Merhaba.Basvuru yaptınizmi acaba bende İstanbul'dan başvuru yaptım.Evrakları hazırlıyorum.Ametemden randevu aldım Bakırköy Mazhar osman Hastanesi'ne biz yapmıyoruz dedi Sadi konuk yapiyo dedi karaya gittikonlarda yapmıyoruz dedi Erenkoyden aldım ama hastaneyi aradım sağlık kurulu verir dedi amatem vermez.saglik kurulundan şişli etfale randevum var ama orda amatem yok.Yakin zamanda rapor alan arkadaşlar nasıl yaptırdılar bu raporu yardımcı olabilirim.Merhabalar, ben istanbulda yasiyorum. Pazartesi basvuru yapmaya gidiyorumacaba istanbulda sira dahami yavas ilerliyor ? Surec nasil ? Rica etsem beni bilgilendirirmisiniz ?
Merhaba bavurunız hayırlı olsun... Ben erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesınden aldım raporumu... Basvurunuzu saglık kurulundan randevu alarak başlıyorsunuz onlar sizi amateme yonlendiriyor yani bizde öyle oldu en azındanMerhaba.Basvuru yaptınizmi acaba bende İstanbul'dan başvuru yaptım.Evrakları hazırlıyorum.Ametemden randevu aldım Bakırköy Mazhar osman Hastanesi'ne biz yapmıyoruz dedi Sadi konuk yapiyo dedi karaya gittikonlarda yapmıyoruz dedi Erenkoyden aldım ama hastaneyi aradım sağlık kurulu verir dedi amatem vermez.saglik kurulundan şişli etfale randevum var ama orda amatem yok.Yakin zamanda rapor alan arkadaşlar nasıl yaptırdılar bu raporu yardımcı olabilirim.
Bir günde cikarttiniz mi raporu acaba en erken 16 sında veriyo oda alabilirsek pazar 10 aricakmisiz.Merhaba bavurunız hayırlı olsun... Ben erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesınden aldım raporumu... Basvurunuzu saglık kurulundan randevu alarak başlıyorsunuz onlar sizi amateme yonlendiriyor yani bizde öyle oldu en azından
Bide sistemden almak zor oraya gitsek randevu verirlermi acabaMerhaba bavurunız hayırlı olsun... Ben erenköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesınden aldım raporumu... Basvurunuzu saglık kurulundan randevu alarak başlıyorsunuz onlar sizi amateme yonlendiriyor yani bizde öyle oldu en azından
Bazen randevuya gerek yoktu direk gelebilirsiniz diyorlarmış ama heralde ordakı görevliye bağlı iyi birine denk gelirseniz zorluk cıkartmıyo olabılır...Bide sistemden almak zor oraya gitsek randevu verirlermi acaba
Tamam teşekkür ederim.Bazen randevuya gerek yoktu direk gelebilirsiniz diyorlarmış ama heralde ordakı görevliye bağlı iyi birine denk gelirseniz zorluk cıkartmıyo olabılır...
Kaç günde cikiyo rapor zamanım daraldı bayaTamam teşekkür ederim.
Merhabalar, saglik kurulu raporunu aliyoruz ama ametem 6 haftada veriyomus raporu. Carsamba kurumu ariyip sorucam. O konuda ne yapiyolar bilen birileri varmidir acaba ?
Merhaba. Ben bebeğime kavusali 8 ay oldu. Siramiz birden çok hızlandı. Bence önce beşik ve birkaç kıyafet. Gerisini aynı gün içinde alırsın. Hiç paniğe gerek yok.İyi günler hanımlar biz bugün onaylandigimizi öğrendik siramizda 15miş artık bebeğimiz için hazırlıklara başlayacağız bebeğine kavuşan veya biz gibi sıra bekleyen arkadaşlar hazırlıklara nerden başladınız önce odasını almayı düşünüyoruz sonrada kıyafetlerine başlayacağız oda yaparken nelere dikkat ettiniz ve kıyafetlerde kaç aylık almak gerekli malum kaç aylık geleceğini bilmiyoruz bu konuda fikir verirseniz çok mutlu olurum
Cevabınız için teşekkür ederimMerhaba. Ben bebeğime kavusali 8 ay oldu. Siramiz birden çok hızlandı. Bence önce beşik ve birkaç kıyafet. Gerisini aynı gün içinde alırsın. Hiç paniğe gerek yok.
Merhaba bebegınız hayırlı olsunMerhaba. Ben bebeğime kavusali 8 ay oldu. Siramiz birden çok hızlandı. Bence önce beşik ve birkaç kıyafet. Gerisini aynı gün içinde alırsın. Hiç paniğe gerek yok.
Merhaba, ne güzel demişsiniz bende merak ettim inşallah sağlıkla en kısa zamanda kavuşalımMerhaba arkadaşlar 2024 hepimize sağlık mutluluk ve bol bol bebek ile gelsin ins bu yılın ilk bebeği sayfamizdan hangi arkadaşımıza hangi şehre gelecek aceba merak ile bekliyoruz rabbim en kısa zamanda o müjdeli haberi vermeyi bizlerede nasip etsin
sanırım kimse girmiyor bu aralar bu siteye her gün heyecanla yeni haber alırım diye bakıyorummerhaba, bir şey sormak istiyorum yurttan evlat edinen ailelere sormak istediğim şimdi bez almak istiyorum ama hangi marka kullanılıyor en azından onun kadar kaliteli olsun diyorum senelik ihaleyle alınıyordur diye düşünüyorum bu konuda bilgi verecek arkadaş var mıdır en azından bu yakınlarda evladına kavuşan anneler bilir. şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?