• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Öncelikle hayırlı ramazanlar hanımlar..
Uzmanımız istediğiniz zaman aklınıza takılan birşey olursa uğrayın demişti.
Geçen gün eşimle konuşurken konu hakkında, bir ara bakalım müsaitlerse
kuruma gidip görüşelim dedik. Kurumu aradım, nezaketle karşıladılar, bir saat için
gidip görüşebileceğimizi söylediler.. Aklımıza takılan birkaç soru vardı onları sorduk,
ev ziyaretimizi bekliyorduk ne zaman olur diye konuşurken , Mayıs haziran olur dediler..
Bir heyecan yaptım bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum.
Gördünüz mü bilmiyorum , acil tıp teknisyeni sokağa bırakılan bir bebeğin süt annesi olmuş..
Muhtemelen sosyal medyanızda , haberlerde vs denk gelmişsindir..
Videoyu izlerken bir yandan sevindim bir yandan hüzünlendim, gözlerim doldu.

Biliyorum ki o bebek onu içi titreyerek bekleyen bir aileye gidecek..
Benim meleğim de bir gün yuvama gelip huzur vericek.. =)
Hayırlı ramazanlar
Evet ben de çok duygulandım ama eskiden olsa çok üzülürdüm napar o bebek şimdi diye...ama şu anda biliyorum ki birileri gün sayıyor, heyecanla bekliyor, üzerine ne hayeller, umutlar kuruluyor...bir anne tüm şefkati sevgisi ile onu bağrına basmaya ,hayatını ona adamaya hazırlanıyor 🥰🥰

Hayırlı ramazanlar
Evet ben de çok duygulandım ama eskiden olsa çok üzülürdüm napar o bebek şimdi diye...ama şu anda biliyorum ki birileri gün sayıyor, heyecanla bekliyor, üzerine ne hayeller, umutlar kuruluyor...bir anne tüm şefkati sevgisi ile onu bağrına basmaya ,hayatını ona adamaya hazırlanıyor 🥰🥰

Katılıyorum size,
eskiden olsa ah vah ederdik, şimdi işleyişi bildiğimizden içimiz rahat.. ;)

Hayırlı ramazanlar. Bizim ilk görüşmeden 3 ay sonra gelmişlerdi..merak etmeyin 1 sene içinde hepsini yaparlar .isterseniz kurumu da arayabilirseniz. Bizim uzmanımız ben aramazsam 3 ay içinde siz arayın diyordu 😊
Teşekkür ederim bu ayın sonuna kadar bekleyip arayım ozaman

Cok sevindim sizin adınıza ne güzel baya yaklaşmışsınız ne kadar süredir bekliyorsunuz aceba birde ilk başvuru yaptiniginizda sıranızı kaçtı?
Biz ilk başvuruyu 13 ekim 2020 de yaptık
Dosyamızın 1 ekim 2021 de onaylandığı öğrendik
4 Ekim 2021 de 51.sıradan start verdik ❤️‍🔥
Ve bugün 31. sıradayız
Biz erkek bebek 👶🏼 için sıradayız

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Selam hanımlar iyi akşamlar İstanbul'da bulunan bebeğin beyin ölümü gerçekleşmiş..
Çok üzgünüm..
Onu hasretle bekleyen bir aileye gider diye düşünüyordum..

Selam hanımlar iyi akşamlar İstanbul'da bulunan bebeğin beyin ölümü gerçekleşmiş..
Çok üzgünüm..
Onu hasretle bekleyen bir aileye gider diye düşünüyordum..
Evet bende gördüm haberi..dayanamamış yavrucak malesef..Allah ıslah etsin o bebeği ölüme terkedenleri ne diyelim

Bizler bir evlat sahibi olmak için ne süreçlerden geçtik,geçiyoruz.❤️‍🩹
Normalde de çocuk sahibi olmak yada dünyaya getirmek bu kadar kolay olmamalı.😡
Haberi bende sosyal medyada farklı şekillerde gördüm.
Rabbim yardımcısı olsun,şifa versin

Üzüldüm adınıza prosedörü bilmem ama sürece sil baştan olmaz diye düşünüyorum. Olumsuz bir durum olduğunda zaman veriyolar düzeltmek için diye biliyorum.iyi araştırın bence emsal örneklere bakın
çok teşşekkür ederim emsal örnek da bulamadım ama desteğin için sağol

Evet bende gördüm haberi..dayanamamış yavrucak malesef..Allah ıslah etsin o bebeği ölüme terkedenleri ne diyelim
Videolarda nasıl masum gülümsüyodu oysa..
Çok zor..

Bizler bir evlat sahibi olmak için ne süreçlerden geçtik,geçiyoruz.❤️‍🩹
Normalde de çocuk sahibi olmak yada dünyaya getirmek bu kadar kolay olmamalı.😡
Haberi bende sosyal medyada farklı şekillerde gördüm.
Rabbim yardımcısı olsun,şifa versin

Amin inşallah, annesini tvde gördüm sanırım yaşı küçük..
Biz bir bebeğimiz olsun diye bu kadar çırpınırken onun o bebeği bomboş bir arazide bırakması..
Bir gece kalmış sanırım yavrucak..

Kızlar ben konunuzu uzaktan takip ediorum ve heyecanınıza ortak oluyorum içimden🌸Özel,güzel anneler demicem sizin için.Cunku siz sadece daha uzun gebelik geçiren diğer annelerden hiçbir farkı olmayan annelersiniz.İki gündür ağlamaktan içim çıktı.Mutlaka okumussunuzdur,izlemissinizdir Nisa bebeği.Allahim o nasıl güzel bir bebek.Kizlar o kadar çok bekleyen anne,aile var ki sizlerden biliorum.Neden hemen aileye teslim edilmemiş bebek?Bı de bakıcısı bebekleri beslicektim.En çok Nisa agliodu ilk ondan başladım diyince icim yandı,kavruldu.Bu bebeklere kurumda bir kişi mi bakiyo kızlar?Bebekler aglio ve perisan durumdalar gibi bı tablo canlandı gozumde.Lutfen öyle değil diyin.Aglamaktan bı hal oldum.Asiri etkilendim,habere bakamiorum şimdi gördüğümde.Birakan anne demiorum o lanet kadının hikayesini de okudunuz mu bilmiorum.Bebegi bıraktıktan sonra da bindiği arabanın soforuyle yatmış.Allahim deliricem ya.Bu kadın gün yüzü görmemeli.Her isteyen çocuk yapmamalı.Bunlar ne biçim insanlar,nerde buyumusler,nasıl yetistirilmisler.Hic bir bebek bir aile evi dışında tek bir gün gecirmesin,hiçbir çocuk mutsuz olmasin.Bir çocuğun mutsuzluğu dayanılır şey değil kızlar.

Back