• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ben cevaplıyım :) Bakıcısı vardı V vertigo16 'un sorun çıkartmıyorlar bunu ben de sormuştum danışmanımıza. Ben de çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim büyük ihtimal zaman ne gösterir bilemem de. Yalnız bakıcıdan bulaşıcı hastalık raporu vb bazı şeyler istiyorlarmış.
Çok teşekkürler yalnız değilim bu konuda çok sevindim

Ben cevaplıyım :) Bakıcısı vardı V vertigo16 'un sorun çıkartmıyorlar bunu ben de sormuştum danışmanımıza. Ben de çalışıyorum ve çalışmaya da devam edeceğim büyük ihtimal zaman ne gösterir bilemem de. Yalnız bakıcıdan bulaşıcı hastalık raporu vb bazı şeyler istiyorlarmış.
bakıcıdan hangi işlemleri ve evrakları istiyorlar biliyor musunuz ?

bakıcıdan hangi işlemleri ve evrakları istiyorlar biliyor musunuz ?

O duruma göre değişiyor, burdan birisi bulaşıcı hastalığının olmadığına dair rapor istiyorlar yazmıştı mesela, ama bakıcısından evrak istenmediğini yazan da olmuştu. Bence adli sicil kaydı ve bulaşıcı hastalık raporu mutlaka isteniyordur.

O duruma göre değişiyor, burdan birisi bulaşıcı hastalığının olmadığına dair rapor istiyorlar yazmıştı mesela, ama bakıcısından evrak istenmediğini yazan da olmuştu. Bence adli sicil kaydı ve bulaşıcı hastalık raporu mutlaka isteniyordur.
Bende öyle tahmin ediyorum bulaşıcı hastalık olmadığına dair ve adlı sicil kaydı vs ama bizimki gibi daha detaylı evrak isltermi acaba çok koşturmaca li oluyor o 500 adet soru coZmek vs

Merhaba kızlar İstanbul dan başvuru yapan bu ay sıra numarası için arayan var mı acaba ilerleme ne durumda merak ettim geçen ay ilerleme çok azdı kız bebekte.

Bende öyle tahmin ediyorum bulaşıcı hastalık olmadığına dair ve adlı sicil kaydı vs ama bizimki gibi daha detaylı evrak isltermi acaba çok koşturmaca li oluyor o 500 adet soru coZmek vs

Sanmıyorum onu isteyeceklerini hiç duymadım

500 soru testine erenköyde mi girdiniz kurumda mı biz girmedik ona sadece kartlı şekillere soktular bizi heyet vs. gibi ilerledi sonra mı olacak aceba

bu arada halen çalışıyor musunuz bebeğinize bakıcı mı tuttunuz kurum için sorun oluyor mu yani bende bir sürede olsa belki bakıcı olacak hayat şartları gerçi zaman ne gösterir bilinmez ama
Aynen B BurcuA
ayben dediğin gibi 🥰 çalışmanız sorun olmaz. Sadece kim bakacaksa ona ait bazı belgeler istiyorlar. Adli sicil kaydı bulaşıcı hastalık raporu gibi.

Biz 2020’de başvurduğumuzda o şekilli kartlı testten hemen önce o testi doldurmuştuk
demek ki sonradan kaldırdılar gerçi bizede demişlerdi test olacak diye ama olmadık kartlı sistemden devam ettik hatta aceba doğru mu cevap verdik diye baya telaşlanmıştım şükür orayı atlattık

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum benim ablamın çocuğu olmuyor o yüzden eşiyle artık evlat edinmek istiyor ama benim ve annemin dışında kimseye söylemek istemiyor kimsenin haberi olmasın diyor sizce böyle bişey mümkün olur mu

Arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum benim ablamın çocuğu olmuyor o yüzden eşiyle artık evlat edinmek istiyor ama benim ve annemin dışında kimseye söylemek istemiyor kimsenin haberi olmasın diyor sizce böyle bişey mümkün olur mu
Bu konu hakkında tam bilgim olmamakla birlikte referans istiyolar sosyal çevreden.bunların içinde aileden de olması gerekiyor. Farklı bir yöntemleri var mı bilmiyorum gizli kalmasını isteyenlere.

Back