• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme evlat edinme sürecinde sırada bekleyenler

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ANNE ADAYI BAŞVURU TARİHİ ŞEHİR CİNSİYET TERCİHİ YAŞ ARALIĞI KIZ SIRASI ERKEK SIRASI
SERDOGAN Kas.14 ANKARA KIZ 0-1 40 _
XNİMRESX Kas.14 ANKARA KIZ 0-1 42 _
DLKKRM Mar.15 ANKARA FARKETMEZ 0-1 _ 21
ASYAASYA Tem.15 ANKARA ERKEK 0-1 _ 60
GULAY400 Eyl.15 GAZİANTEP FARKETMEZ 0-1 51 41
SMHYPC Oca.16 İSTANBUL _ _ _ _

kızlar whatsappta evlat edinmek isteyenler için grup oluşturduk .gelmek isteyen olursa özelden adını yaşını ve şehrini yazıp mesaj atarsanız aramıza katılabilirsiniz :)

ANNE ADAYI BAŞVURU TARİHİ ŞEHİR CİNSİYET TERCİHİ YAŞ ARALIĞI KIZ SIRASI ERKEK SIRASI
Başvuru tarihim 29 ocak cinsiyet farketmez

Yaş aralığı 0-1 sıramız belli değil malesef

Cuma ilk görüşmeyi yaptık evrak listesi verdiler onu tamamlayıp gidicez daha yolun başındayız yani
hayırlı olsun inşAllah evrakları tamamlayınca bir müddet sonra uzman gelir eve sonra daha detaylı evrak istenir yani 3 4 ayı bulur muhtemelen ama siz cuma sıraya girdiniz inşAllah

SERDOGAN Kasım 14 ANKARA KIZ 0-1 40 _
XNİMRESX Kasım 14 ANKARA KIZ 0-1 42 _
DLKKRM Mart 15 ANKARA FARKETMEZ 0-1 _ 21
ASYAASYA Temmuz 15 ANKARA ERKEK 0-1 _ 60
GULAY400 Eylül 15 GAZİANTEP FARKETMEZ 0-1 51 41
SMHYPC Ocak 16 İSTANBUL FARKETMEZ 0-1 _ _

Arkadaslar burdada konu actiginizi bilmiyodum.hayirli olsun.
Siralarida listeye eklemek icin acmissiniz sanirim.
Ama cok karisik degilmi.
Mesela ben takip etmek istesem siralari.
Heray degisiyo.
Sayfalari tek tek taramam gerekir.
Yada ben anlamadim bilemicem.
Benm siram belli degil.belli olunca yazarim burayada.
Hepimizin bekleyisleri hayirlara ciksin insallah

Arkadaslar burdada konu actiginizi bilmiyodum.hayirli olsun.
Siralarida listeye eklemek icin acmissiniz sanirim.
Ama cok karisik degilmi.
Mesela ben takip etmek istesem siralari.
Heray degisiyo.
Sayfalari tek tek taramam gerekir.
Yada ben anlamadim bilemicem.
Benm siram belli degil.belli olunca yazarim burayada.
Hepimizin bekleyisleri hayirlara ciksin insallah
teşekkürler senin de başvurun hayırlı olsun.nesi karışık geldi? son eklenen tablo güncel hali oluyor. eski sayfalara bakman gerekmez yani. sıramız ilerledikçe bildirenlerin bilgilerini güncelleyerek paylaşıyorum, zor değil. bana zor gelmiyor en azından:) seve seve yapıyorum. özellikle aynı şehirdeki arkadaşlar listeye bakarak sıralarının ilerleyişi ile ilgili fikir sahibi olabilecek. inşallah bu sıralar hızla ilerler hepimiz meleklerimize kavuşuruz. sen nerden başvurdun?

teşekkürler senin de başvurun hayırlı olsun.nesi karışık geldi? son eklenen tablo güncel hali oluyor. eski sayfalara bakman gerekmez yani. sıramız ilerledikçe bildirenlerin bilgilerini güncelleyerek paylaşıyorum, zor değil. bana zor gelmiyor en azından:) seve seve yapıyorum. özellikle aynı şehirdeki arkadaşlar listeye bakarak sıralarının ilerleyişi ile ilgili fikir sahibi olabilecek. inşallah bu sıralar hızla ilerler hepimiz meleklerimize kavuşuruz. sen nerden başvurdun?
Ben istanbul.terk riza erkek.
10.2015 basvuru tarihimiz.
Siramiz belli degil henuz

hayırlı olsun 5 6 ay olunca ısrarcı olursanız söylüyor yoksa onlara kalırsa baya bi söylemiyorlar arayınca ısrar edin :)
Yok canm bize daha 3ay oldu.
Evziyaretimiz olmadi daha.arasam soylerlermi siramizi.erken gibi sanki

Yok canm bize daha 3ay oldu.
Ev ziyaretimiz olmadi daha.arasam soylerlermi siramizi.erken gibi sanki
başvurunuz onaylanmadan söylemezler. daha ev ziyareti olmamış. gelecekler sizi inceleyecekler ondan sonra karar verecekler başvurunuzun onayına. ama ben eve geldiklerinde ortalama bişey söylemelerini istemiştim. şu an onaylanmış olsa kaçla başlamış oluruz gibisinden. 90 civarı demişlerdi. ev ziyaretinden 4 ay kadar sonra da 65 di sıramız.

başvurunuz onaylanmadan söylemezler. daha ev ziyareti olmamış. gelecekler sizi inceleyecekler ondan sonra karar verecekler başvurunuzun onayına. ama ben eve geldiklerinde ortalama bişey söylemelerini istemiştim. şu an onaylanmış olsa kaçla başlamış oluruz gibisinden. 90 civarı demişlerdi. ev ziyaretinden 4 ay kadar sonra da 65 di sıramız.
Ooo cok yuksek rakamlardan basliyo yani.
Siran cokmus ama sence nekadarda gelir bebisin.ortalama yani

Baktimda simdi 1_bucuk senede 20sira ankarada.cok az ya

Baktimda simdi 1_bucuk senede 20sira ankarada.cok az ya
uzmanımız 1-1,5 sene sürer demişti. ama 2 seneyi bulacak bu gidişle sanırım:( aslında 1. 5 sene de 20 sıra değil. çünkü ben 65 i öğrendiğimde haziran 2014 dü. yani 8 ayda 23 kişi. tabi yavaş ileriliyor malesef:(

uzmanımız 1-1,5 sene sürer demişti. ama 2 seneyi bulacak bu gidişle sanırım:KK43: aslında 1. 5 sene de 20 sıra değil. çünkü ben 65 i öğrendiğimde haziran 2014 dü. yani 8 ayda 23 kişi. tabi yavaş ileriliyor malesef:KK43:
Aslinda 8 ayda 23 kiside normal gibi.ayda 3 kisi gibi.

Back