• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar biz süpriz birşekilde kavuştuk bebişimizle ..darısı sizlerin başına ...🥰 herkesin dediği gibi beklemeye fazlasıyla değiyormuş 🥰🥰
Desran gözünaydın arkdaşım güne güzel başlamak bu olsa gerek ne güzel Rabbim ömür boyu mutlu etsin sizi güzel yavrunuzla..Nasıl kavuştunuz ,nasıl oldu bebişimiz kaç aylık anlat bize de ayy çok sevindim dua et tüm bekleyenlere de annelerin duası kabul olurmuş

Desran gözünaydın arkdaşım güne güzel başlamak bu olsa gerek ne güzel Rabbim ömür boyu mutlu etsin sizi güzel yavrunuzla..Nasıl kavuştunuz ,nasıl oldu bebişimiz kaç aylık anlat bize de ayy çok sevindim dua et tüm bekleyenlere de annelerin duası kabul olurmuş
Çok teşekkür ederüm canım etmemmi dualarımda bütün evladını bekleyen anneler ..şu kadarını söylim hayal edemeyeceğimiz kadar güzel bir duygu 🥰 beklerken ki sancılı süreç korkular , endişeler hepsi gördüğüm ilk an kayboldu yavrumu..ben unuttum onun biyolojik annesi olmadığımı öyle bir sevgisi var ki tüm sevgilere bedel...❤2,5 aylık teyzesi erkek bebişim...ummadığım anda çalan bir telefonla tüm dünyam değişti..🥰 1 günde işlemleri bitti aldık evimize getirdik şükürler olsun..

Çok teşekkür ederüm canım etmemmi dualarımda bütün evladını bekleyen anneler ..şu kadarını söylim hayal edemeyeceğimiz kadar güzel bir duygu 🥰 beklerken ki sancılı süreç korkular , endişeler hepsi gördüğüm ilk an kayboldu yavrumu..ben unuttum onun biyolojik annesi olmadığımı öyle bir sevgisi var ki tüm sevgilere bedel...❤2,5 aylık teyzesi erkek bebişim...ummadığım anda çalan bir telefonla tüm dünyam değişti..🥰 1 günde işlemleri bitti aldık evimize getirdik şükürler olsun..
Maşallah barekallah Desrancim Rabbim yavrunuzla ömür boyu sağlıklı, güzel aydınlık yarınlar versin çok sevindim çok hep mutlu olun inşallah darısı başımıza ❤❤🌸🌸🤲🤲

gözünüz aydın.. Kaçıncı sıradaydınız da sürpriz oldu?

Ne zamandır girmiyorum foruma birazcık beklediğimi unutayım diye. Nedense bugün aklımdan geçtin bir bakayım buralara dedim ve kavuşma haberini gördüm D Desran hayırlı olsun canım benim. Kavuşma hikayeni de yazarsın inşallah vakit bulursan. Allah hiç ayırmasın inşallah. :KK200: Bende bir değişiklik yok kız ve erkekte hala 1. sıradayım. 8 aydır 1. sırada bekleyen beni de dualarınızdan eksik etmeyin. Bu hafta herkesin harika haberler aldığı bir hafta olur inşallah. Öpüyorum herkesi sevgiler :)

Ne zamandır girmiyorum foruma birazcık beklediğimi unutayım diye. Nedense bugün aklımdan geçtin bir bakayım buralara dedim ve kavuşma haberini gördüm D Desran hayırlı olsun canım benim. Kavuşma hikayeni de yazarsın inşallah vakit bulursan. Allah hiç ayırmasın inşallah. :KK200: Bende bir değişiklik yok kız ve erkekte hala 1. sıradayım. 8 aydır 1. sırada bekleyen beni de dualarınızdan eksik etmeyin. Bu hafta herkesin harika haberler aldığı bir hafta olur inşallah. Öpüyorum herkesi sevgiler :)
Tüm dualar evladını özlemle bekleyen anneler için...İnşallah en kısa sürede sende güzel haberler alacaksın

Çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyen annelerin başına inanın hep dualarımdasınız..her bebeğime baktığımda aynı duyguları bir an önce tatmanız için dua ediyorum 🤲🤲...
Çok büyük bir süpriz oldu bana hiçbir hazırlığım yokken geldi bebişimiz..erken doğum gibi düşündüm .ama iyi ki iyi ki geldi.. 🥰
Kavuşma anı sinemalardaki en dram dediğimiz sahneleri geride bırakıyor inanın..gözyaşları sevinçten hasrettten mutluluktan geçmişten gelecekten birer birer akıyor...sadece sen değil o an da orada tüm görevliler..hepsine ayrı ayrı minnet duyuyorsun bebeğinle ilgilendikleri için sen gelene kadar 😊 bebek de sana öle bir bakıyor ki bakışları içine işliyor..sevgisi gün den güne katlanıyor... hayatın anlamı varmış meğer...inşallah en kısa sürede yaşayın anlayacaksınız hislerimi ..ne kadar anlatmak istesem de tam ifade edemiyorum 😊

D Desran

Canım tebrik ederim, bebişinle musmutlu günleriniz olsun, gözünüz aydın olsun..
Bizim de sanırım bayramdan sonra ilk ev ziyaretimiz olur..
Böyle güzel haberler alınca kendim bebeğime kavuşmuş gibi mutlu oluyorum..
Darısı geride bekleyenlere inşallah..
Rabbim bekleyişlerin sonunu güzel eylesin..
Böyle bir anda olması daha güzel olmuştur eminim.. =)

Çok teşekkür ederim darısı tüm bekleyen annelerin başına inanın hep dualarımdasınız..her bebeğime baktığımda aynı duyguları bir an önce tatmanız için dua ediyorum 🤲🤲...
Çok büyük bir süpriz oldu bana hiçbir hazırlığım yokken geldi bebişimiz..erken doğum gibi düşündüm .ama iyi ki iyi ki geldi.. 🥰
Kavuşma anı sinemalardaki en dram dediğimiz sahneleri geride bırakıyor inanın..gözyaşları sevinçten hasrettten mutluluktan geçmişten gelecekten birer birer akıyor...sadece sen değil o an da orada tüm görevliler..hepsine ayrı ayrı minnet duyuyorsun bebeğinle ilgilendikleri için sen gelene kadar 😊 bebek de sana öle bir bakıyor ki bakışları içine işliyor..sevgisi gün den güne katlanıyor... hayatın anlamı varmış meğer...inşallah en kısa sürede yaşayın anlayacaksınız hislerimi ..ne kadar anlatmak istesem de tam ifade edemiyorum 😊
Canım ne mutlu size ne mutlu o güzel bebişe sizi kavuşturan Rabbime de sonsuz şükür hayatınız hep bu gün olduğu gibi beraber elele ve daima mutlu geçsin o kadar sevindim ki sana anlatamam gözün aydın.

D Desran

Çok teşekkür ederim. ❤ olmazmı en güel süpriz oldu 🥰 .bekleyişleriniz çabucak geçsin inşallah ama inanın beklediğim günlere bile şükrettim benim bebeğim o oldu diye 🥰 inanın sonu çok güzel olacak .bizler bizi aile seçen bebekleri bekliyormuşuz 🥰 ben onu anladım bu süreçte

D Desran selam

Oğluşunla günlerin nasıl geçiyor,senin mutlu haberini aldıktan sonra bende hazırlıklara başladım
Eksikler alınıyor,çamaşırları yıkanıp ütülendi ,çantası hazırlandı vs… ❤️‍🔥
ahh ne kadar güzelmiş bu hazırlıklar
Sana sormak istediğim birsey var haberi vermek için kurumun sabit telefon numarasından mı aradılar…
Eminim benim gibi sizin de telefonlarınız da kayıtlıdır numaralar

D Desran selam

Oğluşunla günlerin nasıl geçiyor,senin mutlu haberini aldıktan sonra bende hazırlıklara başladım
Sana sormak istediğim birsey var haberi vermek için kurumun sabit telefon numarasından mı aradılar…
Günler nasıl geçiyor anlamıyorum hatta geceler de 🤣 ama şikayetçi olmadığımı söyleyebilirim🥰 beni sabit numaradan aradılar evet ama kayıtlı numara değildi yabancı numaraydı yani .
Kızlar aklınıza gelen herşeyi sorabilirsiniz fırsat buldukça sadece buraya bakıyorum zaten..❤ cevaplamak isterim ,yardımcı olmak isterim.
Aklıma ilk gelen doktorunuzu netleştirin, çünkü sağlık konusunda sıkıntı yaşayabiliyolar orada bebişler .veya tedavileri devam edebiliyor. hemen kontrole götürmeniz gerekebilir.

D Desran selam

Beni de sabit kurumun telefonundan aradılar. Kişisel numaralarını zaten ev ziyareti için va kurum dışındalarsa kullanıyorlar benim tecrübe ettiğim kadarıyla. D Desran senin de 1-2 ay içinde ilk ev ziyaretin gerçekleşir canım💗 Zaten kurum bilgi vermiştir ama ben yine de belirteyim herhangi bir şehir dışı seyahatte kuruma dilekçe yazmamız gerekiyor bilgin olsun🌸

Mertana
D Desran

D Desran

Merhaba bizde ev ziyareti için bekliyoruz ama hâlâ gelen olma di aceba siz ne zaman başvurmuştunuz bize 6 ay içine de ev ziyareti olur dediler sizede aynısı söylediler mi aceba?

Back