• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Herkese merhaba. Aranizda olmaktan çok mutluyum. Biz de Ankara'dan başvurumuzu yaptık. Ev ziyareti 6 ay - 1 yıl içinde olacak dediler. Bekliyoruz.

Ankarada güncel sırayı biliyor musunuz acaba birde bekleme süreci hakkında bilgi verdilermi

Teşekkür ederim. henüz sıra bilgimiz yok. 3,5 sene erkek bebek, ve 4,5 sene kız bebek sırası dendi, ama biraz uzun gibime geldi. Belki de korkutmak için dediler. Başvurunuzu martta yaptık. Birkaç hafta içerisinde bizi takip edecek bir uzman atanacak. 6-12 ay içinde evimize gelecekler. Şimdilik bu kadar.

Evimizde 10 yaşında küçük akıllı bir köpüşümüz var. Onu sorun yapmazlar inşallah. Tüy, havlama, ısırma gibi derdimiz yok. Bir de evimizi değiştireceğiz. Umarim uzman gelene kadar evi almış oluruz. Şu anda kafamdaki soru işaretleri bunlar.

Teşekkür ederim. henüz sıra bilgimiz yok. 3,5 sene erkek bebek, ve 4,5 sene kız bebek sırası dendi, ama biraz uzun gibime geldi. Belki de korkutmak için dediler. Başvurunuzu martta yaptık. Birkaç hafta içerisinde bizi takip edecek bir uzman atanacak. 6-12 ay içinde evimize gelecekler. Şimdilik bu kadar.
Merhaba,hoşgeldiniz aramıza..
Biz de Ankara'dan başvurduk 2019 Nisanda. 3yıl olacak hala var sıramıza..Sabırla bekleyeceğiz,başka yolumuz yok.. Kolay geçsin inşallh..

Evimizde 10 yaşında küçük akıllı bir köpüşümüz var. Onu sorun yapmazlar inşallah. Tüy, havlama, ısırma gibi derdimiz yok. Bir de evimizi değiştireceğiz. Umarim uzman gelene kadar evi almış oluruz. Şu anda kafamdaki soru işaretleri bunlar.
Bizim de evimizde canımız ilk göz ağrımız candostumuz var ben kuruma gidince sordum evde evcil bi yavrumuz var sorun olurmu dedim 7 yıldır bizim ile yasıyor ondan vaz geçemem dedim hayır sorun olmuyor evcil hayvanlar dedi sadece asi kartları ve veteriner kontrolleri isteniyor dediler

Bizim de evimizde canımız ilk göz ağrımız candostumuz var ben kuruma gidince sordum evde evcil bi yavrumuz var sorun olurmu dedim 7 yıldır bizim ile yasıyor ondan vaz geçemem dedim hayır sorun olmuyor evcil hayvanlar dedi sadece asi kartları ve veteriner kontrolleri isteniyor dediler
Çok sevindim. Ben sormaktan bile korktum oradayken)). Çok teşekkür ederim.

Çok sevindim. Ben sormaktan bile korktum oradayken)). Çok teşekkür ederim.
Ben de çok korktum ama mecbur sormak zorundaydım ev ziyaretine gelince sorun olmasın diye söyledim çünkü bizim evin içinde heryerde oyuncaklar ve eşyaları var sonuçta bizim iilk çocuklarımız onlar

Başvurmayı düşünenler için şöyle bilgi vereyim. Ankara için geçerli. E-devletten başvuru yapmayın, dönüş yapmıyorlar. Boşu boşuna 2 ay bekledik. Sonra tek başıma bilgi almaya gittim. E devletten bir şey çıkmaz dedi, size postayla mektup gonderilecekti ve yine de gelecektiniz. Bazı bilgiler verdi, evrak listesini uzattı. Sonra randevu alıp eşimle gittik.

Başvurmayı düşünenler için şöyle bilgi vereyim. Ankara için geçerli. E-devletten başvuru yapmayın, dönüş yapmıyorlar. Boşu boşuna 2 ay bekledik. Sonra tek başıma bilgi almaya gittim. E devletten bir şey çıkmaz dedi,size postayla mektup gonderilecekti ve yine de gelecektiniz. Bazı bilgiler verdi ve evrak listesini uzattı. Sonra randevu alıp eşimle gittik.

Kızlar biz süpriz birşekilde kavuştuk bebişimizle ..darısı sizlerin başına ...🥰 herkesin dediği gibi beklemeye fazlasıyla değiyormuş 🥰🥰
Gözün aydınnnn canımm benimm💗💗 daha güzel günler sizi bekliyor bebişinle. Bol bol öp kokla, ten temasını hiç ihmal etme👼👩‍🍼 Allah evladının hayırlı güzel günlerini göstersin sana. Günün en güzel haberi 🧿

orkofficial orkofficial sırada sen varsın inşallah ❤️

Gözünüzaydın darısı bekleyenlere inş hangi şehirden nezaman başvuru yapmıştınız bizde bugün evrak teslimini yaptık zaman su gibi akıp geçer inş

Gözün aydınnnn canımm benimm💗💗 daha güzel günler sizi bekliyor bebişinle. Bol bol öp kokla, ten temasını hiç ihmal etme👼👩‍🍼 Allah evladının hayırlı güzel günlerini göstersin sana. Günün en güzel haberi 🧿

orkofficial orkofficial sırada sen varsın inşallah ❤️
Evetttt inşallahhh ❤💙 en kısa sürede bir müjde de senden bekliyoruz

Ayyy maşallah çok çabuk kavuşmuşsunuz allahım ayırmasın inş 0-1 yaş aralığımı bebiş kaçıncı sırayla başladınız ilk.bize bilgi vermediler sıra hakkında bekleyen kaç kişi var diye sordum

Ayyy maşallah çok çabuk kavuşmuşsunuz allahım ayırmasın inş 0-1 yaş aralığımı bebiş kaçıncı sırayla başladınız ilk.bize bilgi vermediler sıra hakkında bekleyen kaç kişi var diye sordum
55 ile başladık biz. Dosyamız onaylandıktan sonra sıra bilgisi verdiler .biz çok fazla kriter koymadık bebiş için

Evetttt inşallahhh ❤💙 en kısa sürede bir müjde de senden bekliyoruz
D Desran senin adına o kadar mutluyum ki anlatamam 😍 Beklenen sancılı zorlu günlerin artık yerini mutluluğa bıraktı
Tebrikler gözün Aydın arkadaşım 😘😘😘
Yürekten kucaklıyorum seni 🤗🤗🤗

Ve tabi ki bir heyecanlıyım tarifi yok
Yüreğim ağzımda
Telefon ne zaman çalar diye bekliyorum artık🤣
Hayırlısıyla bu mutluluğu bende yaşayacağım sizler gibi🙏🏻🥰
V vertigo16 bu haberi ilk sizlerle paylaşacağım ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

Allah evlatlarınızı sizlere,sizleri onlara bağışlasın.Rabbim hakkınızda hayılısını yazsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back