ANNE ADAYI | BAŞVURU TARİHİ | ŞEHİR | CİNSİYET TERCİHİ | YAŞ ARALIĞI | KIZ SIRASI | ERKEK SIRASI |
SERDOGAN | Kas.14 | ANKARA | KIZ | 0-1 | 40 | _ |
XNİMRESX | Kas.14 | ANKARA | KIZ | 0-1 | 42 | _ |
DLKKRM | Mar.15 | ANKARA | FARKETMEZ | 0-1 | _ | 21 |
ASYAASYA | Tem.15 | ANKARA | ERKEK | 0-1 | _ | 60 |
GULAY400 | Eyl.15 | GAZİANTEP | FARKETMEZ | 0-1 | 51 | 41 |
SMHYPC | Oca.16 | İSTANBUL | _ | _ | _ | _ |
ne zaman başvurdunuz evrak tesliminde tüm evrakları verince öğrenmiştim ben sonra eve yazı geldi hepimiz öyleyizİnşallah olumlu olup olmadığı ne kadar sürede belli olur ben biraz sabırsızımda
Süper yaa bizim uzman sırayı zor söylüyor sakıncası yoksa uzman kimdün eşim konuşmuş uzmanla 3 tane bebek varmış şuan sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra sırası gelene vericeklermiş.ankarada
Cuma ilk görüşmeyi yaptık evrak listesi verdiler onu tamamlayıp gidicez daha yolun başındayız yanine zaman başvurdunuz evrak tesliminde tüm evrakları verince öğrenmiştim ben sonra eve yazı geldi hepimiz öyleyiz
Başvuru tarihim 29 ocak cinsiyet farketmez
ANNE ADAYI BAŞVURU TARİHİ ŞEHİR CİNSİYET TERCİHİ YAŞ ARALIĞI KIZ SIRASI ERKEK SIRASI SERDOGAN Kas.14 ANKARA KIZ 0-1 40 _ XNİMRESX Kas.14 ANKARA KIZ 0-1 42 _ DLKKRM Mar.15 ANKARA FARKETMEZ 0-1 _ 21 ASYAASYA Tem.15 ANKARA ERKEK 0-1 _ 60 GULAY400 Eyl.15 GAZİANTEP FARKETMEZ 0-1 51 41 SMHYPC Oca.16 İSTANBUL _ _ _ _
Yaş aralığı 0-1 sıramız belli değil malesef
ANNE ADAYI BAŞVURU TARİHİ ŞEHİR CİNSİYET TERCİHİ YAŞ ARALIĞI KIZ SIRASI ERKEK SIRASI SERDOGAN Kas.14 ANKARA KIZ 0-1 40 _ XNİMRESX Kas.14 ANKARA KIZ 0-1 42 _ DLKKRM Mar.15 ANKARA FARKETMEZ 0-1 _ 21 ASYAASYA Tem.15 ANKARA ERKEK 0-1 _ 60 GULAY400 Eyl.15 GAZİANTEP FARKETMEZ 0-1 51 41 SMHYPC Oca.16 İSTANBUL _ _ _ _
hayırlı olsun inşAllah evrakları tamamlayınca bir müddet sonra uzman gelir eve sonra daha detaylı evrak istenir yani 3 4 ayı bulur muhtemelen ama siz cuma sıraya girdiniz inşAllahCuma ilk görüşmeyi yaptık evrak listesi verdiler onu tamamlayıp gidicez daha yolun başındayız yani
ANNE ADAYI | BAŞVURU TARİHİ | ŞEHİR | CİNSİYET TERCİHİ | YAŞ ARALIĞI | KIZ SIRASI | ERKEK SIRASI |
SERDOGAN | Kasım 14 | ANKARA | KIZ | 0-1 | 40 | _ |
XNİMRESX | Kasım 14 | ANKARA | KIZ | 0-1 | 42 | _ |
DLKKRM | Mart 15 | ANKARA | FARKETMEZ | 0-1 | _ | 21 |
ASYAASYA | Temmuz 15 | ANKARA | ERKEK | 0-1 | _ | 60 |
GULAY400 | Eylül 15 | GAZİANTEP | FARKETMEZ | 0-1 | 51 | 41 |
SMHYPC | Ocak 16 | İSTANBUL | FARKETMEZ | 0-1 | _ | _ |
teşekkürler senin de başvurun hayırlı olsun.nesi karışık geldi? son eklenen tablo güncel hali oluyor. eski sayfalara bakman gerekmez yani. sıramız ilerledikçe bildirenlerin bilgilerini güncelleyerek paylaşıyorum, zor değil. bana zor gelmiyor en azından:) seve seve yapıyorum. özellikle aynı şehirdeki arkadaşlar listeye bakarak sıralarının ilerleyişi ile ilgili fikir sahibi olabilecek. inşallah bu sıralar hızla ilerler hepimiz meleklerimize kavuşuruz. sen nerden başvurdun?Arkadaslar burdada konu actiginizi bilmiyodum.hayirli olsun.
Siralarida listeye eklemek icin acmissiniz sanirim.
Ama cok karisik degilmi.
Mesela ben takip etmek istesem siralari.
Heray degisiyo.
Sayfalari tek tek taramam gerekir.
Yada ben anlamadim bilemicem.
Benm siram belli degil.belli olunca yazarim burayada.
Hepimizin bekleyisleri hayirlara ciksin insallah
Ben istanbul.terk riza erkek.teşekkürler senin de başvurun hayırlı olsun.nesi karışık geldi? son eklenen tablo güncel hali oluyor. eski sayfalara bakman gerekmez yani. sıramız ilerledikçe bildirenlerin bilgilerini güncelleyerek paylaşıyorum, zor değil. bana zor gelmiyor en azından:) seve seve yapıyorum. özellikle aynı şehirdeki arkadaşlar listeye bakarak sıralarının ilerleyişi ile ilgili fikir sahibi olabilecek. inşallah bu sıralar hızla ilerler hepimiz meleklerimize kavuşuruz. sen nerden başvurdun?
hayırlı olsun 5 6 ay olunca ısrarcı olursanız söylüyor yoksa onlara kalırsa baya bi söylemiyorlar arayınca ısrar edin :)Ben istanbul.terk riza erkek.
10.2015 basvuru tarihimiz.
Siramiz belli degil henuz
Yok canm bize daha 3ay oldu.hayırlı olsun 5 6 ay olunca ısrarcı olursanız söylüyor yoksa onlara kalırsa baya bi söylemiyorlar arayınca ısrar edin :)
başvurunuz onaylanmadan söylemezler. daha ev ziyareti olmamış. gelecekler sizi inceleyecekler ondan sonra karar verecekler başvurunuzun onayına. ama ben eve geldiklerinde ortalama bişey söylemelerini istemiştim. şu an onaylanmış olsa kaçla başlamış oluruz gibisinden. 90 civarı demişlerdi. ev ziyaretinden 4 ay kadar sonra da 65 di sıramız.Yok canm bize daha 3ay oldu.
Ev ziyaretimiz olmadi daha.arasam soylerlermi siramizi.erken gibi sanki
Ooo cok yuksek rakamlardan basliyo yani.başvurunuz onaylanmadan söylemezler. daha ev ziyareti olmamış. gelecekler sizi inceleyecekler ondan sonra karar verecekler başvurunuzun onayına. ama ben eve geldiklerinde ortalama bişey söylemelerini istemiştim. şu an onaylanmış olsa kaçla başlamış oluruz gibisinden. 90 civarı demişlerdi. ev ziyaretinden 4 ay kadar sonra da 65 di sıramız.
uzmanımız 1-1,5 sene sürer demişti. ama 2 seneyi bulacak bu gidişle sanırımBaktimda simdi 1_bucuk senede 20sira ankarada.cok az ya
Aslinda 8 ayda 23 kiside normal gibi.ayda 3 kisi gibi.uzmanımız 1-1,5 sene sürer demişti. ama 2 seneyi bulacak bu gidişle sanırımaslında 1. 5 sene de 20 sıra değil. çünkü ben 65 i öğrendiğimde haziran 2014 dü. yani 8 ayda 23 kişi. tabi yavaş ileriliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?