- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
Geldim canım:)Gel canım gel listemiz açık tekrar döneriz zaten isteyenlerle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim canım:)Gel canım gel listemiz açık tekrar döneriz zaten isteyenlerle :)
Abdestliysen sen de okuyabilirsin Gullbahcemm için okuyoruz Tülay ve İsmail çifti diye niyet ediyoruz :)Geldim canım:)
500 alıyorum kızlar. Kalan: 1.500100 okudum 400 de alıyorum
kalan--2000
Tekrarlanacak canım insMerhaba kızlar allah dilrklerinizi okuduğunuz bu ayetin hütmetine kabul etsin...
Listeniz fazla kalmamış bittikten sonra tekrarlanacaksa benide ekleyin tekrarlanmayacaksa bende okurum sizin için...
Teşekkur ederim cevap verdiğin için Allah razı olsunGonlunden geciriyosan ver zaten vermisin niyet ayni niyet. Hem sadaka vermek guzeldir belalarida def eder hemde sadaka niyetlerimize hasildir.o yüzden ister ver ister verme bi onceki niyetinle şuan kendine yaptigin ayni o yuzden sana kalmis benim fikrim bu zaten duan bitince yine sadaka vereceksin.
Cevap verilmemiş ben şimdi okuyacağom canım isim niyet edip okuyoruz ya ben bitireyim abdestliyken..Gullbahcemm Canım istersen ben de alabilirim ama bugün falan kursum var cumartesi okunmak üzere 400 alabilirim ne dersin??