Çok teşekkür ederim inanın çok güzel bir duygu gerçekten. O kadar güzel bir kızım varkimaşallah ne kadar güzel bir haber... dilerim bir gün hepimiz sırayla yazmak nasip olur.. bizde kız erkek farketmez demiştik ve ben hep erkek daha hızlı ilerliyor diye ama aceba kız da olur mu dedim şimdi bir an:) Allahım sağlıkla gelsin kız erkek farketmez evlat hepsi, ne güzel anlaşmışsınız duygularınızı hangi şehirden başvuru nereden arandınız vaktiniz olursa bize de yol göstermek amacıyla yazarsanız çok sevinirim.. kızınızla mutluluklar dilerim
ne güzel sıraya girmişsiniz, inşallah bizde o günleri görelim. Çarşamba günü bizde 3.görüşmemizi yaptık, 2 görüşmemiz kaldı o kadar heyecanlı geçiyor ki gün gelir bu günleri de analım evladımız kucağımızdayken inşallahMerhaba. Bizim 2 seneyi geçti. Kız erkek farketmez dedik. Antalya'dan 11. Sıradayız
merhaba,sıralara takılmayın nolur,hayırlısı ne zaman ise evladınıza kavuşuyorsunuz...bizde 16.sıradaydık ama donduranlar, tayinler vs.oldu bir baktık oğlumuza kavuştuk.nerdeyse iki yıl oldu bile :) Allahıma şükürler olsun :)Merhaba. Bizim 2 seneyi geçti. Kız erkek farketmez dedik. Antalya'dan 11. Sıradayız
hangi ilden başvuru yaptınız aceba istanbul sırası ne durumda acebamerhaba,sıralara takılmayın nolur,hayırlısı ne zaman ise evladınıza kavuşuyorsunuz...bizde 16.sıradaydık ama donduranlar, tayinler vs.oldu bir baktık oğlumuza kavuştuk.nerdeyse iki yıl oldu bile :) Allahıma şükürler olsun :)
Nasıl ana nasıl sevindim anlatamam .gözünüz aydın,hayırlı olsun..Allah her gününüzü doya doya geçirmeyi nasip etsin inşallahMerhaba herkese, bunu buraya yazacağımı hep hayal ediyordum, bakın yazdımBiz kızımıza salı günü kavuştuk, her şey rüya gibiydi, gittik, gördük, aşık olduk, aldık ve geldik :) 2,5 aylık geldi bizim kızımız. Biz 4 yıl 4 aydır 0-1 yaş kız erkek farketmez, rıza terk farketmez sırasındaydık. Yaklaşık 16 aydır da 1. sıradaydık. Ve 2023 bize bir sürprizle geldi. Umarım burdaki herkesin kavuşma haberini de en kısa zamanda alırız.
Pazartesi günü arandık hemen ertesi gün gittik tabi, bilgi veriliyor falan ama biz zaten görmeden tamamdık. Sonra sevgi evine gittik ve o ilk karşılaşma. Herkes ağlıyor ben hariç :) Ben dondum kaldım tepki veremedim, kucağıma aldım gözlerini açtı bana baktı bakıştık öyle sadece gülümseyerek ama bende tepki yok sadece ikimiz varız odada sanki ve sadece bakışıyoruz
Sonra akşam aldık bebeğimizi ve evimize geldik. Şu anda bebeğim uyuyor ve ben bunları yazdığıma inanamıyorum.
Arkadaşlar çok bekledim ama inanın beklediğinize değiyor, hepimizin kaderinin bağlı olduğu bir bebek var, onlar bizi biz onları bekliyoruz.
Mahkeme süreciniz tamamlandı mı?merhaba,sıralara takılmayın nolur,hayırlısı ne zaman ise evladınıza kavuşuyorsunuz...bizde 16.sıradaydık ama donduranlar, tayinler vs.oldu bir baktık oğlumuza kavuştuk.nerdeyse iki yıl oldu bile :) Allahıma şükürler olsun :)
Merhaba, biz şuan o süreçteyiz. Önce bir avukatla çalışacaksanız onu bulmanız gerekiyor tercihen daha önce böyle bir davaya bakanı bulun derim.Merhabalar tecrübeli annelerden öğrenmek istediğim mahkeme süreci ile ilgili tecrübelirinizi paylaşırmısınız rica etsem nelere dikkat etmeliyiz istenen evraklar va
Allah yardımcınız olsun inşallah dualarım sizinle, Allah sizi evladınızdan ayırmasın. Bence hakim çocuğun yararına karar verecektir zaten aile bırakarak bence başta güven kalmaz ki sormaları bile saçma geliyor aile bırakmış bunca zamandır evladım ne yer ne yapar ilgilenmez mi, tek duam sağlıkla gelsin yavrumuz ve ileride ailesi tarafından üzülmeyelimMerhaba, biz şuan o süreçteyiz. Önce bir avukatla çalışacaksanız onu bulmanız gerekiyor tercihen daha önce böyle bir davaya bakanı bulun derim.
Sonrasında ona vekalet veriyorsunuz ve sizdeki evrakların birer kopyasını hastane raporundan çocuğun aşı kartına kadar.
Sonra dava dilekçesini yazarak avukat mahkemeyi açıyor. Bu sırada kurumla da görüşüyor detayları öğreniyor kullanabileceği detayları dava dilekçesine ekliyor kardeşleri varsa onların durumu vs
Sicil kaydı ikametgah sgk dökümü gelir beyanı gibi evraklar istiyor avukat.
Sonrasında sosyo ekonomik durum araştırması istiyoru hakim. kurumdan da bilgiler istiyor tensip zaptı hazırlanıyor avukatınız ona da yanıt veriyor. Bu arada mahkeme biyolojik ailenin rızasının aranmaması için talepte bulunuyor ve delilleri de ekliyor bu talebine ama ona rağmen mahkeme davalı olarak biyolojik aileyi ekleyebiliyor. Bizde öyle oldu maalesef. Gizlilik talebimiz dikkate alınmadı tekrar başvurduk bekliyoruz. Bu süreçte duamız inşallah bilgilerimiz biyolojik aileye gitmez inşallah olumsuz bir durum olmaz. İyi düşünmeye çalışıyor dua ediyoruz
Sonrasında rıza aranmamasına karar verirse tek celsede biter dedi avukatımızv biz de şuanda kararı ve duruşma günü verilmesini bekliyoruz.
Merhaba herkese, bunu buraya yazacağımı hep hayal ediyordum, bakın yazdımBiz kızımıza salı günü kavuştuk, her şey rüya gibiydi, gittik, gördük, aşık olduk, aldık ve geldik :) 2,5 aylık geldi bizim kızımız. Biz 4 yıl 4 aydır 0-1 yaş kız erkek farketmez, rıza terk farketmez sırasındaydık. Yaklaşık 16 aydır da 1. sıradaydık. Ve 2023 bize bir sürprizle geldi. Umarım burdaki herkesin kavuşma haberini de en kısa zamanda alırız.
Pazartesi günü arandık hemen ertesi gün gittik tabi, bilgi veriliyor falan ama biz zaten görmeden tamamdık. Sonra sevgi evine gittik ve o ilk karşılaşma. Herkes ağlıyor ben hariç :) Ben dondum kaldım tepki veremedim, kucağıma aldım gözlerini açtı bana baktı bakıştık öyle sadece gülümseyerek ama bende tepki yok sadece ikimiz varız odada sanki ve sadece bakışıyoruz
Sonra akşam aldık bebeğimizi ve evimize geldik. Şu anda bebeğim uyuyor ve ben bunları yazdığıma inanamıyorum.
Arkadaşlar çok bekledim ama inanın beklediğinize değiyor, hepimizin kaderinin bağlı olduğu bir bebek var, onlar bizi biz onları bekliyoruz.
hayır devam ediyor...Mahkeme süreciniz tamamlandı mı?
izmir bizimhangi ilden başvuru yaptınız aceba istanbul sırası ne durumda aceba
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Siz toplam kaç kere sağlık raporu aldınız? Bekleme sürecinde raporun süresi biter bitmez yeniden almak gerekiyor diye biliyorum. Mahkeme için yeni rapor isteniyor mu?Merhaba, biz şuan o süreçteyiz. Önce bir avukatla çalışacaksanız onu bulmanız gerekiyor tercihen daha önce böyle bir davaya bakanı bulun derim.
Sonrasında ona vekalet veriyorsunuz ve sizdeki evrakların birer kopyasını hastane raporundan çocuğun aşı kartına kadar.
Sonra dava dilekçesini yazarak avukat mahkemeyi açıyor. Bu sırada kurumla da görüşüyor detayları öğreniyor kullanabileceği detayları dava dilekçesine ekliyor kardeşleri varsa onların durumu vs
Sonrasında sosyo ekonomik durum araştırması istiyoru hakim. kurumdan da bilgiler istiyor tensip zaptı hazırlanıyor avukatınız ona da yanıt veriyor. Bu arada mahkeme biyolojik ailenin rızasının aranmaması için talepte bulunuyor ve delilleri de ekliyor bu talebine ama ona rağmen mahkeme davalı olarak biyolojik aileyi ekleyebiliyor. Bizde öyle oldu maalesef. Gizlilik talebimiz dikkate alınmadı tekrar başvurduk bekliyoruz. Bu süreçte duamız inşallah bilgilerimiz biyolojik aileye gitmez inşallah olumsuz bir durum olmaz. İyi düşünmeye çalışıyor dua ediyoruz
Sonrasında rıza aranmamasına karar verirse tek celsede biter dedi avukatımızv biz de şuanda kararı ve duruşma günü verilmesini bekliyoruz.
Çok teşekkür ediyorum inşallah sorunsuz tek celsede biter mahkemeniz rabbim hepimize yaşatsın o mutluluğuMerhaba, biz şuan o süreçteyiz. Önce bir avukatla çalışacaksanız onu bulmanız gerekiyor tercihen daha önce böyle bir davaya bakanı bulun derim.
Mahkeme için bizden rapor istenmedi. 2 yol dolunca galiba bazı evraklar tekrarlanıyor biz oğluma 15 ayda kavuştuk şükür o nedenle evrakları tekrar vermedik. Sadece mahkemeden önce maaş, sgk ve adli sicili tekrar iatediler o kadar.Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Siz toplam kaç kere sağlık raporu aldınız? Bekleme sürecinde raporun süresi biter bitmez yeniden almak gerekiyor diye biliyorum. Mahkeme için yeni rapor isteniyor mu?
Sağ olun. Mahkeme sürecinizin çabuk ve olumlu geçmesini diliyorum.Mahkeme için bizden rapor istenmedi. 2 yol dolunca galiba bazı evraklar tekrarlanıyor biz oğluma 15 ayda kavuştuk şükür o nedenle evrakları tekrar vermedik. Sadece mahkemeden önce maaş, sgk ve adli sicili tekrar iatediler o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?