• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba hayırlı olsun, hangi şehirde bekliyosunuz? Sanırım 1. sıradasınız.
2 aylık analık izni özel sektörde de geçerli, bebeğinizi teslim aldığınızda size verilen belgeyi (geçici bakım sözleşesiydi sanırım) iş yerinizin İK ya da muhasebe departmanına teslim etmeniz gerekiyor.
Teşekkür ederim Antalyadan bekliyoruz 3 yıl oldu 1. Sıradayız şimdi inşallah kızımızı hayırlısıyla alacağımız günü bekliyoruz artık bu izin ücretli izin oluyor dimi

Teşekkür ederim Antalyadan bekliyoruz 3 yıl oldu 1. Sıradayız şimdi inşallah kızımızı hayırlısıyla alacağımız günü bekliyoruz artık bu izin ücretli izin oluyor dimi

İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz kızınıza ❤️ Evet ücretli analık izni, biyolojik doğum yapan annelerin tüm haklarına evlat edinen anneler de sahip, doğum öncesi 2 aylık analık izni hariç.

Merhaba arkadaşlar, yeni yılınız kutlu olsun. Biz yeni yılın ilk günlerinde harika bir haber aldık. Yarın ya da çarşamba kızımızı almaya gidiyoruz bir aksilik çıkmazsa. Elim ayağıma dolandı, o kadar mutluyumki ❤️

Merhaba arkadaşlar, yeni yılınız kutlu olsun. Biz yeni yılın ilk günlerinde harika bir haber aldık. Yarın ya da çarşamba kızımızı almaya gidiyoruz bir aksilik çıkmazsa. Elim ayağıma dolandı, o kadar mutluyumki ❤️
Sizinde yeni yılınız kutlu olsun ne kadar da güzel bir haber almışsınız darısı bizlere inş yavrunuz ile size sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum

Merhaba arkadaşlar, yeni yılınız kutlu olsun. Biz yeni yılın ilk günlerinde harika bir haber aldık. Yarın ya da çarşamba kızımızı almaya gidiyoruz bir aksilik çıkmazsa. Elim ayağıma dolandı, o kadar mutluyuYeni yılınız

Yeni yılınız kutlu,mutlu olsun ,sağlıkla huzurla gelsin..Maşallah şimdiden güzelliklerini vermiş Gözünüz aydın Rabbim güzel günleri size göstersin yavrunuzla...Doya doya kokusunu içinize çekin kucaklayın tekrar gözünüz ayın tebrik ederim darısı bizim başımıza

Nasıl sevindim anlatamam 🥰 Allah sizi birbirinize hayırlı kılsın. Güzel günleriniz olsun hep birlikte. Şimdi onsuz geçen her saniyenin yerine onunla geçireceğin anları koyma vakti Burcua_ Burcua_ 🥰 gözünüz aydın olsun. Desteğe ihtiyacın olursa buradayız hiç çekinme.

Herkese güzel bir yıl diliyorum, 2023 kavuşma yılı olsun inşallah 🙏🏻🧡

Gözünüz aydın. Darısı başımıza. Bende 2 yıldır heryerde kızımı arıyorum. Yaş sınırına takıldım ve aileler aracılığıyla evlat edinebilmem gerekiyor. Sevgiyle, hasretle buyutebilecegimiz kız bebek bize de nasip etsin rabbim

Nasıl sevindim anlatamam 🥰 Allah sizi birbirinize hayırlı kılsın. Güzel günleriniz olsun hep birlikte. Şimdi onsuz geçen her saniyenin yerine onunla geçireceğin anları koyma vakti Burcua_ Burcua_ 🥰 gözünüz aydın olsun. Desteğe ihtiyacın olursa buradayız hiç çekinme.

Herkese güzel bir yıl diliyorum, 2023 kavuşma yılı olsun inşallah 🙏🏻🧡
2023 yılı kavuşma yılı olsun demissiniz ya, içim nasıl oldu anlatamam. Bende kız bebek evlat edinmek istiyorum. Yaş sınırına takıldım, sosyal hizmetlerden. Kurum yetkililerinin yönlendirmesiyle, ailele aracılığıyla evlat edinmek için heryerde kızımı arıyorum. Dileğiniz için çok amin ...

Merhaba çok sevindim yeni yılın en güzel hediyesi maşallah Allah yaşadığınız bütün kötü günlerinizi unuttursun meleğinize sarıldığınızda çok güzel haber:) Darısı bu yıl bizede olsun inşallah, müsait olduğunuzda bebeği almaya gittiğinizdeki süreci bize kısaca hazır tazeyken azda olsa yazarsanız bize pusula olsun:) hangi şehirden alacaksınız

2023 yılı kavuşma yılı olsun demissiniz ya, içim nasıl oldu anlatamam. Bende kız bebek evlat edinmek istiyorum. Yaş sınırına takıldım, sosyal hizmetlerden. Kurum yetkililerinin yönlendirmesiyle, ailele aracılığıyla evlat edinmek için heryerde kızımı arıyorum. Dileğiniz için çok amin ...
Sizin süreciniz bulana kadar zor ama sonrası kolay olan bir süreç. Duyurabildiğiniz kadar duyurup uygun bir aile bulun. Bu tarz durumlarda genelde etrafla paylaşıldığında daha hızlı ilerliyor. İnşallah kalbinize göre olsun evladınız sizi bulsun en güzel zamanda 🙏🏻

Sizin süreciniz bulana kadar zor ama sonrası kolay olan bir süreç. Duyurabildiğiniz kadar duyurup uygun bir aile bulun. Bu tarz durumlarda genelde etrafla paylaşıldığında daha hızlı ilerliyor. İnşallah kalbinize göre olsun evladınız sizi bulsun en güzel zamanda 🙏🏻
Ahh inşaallah. Tabi çevremde güvendiğim, dostlarımla, büyüklerimle paylastim..muhtar arkadaşıma, hemşire arkadaşlarıma haber verdim. Farklı şehirlerde dostlarıma söyledim Ama herkese ilan etmedim açıkçası. Çünkü bu konuyu , sohbetlerine meze yapıp, abuk sabuk sorularla canımızı sikmasinlar diye. İnsanların duygularını suistimal etmeye meyilli kişiler var. Bir arkadaşım sosyal medyadan kavuştu , çok şükür herşey yolunda ve resmen de mahkeme sonuçlandı. Destekleyen birçok kişi varken, canını acıtmaya çalışan da bir suru insan var. Sen şimdi gözün gibi bak bakalım, Müge Anlı da annesini babasını ararken ağlarsın yazmış biri. Sadece dogurmakla anne olunmuyor bunu ne zaman anlayacaklar acaba?
İnşaallah kavustugumuzda herkese ilan edeceğiz.
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah. Birileri vesile olur, bende ömür boyu duacisi olurum..
İlginize teşekkür ederim ❤️

Merhaba herkese, bunu buraya yazacağımı hep hayal ediyordum, bakın yazdım 😄 Biz kızımıza salı günü kavuştuk, her şey rüya gibiydi, gittik, gördük, aşık olduk, aldık ve geldik :) 2,5 aylık geldi bizim kızımız. Biz 4 yıl 4 aydır 0-1 yaş kız erkek farketmez, rıza terk farketmez sırasındaydık. Yaklaşık 16 aydır da 1. sıradaydık. Ve 2023 bize bir sürprizle geldi. Umarım burdaki herkesin kavuşma haberini de en kısa zamanda alırız.

Pazartesi günü arandık hemen ertesi gün gittik tabi, bilgi veriliyor falan ama biz zaten görmeden tamamdık. Sonra sevgi evine gittik ve o ilk karşılaşma. Herkes ağlıyor ben hariç :) Ben dondum kaldım tepki veremedim, kucağıma aldım gözlerini açtı bana baktı bakıştık öyle sadece gülümseyerek ama bende tepki yok sadece ikimiz varız odada sanki ve sadece bakışıyoruz ❤️

Sonra akşam aldık bebeğimizi ve evimize geldik. Şu anda bebeğim uyuyor ve ben bunları yazdığıma inanamıyorum.
Arkadaşlar çok bekledim ama inanın beklediğinize değiyor, hepimizin kaderinin bağlı olduğu bir bebek var, onlar bizi biz onları bekliyoruz.

Gözünüz aydın. Bahtı yolu açık olsun..Hep çok mutlu olun birlikte. Darısı başımıza olsun inşaallah. Ama bizim bir siramiz bile yok.. Aileler aracılığıyla evlat edinmek için uğraşıyorum. Yaşımdan dolayı kurumdan bebek evlat edinemiyoruz malesef.

Gözünüz aydın. Bahtı yolu açık olsun..Hep çok mutlu olun birlikte. Darısı başımıza olsun inşaallah. Ama bizim bir siramiz bile yok.. Aileler aracılığıyla evlat edinmek için uğraşıyorum. Yaşımdan dolayı kurumdan bebek evlat edinemiyoruz malesef.

Merhaba, umarım siz de kavuşursunuz en kısa zamanda, siz şu facebook gruplarının birinde "güneş" gibi bir nickname ile yazan kişisiniz değil mi?

Merhaba herkese, bunu buraya yazacağımı hep hayal ediyordum, bakın yazdım 😄 Biz kızımıza salı günü kavuştuk, her şey rüya gibiydi, gittik, gördük, aşık olduk, aldık ve geldik :) 2,5 aylık geldi bizim kızımız. Biz 4 yıl 4 aydır 0-1 yaş kız erkek farketmez, rıza terk farketmez sırasındaydık. Yaklaşık 16 aydır da 1. sıradaydık. Ve 2023 bize bir sürprizle geldi. Umarım burdaki herkesin kavuşma haberini de en kısa zamanda alırız.

Pazartesi günü arandık hemen ertesi gün gittik tabi, bilgi veriliyor falan ama biz zaten görmeden tamamdık. Sonra sevgi evine gittik ve o ilk karşılaşma. Herkes ağlıyor ben hariç :) Ben dondum kaldım tepki veremedim, kucağıma aldım gözlerini açtı bana baktı bakıştık öyle sadece gülümseyerek ama bende tepki yok sadece ikimiz varız odada sanki ve sadece bakışıyoruz ❤️

Sonra akşam aldık bebeğimizi ve evimize geldik. Şu anda bebeğim uyuyor ve ben bunları yazdığıma inanamıyorum.
Arkadaşlar çok bekledim ama inanın beklediğinize değiyor, hepimizin kaderinin bağlı olduğu bir bebek var, onlar bizi biz onları bekliyoruz.
Ne güzel bir haber! Paylaştığınız için teşekkür ederim. Gözünüz aydın. Mutlu sağlıklı büyütün.

maşallah ne kadar güzel bir haber... dilerim bir gün hepimiz sırayla yazmak nasip olur.. bizde kız erkek farketmez demiştik ve ben hep erkek daha hızlı ilerliyor diye ama aceba kız da olur mu dedim şimdi bir an:) Allahım sağlıkla gelsin kız erkek farketmez evlat hepsi, ne güzel anlaşmışsınız duygularınızı hangi şehirden başvuru nereden arandınız vaktiniz olursa bize de yol göstermek amacıyla yazarsanız çok sevinirim.. kızınızla mutluluklar dilerim

Back