• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar referans olarak verdimiz kişileri kurum arayıp neler soruyor bizim hakkımızda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Arkadaşlar referans olarak verdimiz kişileri kurum arayıp neler soruyor bizim hakkımızda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Merhaba bizden 5 kişinin telefonlarını aldılar erkek kardeşimi ve eşimin iş arkadaşını aradılar.Kişilik olarak nasıl insanlardır,çocuklara karşı tutumları nasıl,hiç bir ortamda tartışmalarına şahit oldunuz mu,maddi ,manevi çocuğa yetebilirler mi gibi gibi çok kısa sürmüş zaten 2 dk felan anca konuşmuşlar diğer referans verdiğimiz diğer 3 kişi aranmamış bile..

Merhaba bizden 5 kişinin telefonlarını aldılar erkek kardeşimi ve eşimin iş arkadaşını aradılar.Kişilik olarak nasıl insanlardır,çocuklara karşı tutumları nasıl,hiç bir ortamda tartışmalarına şahit oldunuz mu,maddi ,manevi çocuğa yetebilirler mi gibi gibi çok kısa sürmüş zaten 2 dk felan anca konuşmuşlar diğer referans verdiğimiz diğer 3 kişi aranmamış bile..
Çok teşekkür ederim bende çok merak ettim neler soruyorlar ne yapıyorlar diye inş En kısa zamanda bunu da atlatırız hayırlısı ile

Çok teşekkür ederim bende çok merak ettim neler soruyorlar ne yapıyorlar diye inş En kısa zamanda bunu da atlatırız hayırlısı ile
Amin inşallah mirror1981 güzel bi şekilde onaylanırsınız ve sıranıza girersiniz çok güzel telaşlar Rabbim bu yolda yolunuz açık etsin inşallah

Amin inşallah mirror1981 güzel bi şekilde onaylanırsınız ve sıranıza girersiniz çok güzel telaşlar Rabbim bu yolda yolunuz açık etsin inşallah
Inş arkadaşım bi onay alıp sıramizi öğrenebilsek cok iyi olacak gerçekten muhteşem ve güzel bir telaş içindeyiz rabbim zorumuzu kolaylaştırsın ama başvuru yaptimizi günden beri günler sanki durdu vakit hiç geçmiyor

İyi akşamlar kurumda ilk görüşme nasıl geçiyor neler soruyorlar iki saat falan sürcek dediler heyecan stres var bende yarın görüşmemiz var

İyi akşamlar kurumda ilk görüşme nasıl geçiyor neler soruyorlar iki saat falan sürcek dediler heyecan stres var bende yarın görüşmemiz var
İlk görüşme çok heyecanlı geçiyor bizim görüşmemiz 40 dk sürmüştü size sorular soruyorlar sohbet ediyorsunuz daha çok onlar bu süreç hakkında bilgi veriyorlar güzel geçiyor yani

Merhaba arkadaslar,
Sıramiz cok yaklasmis. Uzmanimiz hazirliklarinizi tamamlayin dedi. Cok kisa bir sure icinde bebeginiz gelebilir dedi.
Kendimi kaybolmus hissettim. Bebegi olan bir cok arkadasim var elbette fakat bu baska bir yol ya, bu yoldan gecmis biriyle konusmaya cok ihtiyacim var. Ankaradayim. Eger bu yollardan gecmis sizlerden biri benimle gorusmeyi kabul ederse cok sevinirim. Yuzyuze de olabilir, telefonla da. Ozelden yazabilirsiniz eger aranizda vaktinizi ayirabilecek olan olursa.
Cok tesekkurler :)

Herkese merhaba öncelikle yavrusuna kavusanlari tebrik ederim sıra bekleyenlerde biran evvel yarularına kavusurlar inşallah bizde evlat edinmeye karar verdik ve şuan sağlık kurulu raporunu tamamlıyoruz bunlarda bı sıkıntı yok ama teslim edilmesi gereken evraklar içinde kendi ozgecmisimizin yer aldığı bı yazı istiyorlar nerden nasıl başlayacağım hakkında hiç bi fikrim yok açıkçası bu yoldan geçen arkadaşlar özgeçmiş yazısında nelere yer verdiniz biraz ip ucu verebilir misiniz 😥

Herkese merhaba öncelikle yavrusuna kavusanlari tebrik ederim sıra bekleyenlerde biran evvel yarularına kavusurlar inşallah bizde evlat edinmeye karar verdik ve şuan sağlık kurulu raporunu tamamlıyoruz bunlarda bı sıkıntı yok ama teslim edilmesi gereken evraklar içinde kendi ozgecmisimizin yer aldığı bı yazı istiyorlar nerden nasıl başlayacağım hakkında hiç bi fikrim yok açıkçası bu yoldan geçen arkadaşlar özgeçmiş yazısında nelere yer verdiniz biraz ip ucu verebilir misiniz 😥
Hakkınızda hayırlısı olsun , tez zamanda evladınıza kavuşmanızı yürekten diliyorum

Aslında kurum size başvuru sırasında istenilen evraklar arasında özgeçmiş ana hattı paylaşıyor
Buna soru - cevap şeklinde yazarak kendinize bir özgeçmiş oluştura bilirsiniz

Örnek olarak ekte paylaşıyorum

Biz kavuştuk :KK200:
Rabbim sırasını bekleyen tüm ailelere nasip etsin :dua:

Eklentiler

• received_1054511797907295.jpeg
    received_1054511797907295.jpeg
    87,4 KB · Görüntüleme: 126
  • received_1054512264573915.jpeg
    received_1054512264573915.jpeg
    80,1 KB · Görüntüleme: 126
Hakkınızda hayırlısı olsun , tez zamanda evladınıza kavuşmanızı yürekten diliyorum

Aslında kurum size başvuru sırasında istenilen evraklar arasında özgeçmiş ana hattı paylaşıyor
Buna soru - cevap şeklinde yazarak kendinize bir özgeçmiş oluştura bilirsiniz

Örnek olarak ekte paylaşıyorum

Biz kavuştuk :KK200:
Rabbim sırasını bekleyen tüm ailelere nasip etsin :dua:
Amin inşallah sizin adınıza çok sevindim darısı en kısa zamanda başımıza bize böyle bişey vermediler sadece öz geçmiş hazirlayin yaziyo verilen evraklarda çok teşekkür ederim paslastiginiz için fikir oldu benim içinde 💜

Merhabalar Antalya ilinde evlat edinme sırasını bilen varmı.Burada sıra söylenmiyor siz nasıl öğreniyorsunuz

Merhaba arkadaslar,
Sıramiz cok yaklasmis. Uzmanimiz hazirliklarinizi tamamlayin dedi. Cok kisa bir sure icinde bebeginiz gelebilir dedi.
Kendimi kaybolmus hissettim. Bebegi olan bir cok arkadasim var elbette fakat bu baska bir yol ya, bu yoldan gecmis biriyle konusmaya cok ihtiyacim var. Ankaradayim. Eger bu yollardan gecmis sizlerden biri benimle gorusmeyi kabul ederse cok sevinirim. Yuzyuze de olabilir, telefonla da. Ozelden yazabilirsiniz eger aranizda vaktinizi ayirabilecek olan olursa.
Cok tesekkurler :)
İyi akşamlar bende ankadayım yeni başvuru yaptım daha onay aşamasındayız.siz kaç yılında başvuru yapmıştınız kaç yıl beklediniz?bekleme süreci çok uzun geliyor gözüme .

U Umut2022 , biz Mart 2019da basvuru yapmistik. Yaklasik 3.5 yildir bekliyoruz. Ankara'da biraz yavas ilerliyor sanirim bazi illere kiyasla.
Zaman akip gidiyor. Baslarda gecmiyor gibi geliyor. Sonra birden bire yaklastigini ogreniyorsunuz.
Gerci hayat bir istatistik degil. Bizim bekledigimiz kadar beklemeyedebilirsiniz. Her yil yerlestirilen bebek sayisi farkli oluyor sonucta.
Her sey gonlunizce olsun :)

U Umut2022 , biz Mart 2019da basvuru yapmistik. Yaklasik 3.5 yildir bekliyoruz. Ankara'da biraz yavas ilerliyor sanirim bazi illere kiyasla.
Zaman akip gidiyor. Baslarda gecmiyor gibi geliyor. Sonra birden bire yaklastigini ogreniyorsunuz.
Gerci hayat bir istatistik degil. Bizim bekledigimiz kadar beklemeyedebilirsiniz. Her yil yerlestirilen bebek sayisi farkli oluyor sonucta.
Her sey gonlunizce olsun :)
Amin inş.zaman su gibi akıp geçsin inş tüm bekleyenler için.biraz sabırsız oluyoruz galiba herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda.siz cinsiyet ayrımı yapmışmıydınız acaba

Merhabalar yeniden,

Siramiz cok yakin, yaklasiyor falan derken supriz bir sekilde cuma gunu kizimizla bulustuk :) Bulusmamiz 3.5 yil surdu ama o bizi, biz onu beklemisiz demek ki... Bize geldiginde 23 gunluktu, su an 26 :) zaman nasil da akiyor :) :) :)

Bebeklerine kavusmus arkadaslara mutluluklar, bekleyenlere ise sabirlar dilerim. Istedikleri zamanda, en guzel sekilde bebeklerine kavussunlar insallah.

Sevgiyle

U Umut2022 biz aslinda en basta yapmadik cinsiyet tercihi. Fakat son 1 ayda kizda karar kildik. Biz daha dilekce gonderemeden, erkek bebekte siramiz geldigi icin aradilar. Biz (tabii cok tereddutte kalarak) kiz bebek istedigimizi soyledik. Bu kadar bekledikten sonra "hayir bekleyecegiz" demek zordu ama kismet su ki, biz erkek bebekten vazgectikten tam 1 hafta sonra kizimiz geldi:) Kiz bebekte cok daha uzun bekleniyor deniliyordu ama oyle olmadi. Bu aralar cok bebek yuvasina kavusmus Ankara'da. Biz daha Ocakta falan ancak gelir derken siramiz, su anda bebegimiz yanimizda uyuyor. Hayat cok ilginc...
Siz de en guzel zamanda bebeginize kavusursunuz insallah :)

A
U Umut2022 biz aslinda en basta yapmadik cinsiyet tercihi. Fakat son 1 ayda kizda karar kildik. Biz daha dilekce gonderemeden, erkek bebekte siramiz geldigi icin aradilar. Biz (tabii cok tereddutte kalarak) kiz bebek istedigimizi soyledik. Bu kadar bekledikten sonra "hayir bekleyecegiz" demek zordu ama kismet su ki, biz erkek bebekten vazgectikten tam 1 hafta sonra kizimiz geldi:) Kiz bebekte cok daha uzun bekleniyor deniliyordu ama oyle olmadi. Bu aralar cok bebek yuvasina kavusmus Ankara'da. Biz daha Ocakta falan ancak gelir derken siramiz, su anda bebegimiz yanimizda uyuyor. Hayat cok ilginc...
Siz de en guzel zamanda bebeginize kavusursunuz insallah :)
Amin inş güzel dilekleriniz için. Çok sevindim adınıza .darısı biz ve bizim gibi bekleyenlere.zamn durdu sanki.herşey nasip kısmet işi.siz daha beklerken prensesiniz evine gelmiş bile.size süpriz yapmış ne güzel.biz daha yolun başındayız.onay alabilecemiyiz onu bile bilmiyoruz daha.şükür ki şuan ters giden bişey yok. Onayı kaç ayda almıştınız.kavuşma anı nasıldı biraz bahseder misiniz

Back