- 7 Ocak 2011
- 161
- 249
- 103
yok en az 6 ay ev ziyareti falan geçmesi lazım yakında gelirler size :)Yok canm bize daha 3ay oldu.
Evziyaretimiz olmadi daha.arasam soylerlermi siramizi.erken gibi sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok en az 6 ay ev ziyareti falan geçmesi lazım yakında gelirler size :)Yok canm bize daha 3ay oldu.
Evziyaretimiz olmadi daha.arasam soylerlermi siramizi.erken gibi sanki
İnsallah ya.biran once bende sirami ogrenmek istiyorum.diger sehirlerde 2ayda onay alanlar var.yok en az 6 ay ev ziyareti falan geçmesi lazım yakında gelirler size :)
İnsallah ya.biran once bende sirami ogrenmek istiyorum.diger sehirlerde 2ayda onay alanlar var.
Bizde çok geç aldık onayı ev ziyareti falan oldu sonra evrakları teslim edince onaylandımı diye ısrar edince evet dediler azkalmış sabır kardeşim bu prosedürler mahvediyo valla onaydan 3 4 ay sonra ara bi ısrar et belki onaydan sonra bile söylerler sıranı söyleyenler var bizimki söylememişti ama
Bizde geç aldık onayı ev ziyareti sonrası evrak tesliminde ısrar edince onaylandı sıradasınız dedi uzman ama sıramızı söylemedi ondan 3 4 ay sonra aradım ısrarcı oldum çok öğrendim ozaman 65 idi bu prosedurler mahvediyo valla insanı gelirler san yakındır :)İnsallah ya.biran once bende sirami ogrenmek istiyorum.diger sehirlerde 2ayda onay alanlar var.
Bizde geç aldık onayı ev ziyareti sonrası evrak tesliminde ısrar edince onaylandı sıradasınız dedi uzman ama sıramızı söylemedi ondan 3 4 ay sonra aradım ısrarcı oldum çok öğrendim ozaman 65 idi bu prosedurler mahvediyo valla insanı gelirler san yakındır :)
- Bizim burda yani istanbulda once evrak teslimi sonra ev ziyareti oluyo.siz anladigim kadariyla once ev ziyaretiniz olmus
Biz ilk görüşmeye gittik bi kaç evrak işte evlilik cüzdanı vs işte araştırılcaksınız ev ziyareti için bekleyin dediler 3 ,5 ay sonra ev ziyeretine geldiler bir kaç evrakla ikinci görüşmeye randevu aldık fotoğraf özgeçmis bebeğimize yazı ona gittik oradada bir kaç evrak sağlık raporu fln gelir belgesi bunları hazırlayıp teslim edin dediler 1 ay içinde 3 günde toparladık teslim ettim onaylandımı dedim evet dedi 4 ay sürdü onaylanması not almışım şimdi baktım siz sorunca :) bundan 3 ay falan sonra ilk sıramızı öğrendim ısrar ettim ama çok :) 1 5 aydır bekliyoruz biraz uzun olacak gibi dilerim hepimiz tez zamanda kavuşalım :)
- Bizim burda yani istanbulda once evrak teslimi sonra ev ziyareti oluyo.siz anladigim kadariyla once ev ziyaretiniz olmus oylemi
merhaba hayırlı olsun başvurunuz. biz de türkiye geneli dedik. ama sıramız ankara'dan ilerliyor. diğer illerde açıkta kalan bebek olursa sıradaki aileye yerleştiriyorlarmış.merhaba arkadaşlar. bizde geçen sene başvurmuştuk onaylandı. ve bu ay sıraya girdik kızda 36 erkek 27. sıra dediler. bişey sormak istiyorum biz seçim yaparken il farketmez demiştik. sizinde öylemi acaba yoksa kendi ilinizimi seçtiniz. bu arada istanbuldayım.
canım teşekür ederim bilgi verdiğin için.merhaba hayırlı olsun başvurunuz. biz de türkiye geneli dedik. ama sıramız ankara'dan ilerliyor. diğer illerde açıkta kalan bebek olursa sıradaki aileye yerleştiriyorlarmış.
Hayırlı olsun sıran ne güzel...ankarada daha commerhabalar,
bizde istanbuldan başvurmuştuk 18 ağustos 2015'te
bugün sıramızı öğrendim. terk/rıza kız bebek 0-1 yaş 45 (
Ne kadar zamanda gelir ki bu sıra...
Hayırlı olsun sıran ne güzel...ankarada daha com
Mrb.istanbulda kiz bebekte 2seneyi buluyo siranin gelmesi ama 2seneyi gecmez.Sağolasın. Bugün sıramızı öğrenince öyle büyük bir umutsuzluğa kapıldım ki...
Ne kadar zaman da gelir ki bu sıra...
senin sıran nasıl... sıra nasıl ilerliyor canım
hukuksal olarak karar verilir mahkemeye taşınırsa bir dna testi 2 çocuğun gerçek biyolajik ebeveynlerin çocuğu ne derece istediği çocuğu gerçekten sevip saycak sahiplenceklermi çocuğun yetişçeği fiziksel ve psikoljik ortam olarak uygunluk ve çocuk tahminen genelde öyle olur çocuk psikiyatrisi danışmanı terapistiyle görüştürülecek falan bu sonuçlara göre karar verilir ama benim bildiğim çocuk gerçek biyolojik aileye verilir adamın resmi eşinin intikam için aradığını sanmam niye başını ağırtsın aksine o da kapatır başkasının çocuğu eşinin ihaneti bunu yapan gerçek biyolojik annedir pişman olmuştur üzülüyor ve vicdan azabı çekiyordur benim tahminim bir yabancı bir çocuğa ah dese o çocuğa of... gelir kendi annesi veya babası o çocuğun kafasını koparsa yinede evlat ona anne baba der veya hikayedeki gibi çocuk annesinin kalbini söker alır göğsünden koşarken ayağı düşer ve annesinin kalbi dile gelir ve ne der biryerin acıdımı yavrum işte acı gerçek bu....o çocuk şimdi kendisini büyütenlere alışmış ebeveyn olarak onları biliyor tabiki çocuk onları ister sever ama bilemem...ancak bebeklerinde aklı dili olsaydı onlarda kendi ailelerinde kalmak isterler elbet istisnalar harici elbet okadar sancılı zor bir yoldaki bu arkadaşlar ailece psikiyatri desteği almadan zor geçirirler bu süreci kaldıki bayanın kızkardeşi şizofren hakim bunu bilirse kararda bunu değerlendirir neden şizofreni sonradan gelişen çıkan bir hastalık değil genetiksel bir yatkınlıktır ve en zayıf en stresli zamanda patlak verir yani siz dünyaca ünlü bir profosörken diyelim bir acı üzüntü altından kalkamadığınız stressel bir durumda ortaya çıkar ve ilerler gerilemez bilmem anlatabiliyormuyum o yüzden o bayana en önemli ivedilikle yapmasını tavsiye edeceğim konu psikiyatri desteği şiddetle tavsiye ediyorum o kadar stres üzüntü çocuğuda üzer anlar nihayetinde 4 yaş çocuğu Allah kolaylık versin artık bu zamanda 2016 larda hala böyle hatalar yapmayalım bu işler öyle kolay olsaydı kimse uğraşmazdı çocuk esirgemeyle nihayetinde yine üzülen heriki taraf oluyor değilmi helede çocuk,onun yaşıycağı travmayı kimse tahmin edemez...Canımmm öncelikle yazını okurken nekadar duygusallaştım anlatamamRabbim yardımcınız olsun insallah. Muhtemelen Hakim dna testi ister. Kadın da çocuğu ben rizamla verdim demiş. 4 sene siz bakıp ilgilenmişsiniz. Hakim vicdanlı biriyse onu sizden almayacaktir. Sonuçtan haberdar edersen çok sevinirim. Senin için dua edicem bu mübarek kandilde. Allaha emanetsin
Merhaba herkese, biz de Istanbul ocak ayinda kiz bebek riza/terk olarak basvurumuzu yaptik. Herkese Allah biran once yavrusuna kavusmayi nasip etsin.bu topicte emegi gecen herkese tesekkurler...hoşgeldin canımicinhayırlı olsun başvurunuz.inşallah tez zamanda kavuşursun oğluna. kaçıncı sıradasınız?