• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme evlat edinme sürecinde sırada bekleyenler

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba biz cuma günü başvuruda bulunacağız çok heyecanlıyım. Sizleri görünce dahada heyecanlandım inşallah kuzularınızı bir an önce kucağınıza alırsınız sıraya girebilirsem güzel haberi veririm
inşallah canım bizler normal annelere göre daha özeliz. biyolojik anneler sadece 9 ay karnında taşıyorlar. ama biz 2 sene kadar süre içinde kalbimizde büyütüyoruz.biz daha farklıyız özeliz. düşünsenize belkide bin pişmanlıkla dünyaya getirdikleri çocuklar bizim umudumuz... anlatılacak okadar çok şey varki...

Merhaba biz cuma günü başvuruda bulunacağız çok heyecanlıyım. Sizleri görünce dahada heyecanlandım inşallah kuzularınızı bir an önce kucağınıza alırsınız sıraya girebilirsem güzel haberi veririm
hayırlı olsun başvurunuz. inşallah sorunsuz geçer görüşmeleriniz ve en kısa zamanda kavuşursunuz yavrunuza:) nerden başvuruyosunuz?

inşallah canım bizler normal annelere göre daha özeliz. biyolojik anneler sadece 9 ay karnında taşıyorlar. ama biz 2 sene kadar süre içinde kalbimizde büyütüyoruz.biz daha farklıyız özeliz. düşünsenize belkide bin pişmanlıkla dünyaya getirdikleri çocuklar bizim umudumuz... anlatılacak okadar çok şey varki...
Kesinlikle haklısın eşim çok sıcak değildi bu konuya sonra çocuğun olmayacağını anlayınca kendi istedi görüşmeyi çok çok mutlu oldum tabiki inşallah bende anne olacağım Rabbim isyeyen herkese nasip etsin

Amin çok güzel hadi hayırlı olsun inşAllah biran önce senide aramızda görelim tebrikler :KK45:

Kesinlikle haklısın eşim çok sıcak değildi bu konuya sonra çocuğun olmayacağını anlayınca kendi istedi görüşmeyi çok çok mutlu oldum tabiki inşallah bende anne olacağım Rabbim isyeyen herkese nasip etsin
Galiba ayni olaylar hepimizin basina gelmis. Cunku aynı anlattigini benxe yasadim. Yine cok sukurki eslerimiz kabul etti.allah eksik etmesin onlari basimizdan

Galiba ayni olaylar hepimizin basina gelmis. Cunku aynı anlattigini benxe yasadim. Yine cok sukurki eslerimiz kabul etti.allah eksik etmesin onlari basimizdan
Amin. Güzel bi süreç olur ve iyi biter inşallah. Sen kavuştunmu bekliyormusun yoksa bebişini

Hayirli olsun. Hic vakit kaybetmeyin derim . Başvuru formlarini doldururken ani olsun diye esinle beraber resimler cekin kendinizi.. ileride evladiniza gosterirsiniz ... ben oyle yaptim
Cuma sabah gidiyoruz kısmetse heyecandan fotoğraf çekmek gelirmi aklıma bilmiyorum

dün eşim konuşmuş uzmanla 3 tane bebek varmış şuan sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra sırası gelene vericeklermiş.ankarada

belki ilk sıradakiler için birazdaha umut olur diye paylaşmak istedim
sadece ilk sıradakiler için değil hepimize umut oluyor. bu sene o kadar yavaş ilerliyorki artık 1 bebek haberi bile iyi geliyor bana. bu üç bebeğin cinsiyetini söylemişlermi peki?

Back