Merhabalar, yaklaşık 1-2 ay önce yeniden üye oldum yazıcam ama bir türlü fırsat bulamadım, bende sizin hasretle evladını bekleyen anne adayıyım.. Biz daha çok yolun başındayız, 22 temmuzda ilk başvurumuzu yaptık, 1 ay dolmadan evraklarımızı tamamladık, teslim ettik. sonrası erenköy macerası şükür oda güzel geçti, ve start verdik bakalım evladımıza ne zaman kavuşacağız hayırlısıyla, tek tek olmasada bir çok yazıyı okudum. Evladına kavuşan güzel yürekli anneleri tebrik ederim, inşallah bir gün bende evladıma kavıştum diye burada yazarım. 22 ekimde 3 ayımız dolacak zaman o kadar hızlı ilerliyor ki, sırada ev ziyareti var bakalım ne zaman gelecekler, süreç hep aynı heyecanımız aynı bende içimdekileri buraya dökmek istedim. Ben 46 yaşındayım umarım çok geç kalmamışımdır anne olmak için, 7 yıllık evliyim, 4 tüp bebek tedavisi sonrasında ellerim bomboş kara kara düşünürken eşimle uzun süre düşündük ve evlat edinmeye karar verdilk, inşallah bizde sağlıkla kısa sürede evladımıza kavuşuruz. Çalışıyorum ama yazılarınızı takip edeceğim.. bir zamanlar burada bunu yazmak benim için hayaldi...