- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
150 aldim kalan 2500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar 200 daha aldim kalan 800 ben yarin hastaneye gidecegim bana nolur dua edin.geldikten sonra yazarim dualarimi alirim insallah
Allah razi olsun Rukiyecim çok saol kuzumRabbimiz hayırlısını nasip eylesin canım .
Canım est. Bağışlamak Allaha mahsus ;-)Gamzecim bağışla beni nolur kizlardan bisey isteyecegim.hepinizin affina siğıniyorum okursaniz bi yasin i serif sizlerden istiyorum. Cevrenizede okutabilirsiniz. Okumak isteyen olursa bana sayi verebilir misiniz mumin kardeşimize yardim konu başlığımiz ezgi kardeşimiz var hastaneye gidecek önumuzdeki hafta.okuyan emegi gecen okumak isteyen herkesden Rabbim razi olsun.dualarinizi bekliyorum.hayirda kalin rahatsizlik verdim helal edin hakkinizi.
Maşallah canım yaa200 aldim bitti arkadaslar. Allah kabul etsin insallah
Maşallah canım yaa
Annesinin adi eser.annesinineseri Canım sıra sana geldi adın neydi bitanem bi de sadaka vermeyi unutma insallah
Gülay kızı eser olması lazım :) kelime-i tevhid çekiyorum su an birazdan alirimAnnesinin adi eser.
Eser kardesimize okunuyor kizlar bilgi gecmek istedim
Kabul etsin canimGülay kızı eser olması lazım :) kelime-i tevhid çekiyorum su an birazdan alirim