Yani şöyle burda hep yazıyorum, sonra da taşlanıyorum ama ruhsal hastalıklara sahip ebeveynlerin çocukları tabi ki olmayanlara göre daha fazla bu hastalıklara sahip oluyor. Burda bipolarım ama çocuk sahibi olucam ben tmm mıııı yazan üyeler tarafındna taşlanıyorum hep ama işin doğrusu bu. Sizin çocuk da sürpriz yumurtadan çıkacak, 7 kuşak şizofreni geni olan bir çocuk alabilirsiniz buna hazırsanız alıcaksınız.
Onun dışında huy diye bir şey yok, aileye baka baka öğrenilen özellikler ve yetiştirme tarzı var bir de doğuştan gelen bir karakter var. Öyle aile dizimi mizimi onalr toptan yalan dolan. Bir noktadan sonra aile terbiyesi falan da kalmıyor her insna sadece kendini gerçeklleştiriyor. Kendimi örnek vereyim, babam hava burcu, annem toprak burcu bense bambaşka bir insanım ve su burcuyum tamamen farklı özelliklerdeyim ve farklı bir ruhsal dünayay sahibim. Kardeşim daha dışa dönük mesela, bense içe dönük bir insanım. Annem bazen inat eder bense uzlaşmacı ve makulum inatla falan işim olmaz. Derdiniz huy tipi şeylerse onlar tamamen hurafe, çıkarın atın kafadan diyorum.