Merhaba ;
az önce kurumu arayıp erkek bebekte sıramı öğrendim
31.sıraya düşmüşüz
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ;
31.sıraya düşmüşüz
Hayırlı ramazanlarÖncelikle hayırlı ramazanlar hanımlar..
Uzmanımız istediğiniz zaman aklınıza takılan birşey olursa uğrayın demişti.
Geçen gün eşimle konuşurken konu hakkında, bir ara bakalım müsaitlerse
kuruma gidip görüşelim dedik. Kurumu aradım, nezaketle karşıladılar, bir saat için
gidip görüşebileceğimizi söylediler.. Aklımıza takılan birkaç soru vardı onları sorduk,
ev ziyaretimizi bekliyorduk ne zaman olur diye konuşurken , Mayıs haziran olur dediler..
Bir heyecan yaptım bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum.
Gördünüz mü bilmiyorum , acil tıp teknisyeni sokağa bırakılan bir bebeğin süt annesi olmuş..
Muhtemelen sosyal medyanızda , haberlerde vs denk gelmişsindir..
Videoyu izlerken bir yandan sevindim bir yandan hüzünlendim, gözlerim doldu.
Biliyorum ki o bebek onu içi titreyerek bekleyen bir aileye gidecek..
Benim meleğim de bir gün yuvama gelip huzur vericek.. =)
Hayırlı ramazanlar
Evet ben de çok duygulandım ama eskiden olsa çok üzülürdüm napar o bebek şimdi diye...ama şu anda biliyorum ki birileri gün sayıyor, heyecanla bekliyor, üzerine ne hayeller, umutlar kuruluyor...bir anne tüm şefkati sevgisi ile onu bağrına basmaya ,hayatını ona adamaya hazırlanıyor![]()
Maşallah çarçabuk ilerler ve hayırlısıyla kavuşursunuz evladınıza ne güzel heyecanlar bir bakmışız kucağınızda bugünleri anacaksınz inşallahMerhaba ;
31.sıraya düşmüşüz
Teşekkür ederim bu ayın sonuna kadar bekleyip arayım ozamanHayırlı ramazanlar. Bizim ilk görüşmeden 3 ay sonra gelmişlerdi..merak etmeyin 1 sene içinde hepsini yaparlar .isterseniz kurumu da arayabilirseniz. Bizim uzmanımız ben aramazsam 3 ay içinde siz arayın diyordu![]()
Cok sevindim sizin adınıza ne güzel baya yaklaşmışsınız ne kadar süredir bekliyorsunuz aceba birde ilk başvuru yaptiniginizda sıranızı kaçtı?Merhaba ;
31.sıraya düşmüşüz
AminSıranız çabucak ilerlesin inşallah ..
=)
Büyük şehirden mi başvurmuştunuz?
Biz ilk başvuruyu 13 ekim 2020 de yaptıkCok sevindim sizin adınıza ne güzel baya yaklaşmışsınız ne kadar süredir bekliyorsunuz aceba birde ilk başvuru yaptiniginizda sıranızı kaçtı?
bu sıra türkiye geneli değil mi?Amin
İstanbul dayız
Şubat ayında 37. Sıradaydık
6 bebekailesine kavuşmuş
![]()
Kartal bebek geliyor yani :) Az kalmış inşallah, çabucak geçsin su gibi aksın zamanAmin
İstanbul dayız
Şubat ayında 37. Sıradaydık
6 bebekailesine kavuşmuş
![]()
Evet bende gördüm haberi..dayanamamış yavrucak malesef..Allah ıslah etsin o bebeği ölüme terkedenleri ne diyelimSelam hanımlar iyi akşamlar İstanbul'da bulunan bebeğin beyin ölümü gerçekleşmiş..
Çok üzgünüm..
Onu hasretle bekleyen bir aileye gider diye düşünüyordum..
çok teşşekkür ederim emsal örnek da bulamadım ama desteğin için sağolÜzüldüm adınıza prosedörü bilmem ama sürece sil baştan olmaz diye düşünüyorum. Olumsuz bir durum olduğunda zaman veriyolar düzeltmek için diye biliyorum.iyi araştırın bence emsal örneklere bakın
Videolarda nasıl masum gülümsüyodu oysa..Evet bende gördüm haberi..dayanamamış yavrucak malesef..Allah ıslah etsin o bebeği ölüme terkedenleri ne diyelim
Bizler bir evlat sahibi olmak için ne süreçlerden geçtik,geçiyoruz.
Normalde de çocuk sahibi olmak yada dünyaya getirmek bu kadar kolay olmamalı.
Haberi bende sosyal medyada farklı şekillerde gördüm.
Rabbim yardımcısı olsun,şifa versin