- 27 Ocak 2018
- 35
- 86
- 38
- 30
- Konu Sahibi toprakgulistan
-
Kurumdada geri isteme riskleri var hani ben olaya şöyle bakıyorum Allah beni ayrılıkla imtihan edecekse doğurduğumu da kaçırabilirler Allah korusunBir bilgim yok. Ama kurumdan evlat edinmek daha iyi değil mi. Aile ile birebir iletişim kurduğunuz için çocuk büyüyünce pişman olduk geri istiyoruz diyebilirler mi acaba.
Umarim en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz
Kişiler arası çok riskli bence. Sağlam bir güven olması gerekiyor ve bunu sağlıyorsa karşı taraf olabilir.Kurumdada geri isteme riskleri var hani ben olaya şöyle bakıyorum Allah beni ayrılıkla imtihan edecekse doğurduğumu da kaçırabilirler Allah korusunkurumda sıra beklememek adına kişilerarası düşündük (
Olur mu öyle şey?Kurumdada geri isteme riskleri var hani ben olaya şöyle bakıyorum Allah beni ayrılıkla imtihan edecekse doğurduğumu da kaçırabilirler Allah korusunkurumda sıra beklememek adına kişilerarası düşündük
Risk birebir de daha fazla gibi geldi bana. Sanırım çok beklediniz evladınız olması için şimdide beklemek istemediğiniz için kısa yol kullanmak istiyorsunuz. Ama bu şekilde de ilerde başınız çok ağrıyabilirKurumdada geri isteme riskleri var hani ben olaya şöyle bakıyorum Allah beni ayrılıkla imtihan edecekse doğurduğumu da kaçırabilirler Allah korusunkurumda sıra beklememek adına kişilerarası düşündük (
Hayır yanlış anladınız tabii ki öyle değil. Kurumdan evlat edinsekte aynı risk var . Aile bir gün isteyebiliyor çocuğu. Biz doğursakta Allah nasip etmezse yine etmez . Ben bunu demeye çalıştım. Gerçekten anne olmak istiyoeum bir çocuğa yuva olmak istiypruz . Bir gün gelirler korkusuyla hareket edersek kimsesiz çocukları kimse evlat edinmez zaten ...Olur mu öyle şey?
Allah beni trafik kazası ile imtihan edecekse eder zaten deyip dalalım mı araçların arasına?
Tabiri caizse insan eşeğini sağlam kazığa bağlar, sonrası takdir...
Emin misiniz peki çocuğun ailesi hayatınıza dahil olmak isterse bir gün? Güvenebilir misiniz? Eni konu iyice düşündünüz mü?
Yasal mı bu, hiç bilmiyorum ama.
Hayır kişiler arası evlat edinme de genelde doğumda bırakıyır anne çocuğu. Çocuk kuruma gitmeden bize geliyoe. Avukat oluyor ilk günden itibaren her şey yasalÇocuk kaç yaşında, kimliği var mı?
Eğer siz kendi üzerinize nüfusa kaydettirecekseniz bu kanunen suç diye biliyorum.
Kurumdan alırsak yine aynı risk var ... biz kuruma da gittik bu arada. Ordan sıra gelirse yine evlat edinicez illa kişilerarası değilRisk birebir de daha fazla gibi geldi bana. Sanırım çok beklediniz evladınız olması için şimdide beklemek istemediğiniz için kısa yol kullanmak istiyorsunuz. Ama bu şekilde de ilerde başınız çok ağrıyabilir
Bu durumda aileyi de "kendiniz " bulmalısınız.Şu an var mı böyle bir aile çevrenizde ?Hayır kişiler arası evlat edinme de genelde doğumda bırakıyır anne çocuğu. Çocuk kuruma gitmeden bize geliyoe. Avukat oluyor ilk günden itibaren her şey yasal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?