- 3 Ağustos 2018
- 241
- 242
- 18
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.101
Canim ne oldu dr a gittin miKizlar bende bugun yikancam. Yarin bende okurum insallah. Yarin doktora gitcem
Doktor igne vermisti 5 tane yarin yumurtalga bakcak insallah buyurler istenilen boyuta gelir insallah
Tamam c an imcanim yeni arkadasa da okuyayim beni sonra duadan cikartir misin .
Gittim canim doktor 3 gun daha kullan igneyi dedi. Yumurtamn boyunu sordum 11mm olmus cumartesi tekrar gel dedi.insallah buyur yumurtalarimCanim ne oldu dr a gittin mi
İnsAllah canim bidaha ne zaman gideceksin bu ay buyumezse bidahaki ay dozunu artirir igneninGittim canim doktor 3 gun daha kullan igneyi dedi. Yumurtamn boyunu sordum 11mm olmus cumartesi tekrar gel dedi.insallah buyur yumurtalarim
Bu cumartesi gel dedi tekrar bakcak galiba boyuna. Suanki kullandigim ignenin dozu 150 lik. Ve dunden bu yana adetim bitmesine ragmen kasiklarim inceden inceye agriyor.İnsAllah canim bidaha ne zaman gideceksin bu ay buyumezse bidahaki ay dozunu artirir ignenin
annesinineseri için 530 tane okuyoruz. Süre yarin aksama kadar arkadaslar biraz hizlanalim herkesten bilgi bekliyorum yarin aksama kadar
1-annesinineseri [/USER] annesinineseri [/user] annesinineseri [/B][/COLOR]
5- K Khvekokusu20
7-nyks_42
8- S Sabr-Sukur-Dua
9-Edanur86
10- V Vavin [/USER][/USER][/USER]
Rabbim cabalarimizi dualarimizi tez vakitte kabul eyler insallah canim.rabbim insallah guzel haberler almayi nasip etsin insallahCanım okudum Rabbim kabul etsin.
Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim olacak,durum pek parlak değil eşimdede bendede
allah rızası için benide dualarınızdan eksik etmeyin bu benim son şansım 7.Tüp bebek denemem.
Dil-i bitab canım yarınki işlemden dolayı
2-3gün dualara katılamıya bilirim ama olurda kanamam olmazsa tekrardan yazarım inşallah.
Rabbim cabalarimizi dualarimizi tez vakitte kabul eyler insallah canim.rabbim insallah guzel haberler almayi nasip etsin insallah
İnşalah bu sefer son olurCanım okudum Rabbim kabul etsin.
Arkadaşlar yarın yumurta toplama işlemim olacak,durum pek parlak değil eşimdede bendede
allah rızası için benide dualarınızdan eksik etmeyin bu benim son şansım 7.Tüp bebek denemem.
Dil-i bitab canım yarınki işlemden dolayı
2-3gün dualara katılamıya bilirim ama olurda kanamam olmazsa tekrardan yazarım inşallah.
Dil-i bitab Enbiyâ 89 okuyacağız değilmi
Evet canim ayetin Rabbi ile baslayan yeriniDil-i bitab Enbiyâ 89 okuyacağız değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?