- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #2.081
Allah razı olsun canımTamma Gamzecim diledigin zaman donebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canımTamma Gamzecim diledigin zaman donebilirsin
Kizlar @ftmclk i cikartmam gerekiyodu unutmusum onun sayisini paylasalim
Canım 172 aldım kalan 200
Benim duam ama başkasının benim için okuması daha makbul olacağını düşündüğüm için sayıyı eksik alıyorum yoksa tamamınıda almak isterdim.
yok daha okumadım canım iş çıkışı eve geçince okuyacağım . saat 7 gibi yani :) okumaya başamadan tekrar kontrol ederim burayı eğer okursan 100 tane okumazsan 200 tane okurum .100 taneyi okumadiysan alabilirim ben canim
yok daha okumadım canım iş çıkışı eve geçince okuyacağım . saat 7 gibi yani :) okumaya başamadan tekrar kontrol ederim burayı eğer okursan 100 tane okumazsan 200 tane okurum .
Canım 172 aldım kalan 200
Benim duam ama başkasının benim için okuması daha makbul olacağını düşündüğüm için sayıyı eksik alıyorum yoksa tamamınıda almak isterdim.
Canim beni dahil ederek mi boldun sayiyiSayiyi eşit paylaş girdim arkadaşlar başka mazeretli yoksa 372 oluyoruz
Evet canimCanim beni dahil ederek mi boldun sayiyi
Tamam canim hemen okuyorumEvet canim
tamam canım ayarlıyorum ben.. bitince başlayabiliriz bana da :)annesinineseri canim sira sana geliyor sevim den sonra sadakani verirsin
ne okuyoruz cnm şimdi ?Edanur86 için 372 tane okuyoruz. Okumayan var mi
1- annesinineseri [/USER] annesinineseri [/user] annesinineseri [/B][/COLOR]
5- K Khvekokusu20 mazeretli
7- nyks_42
8- S Sabr-Sukur-Dua
9- kartopu1988
10- Edanur86 [/USER][/USER][/USER]
Ayni duayine okuyoruz cnm şimdi ?
Tabiki c an im yeni arkadasa baslarken ve eklrrimDil-i bitab canım bende katılabilirmiyim liste bitti sanırım