- 12 Kasım 2013
- 2.615
- 4.495
- 333
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #2.141
Beni neden çıkardınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy yemin ederim o kadar cok mutlu oldum ki anlatamam ve suan ağladım rabbim hayirli hamilelik ve hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah lutfen bizede dua etKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Canim benim Amin Allah razi olsun Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsinAyyyy yemin ederim o kadar cok mutlu oldum ki anlatamam ve suan ağladım rabbim hayirli hamilelik ve hayirli saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah lutfen bizede dua et
Aminnn insallah canim insallah. Sen tedavi suresinde hamile kaldun lutfen bizede yazCanim benim Amin Allah razi olsun Rabbim sizlere de en kisa zamanda nasip etsin
Aminnn insallah canim insallah. Sen tedavi suresinde hamile kaldun lutfen bizede yaz
Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Sagol canim Amin Rabbim en kisa zamanda sizlere de nasip etsinDil-i bitab canım benim tebrik ederim Allahım sağlıcakka al kuzunu kucağına inşallah
Amon Allah razi olsun tabiki ederim canimAy canım cok sevindim Rabbim 9ay 10günü tamamladıktan sonra sağlıklı hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Benimde Çarşamba günü transferim olacak banada dua edermisin
Amin Allah razi olsun Rabbim en ksa zamanda sizere de nasip etsin❤❤Dil-i bitab canim cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucaklamayi nasip etsin hayirli saglikli imanli bir evlat olsun insallah ❤❤
Amin Allah razi olsun Rabbim en ksa zamanda sizere de nasip etsin❤❤
Cikarmadim canim yanlislikla silmis olabirilimBeni neden çıkardınız