- 12 Mayıs 2015
- 262
- 501
- 103
- 38
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
Hayirli haberlerini aliriz insallahKızlar Allah razı olsun Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin benim kontrolüm yarına ertelendi Allah’ın izniyle inşallah kalp atışını duyarız yarın
Kendim için bu akşamlık 150 okurum
Kalan; 2600
200 aldımSimdilik 300 aldim kalan 2200
Bitanem seni o kadar iyi hissedebiliyorum ki.... hayırlısı olsun de kuzum bak ben tüp bebekle 3 kez hamile kaldım 3 üde cennette beni bekliyor bu kadar tedaviden sonra anladım ki herşeyin hayırlısını dilemek lazımKızlar hepinizden Allah razı olsun görmeden birbirimizin duasına Nail olduk ne muradınız varsa versin Rabbim . Malesef ki benim heyecanım anneliğim bugüne kadar sürdü 8. Hafta ilk günü olarak gittiğim kontrol de kalp atışı alamadık doktorum pazartesi düşük yapacağımı iletti tüp bebek tedavisi ile olmuştu zaten . Dilerim minik meleğim cennette şefaatçim olur . Çok üzgünüm . Benim için hayırlısı buymuş diyorum sadece .
Yaa kızlar tüp bebek sürecinin ne zor olduğunu sonucun olumsuz olmasının ne olduğunu çok iyi biliyorum hala toparlanamadim Rabbim yardımcımız olsun her şeyin evladın da hayırlısını versin rabbimBitanem seni o kadar iyi hissedebiliyorum ki.... hayırlısı olsun de kuzum bak ben tüp bebekle 3 kez hamile kaldım 3 üde cennette beni bekliyor bu kadar tedaviden sonra anladım ki herşeyin hayırlısını dilemek lazım
Canım hamileyken gece korkmaları sıçramalar kötü rüyalar falan var mıydı?Bitanem seni o kadar iyi hissedebiliyorum ki.... hayırlısı olsun de kuzum bak ben tüp bebekle 3 kez hamile kaldım 3 üde cennette beni bekliyor bu kadar tedaviden sonra anladım ki herşeyin hayırlısını dilemek lazım
Evet canım ateş basması ile birlikte... hatta ben ordan anlıyordumCanım hamileyken gece korkmaları sıçramalar kötü rüyalar falan var mıydı?
Hamile kalınca muhakkak korunma yaptır kendine işin ehli birisineEvet canım ateş basması ile birlikte... hatta ben ordan anlıyordum
Nasıl oluyor canım o bilmiyorum etrafimda kimse de yok böyle şeyler bilenHamile kalınca muhakkak korunma yaptır kendine işin ehli birisine
Ben sana bildiğim kadarı ile anlatiyim canimNasıl oluyor canım o bilmiyorum etrafimda kimse de yok böyle şeyler bilen
Canim bende merak ettim nasıl oluyor..Hamile kalınca muhakkak korunma yaptır kendine işin ehli birisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?