• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar bizde basvuru yaptık merak ettiğim bi konu var maas bordrosu istedıler verecegiz ama bunu her sene yada ayda bir istıyolar mı sizler daha iyi bilirsiniz bi kereliğe mahsus mu yoksa beş yıl boyunca her sene bakıyorlarmı cvplarsnız cok sevinirim

Merhaba, 2 senede bir evrak yenileme istiyorlar. Ben 4 senedir sıradayım, 2 kez maaş bordrosu, sağlık raporu vs. evrakları verdik. Yani 2018 de başvuru esnasında 1 kez verdik evrakları sonra 2021'de aynı evrakları yeniledik. Onun dışında istemediler. Ama tabi her şehrin prosedürü farklı oluyor, bizde bu şekilde oldu.

Merhaba, 2 senede bir evrak yenileme istiyorlar. Ben 4 senedir sıradayım, 2 kez maaş bordrosu, sağlık raporu vs. evrakları verdik. Yani 2018 de başvuru esnasında 1 kez verdik evrakları sonra 2021'de aynı evrakları yeniledik. Onun dışında istemediler. Ama tabi her şehrin prosedürü farklı oluyor, bizde bu şekilde oldu.
Erhana siz hangi ilden sıradasınjz

İnşallah çok yakın zamanda telefonunuz çalar bende istanbuldan 2019 dan beri bekliyorum kız bebek sıram 25 ve 1.5 aydır düşmüyor malesef

İnşallah szin de en kısa zamanda telefonunuz çalar, hepimiz iyiki beklemişiz dediğimiz günler yaşarız ❤️

Arkadaşlar kurumun bize verdi sıralar turkiye genelimi oluyor yoksa bulunduğumuz şehir sırasımi?

Bulunduğumuz şehir sırası ben adıyamandan başvurdum 7 sıradayız öyle dediler inşallah çabuk geçer kavuşuruz bebeğimize hepimiz en kısa zamanda
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim siz ne zaman başvurdunuz aceba birde direk 7 sıradan mi başladınız aceba küçük şehirlerde sora çok olmuyor galiba

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim siz ne zaman başvurdunuz aceba birde direk 7 sıradan mi başladınız aceba küçük şehirlerde sora çok olmuyor galiba
Bir senedir başvurduk yeni bir aydır onay aldık direk 7 sırada başladık bende bilmiyorum açıkçası küçük şehirde olduğumuz içindir muhakkak 15 senedir bekliyorum umarım daha fazla beklemem hepimiz kavuşuruz canlarimiza aramızda benim gibi küçük şehirden başvuran varmı arkadaşlar bilgisi olan paylasabilirmi bizimle tşk ederim

Bir senedir başvurduk yeni bir aydır onay aldık direk 7 sırada başladık bende bilmiyorum açıkçası küçük şehirde olduğumuz içindir muhakkak 15 senedir bekliyorum umarım daha fazla beklemem hepimiz kavuşuruz canlarimiza aramızda benim gibi küçük şehirden başvuran varmı arkadaşlar bilgisi olan paylasabilirmi bizimle tşk ederim

Merhaba, küçük şehirlerde sıralar az bekleme süreleri uzun oluyor maalesef. Ama tabi belli de olmaz bulunduğunuz ildeki sirkülasyona bağlı. Bu konunun ilk sayfalarında illere göre bekleme süreleri vardı. Ordan birazcık da olsa bi fikir sahibi olabilirsiniz. En kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle ♥️

Merhaba arkadaşlar istanbulda kız bebek sırası bekleyen var mı 1.5 aydır sıra hiç düşmüyor 😞 hiç bu kadar uzun düşmediği olmamıştı 1 de olsa düşerdi

Merhaba, küçük şehirlerde sıralar az bekleme süreleri uzun oluyor maalesef. Ama tabi belli de olmaz bulunduğunuz ildeki sirkülasyona bağlı. Bu konunun ilk sayfalarında illere göre bekleme süreleri vardı. Ordan birazcık da olsa bi fikir sahibi olabilirsiniz. En kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle ♥️
İnşallah kısa sürer Allah nezamn yazmışsa o zamn kavuşacaz hepimiz o melek yazılmis Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar benim gibi küçük şehirden başvuran yokmu ben tekmiyim deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar istanbulda kız bebek sırası bekleyen var mı 1.5 aydır sıra hiç düşmüyor 😞 hiç bu kadar uzun düşmediği olmamıştı 1 de olsa düşerdi
Merhabalar ;

İstanbul da 4 aydır kız erkek bebeklerde hiçbir ilerleme olmadığı bilgisini verebilirim.
Kurumda uzmanlarla alakalı sıkıntılar varmış , açığa alınanlar vs.

Merhabalar ;

İstanbul da 4 aydır kız erkek bebeklerde hiçbir ilerleme olmadığı bilgisini verebilirim.
Keşke bu sıkıntılar bizlere yansıtılmasa nasıl bir zamana denk geldik gerçekten çok üzücü 😓 inşallah düzelir biranönce

Merhabalar ;

çok üzüldüm ne oldu aceba bizde istanbuldan inşallah zamanı gelince sıra bekleyeceğiz ama bekleme olması kötü olmuş

Back