden ister ver ister verme bi onceki niyetinle şuan kendine yaptigin ayni o yuzden sana kalmis benim fikrim bu zaten duan bitince yine sadaka vereceksin.150 daha okudum kalan 1300. Şimdi ben size bişi sorcam ben bu ayeti kendimde okumaya başladım 4774 tane olarak şimdi başta sadaka verdim sıra bana geldiğinde tekrar vermem gerekir mi çünkü daha bitirmedim kararsız kaldım .
??? Bilemedim ben onu
bak bu orjinali canımGamzem gunaydin Allah iyligini versin salih evlat versin sana nerden buldun kiz bunu
bak bu orjinali canım