Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldinHerkese merhaba. Aranizda olmaktan çok mutluyum. Biz de Ankara'dan başvurumuzu yaptık. Ev ziyareti 6 ay - 1 yıl içinde olacak dediler. Bekliyoruz.
Merhaba,hoşgeldiniz aramıza..Teşekkür ederim. henüz sıra bilgimiz yok. 3,5 sene erkek bebek, ve 4,5 sene kız bebek sırası dendi, ama biraz uzun gibime geldi. Belki de korkutmak için dediler. Başvurunuzu martta yaptık. Birkaç hafta içerisinde bizi takip edecek bir uzman atanacak. 6-12 ay içinde evimize gelecekler. Şimdilik bu kadar.
Bizim de evimizde canımız ilk göz ağrımız candostumuz var ben kuruma gidince sordum evde evcil bi yavrumuz var sorun olurmu dedim 7 yıldır bizim ile yasıyor ondan vaz geçemem dedim hayır sorun olmuyor evcil hayvanlar dedi sadece asi kartları ve veteriner kontrolleri isteniyor dedilerEvimizde 10 yaşında küçük akıllı bir köpüşümüz var. Onu sorun yapmazlar inşallah. Tüy, havlama, ısırma gibi derdimiz yok. Bir de evimizi değiştireceğiz. Umarim uzman gelene kadar evi almış oluruz. Şu anda kafamdaki soru işaretleri bunlar.
Çok sevindim. Ben sormaktan bile korktum oradayken)). Çok teşekkür ederim.Bizim de evimizde canımız ilk göz ağrımız candostumuz var ben kuruma gidince sordum evde evcil bi yavrumuz var sorun olurmu dedim 7 yıldır bizim ile yasıyor ondan vaz geçemem dedim hayır sorun olmuyor evcil hayvanlar dedi sadece asi kartları ve veteriner kontrolleri isteniyor dediler
Ben de çok korktum ama mecbur sormak zorundaydım ev ziyaretine gelince sorun olmasın diye söyledim çünkü bizim evin içinde heryerde oyuncaklar ve eşyaları var sonuçta bizim iilk çocuklarımız onlarÇok sevindim. Ben sormaktan bile korktum oradayken)). Çok teşekkür ederim.
Gözün aydınnnn canımm benimmKızlar biz süpriz birşekilde kavuştuk bebişimizle ..darısı sizlerin başına ...herkesin dediği gibi beklemeye fazlasıyla değiyormuş
![]()
İstanbul kasım 2020 evrak teslim tarihimiz ..Gözünüzaydın darısı bekleyenlere inş hangi şehirden nezaman başvuru yapmıştınız bizde bugün evrak teslimini yaptık zaman su gibi akıp geçer inş
Evetttt inşallahhh ❤Gözün aydınnnn canımm benimmdaha güzel günler sizi bekliyor bebişinle. Bol bol öp kokla, ten temasını hiç ihmal etme
Allah evladının hayırlı güzel günlerini göstersin sana. Günün en güzel haberi
orkofficial sırada sen varsın inşallah
![]()
55 ile başladık biz. Dosyamız onaylandıktan sonra sıra bilgisi verdiler .biz çok fazla kriter koymadık bebiş içinAyyy maşallah çok çabuk kavuşmuşsunuz allahım ayırmasın inş 0-1 yaş aralığımı bebiş kaçıncı sırayla başladınız ilk.bize bilgi vermediler sıra hakkında bekleyen kaç kişi var diye sordum
D Desran senin adına o kadar mutluyum ki anlatamamEvetttt inşallahhh ❤en kısa sürede bir müjde de senden bekliyoruz
Hadi inşallahGözün aydınnnn canımm benimmdaha güzel günler sizi bekliyor bebişinle. Bol bol öp kokla, ten temasını hiç ihmal etme
Allah evladının hayırlı güzel günlerini göstersin sana. Günün en güzel haberi
orkofficial sırada sen varsın inşallah
![]()