- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
- #2.061
Hmm tamam canim sen bilirsin Allah razi olsun Rabbim bebegini sagsalim sana kavustursunben size okurum da bana okumayin canim onu soylemek istedim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm tamam canim sen bilirsin Allah razi olsun Rabbim bebegini sagsalim sana kavustursunben size okurum da bana okumayin canim onu soylemek istedim :)
Rabbim emeklerinizi salih bir evlatla mükafatlandirsin canim eşit paylastirdim 372 tane okuycaksiniz ben de 10 tane fazladan okjyunca tamam olcakSadakamı ayırdım canım.
7.inci Tüp bebek Tedavisindeyim.
bugün iğnelerimin 8inci günüydü biraz kötü ilerliyo bu ara Duaya cok ihtiyacım var.
Ne olur bana dua edin bu tedavimde Rabbim sağlıklı ve hayırlısıylan bi evlat nasip etsin inşallah.
Allah hepinizden razı olsun.
500 aldım ben
Rabbim emeklerinizi salih bir evlatla mükafatlandirsin canim eşit paylastirdim 372 tane okuycaksiniz ben de 10 tane fazladan okjyunca tamam olcak
Sadakamı ayırdım canım.
7.inci Tüp bebek Tedavisindeyim.
bugün iğnelerimin 8inci günüydü biraz kötü ilerliyo bu ara Duaya cok ihtiyacım var.
Ne olur bana dua edin bu tedavimde Rabbim sağlıklı ve hayırlısıylan bi evlat nasip etsin inşallah.
Allah hepinizden razı olsun.
500 aldım ben
Canim Rabbim bu defa yuzunuzu guldursun insallah, tedavin sevinc gozyaslariyla sonlansin uzuntuyle deil
Amin Allah razi olsundualariniz kabul olsun.
Edanur86 için 372 tane okuyoruz.
1- annesinineseri
3- ftmclk
4- Dil-i bitab [/USER] annesinineseri [/user] annesinineseri [/B][/COLOR]
7- @zeynoc17
8- [USER=902090]@Sabirsiz-bklyn mazeretli
9- @nyks_42
10- S Sabr-Sukur-Dua
12- @kartopu1988
13- Edanur86
KALAN 4774
KİZLAR HERKES KATİLİM YAPSİN LUTFEN[/USER][/USER][/USER]
Hayirdir canim bi sorun yok de mi ?Edanur'a okuduktan sonra ben listeden çıkıyorum arkadaşlar. Allah dualarınızı kabul eylesin.
Yok kuzum, okul çok yoğun, o yüzden yetişemiyorum, bazı kişiler için hiç alamıyorum, hak geçiyor.Hayirdir canim bi sorun yok de mi ?
Tamma Gamzecim diledigin zaman donebilirsinYok kuzum, okul çok yoğun, o yüzden yetişemiyorum, bazı kişiler için hiç alamıyorum, hak geçiyor.