Biz de aynı hastaneden randevu aldık mhrs den sağlık kurulu için randevu aldım. Durum bildirir raporu için seçeneğini seçiyorsunuz ve gün veriliyor.o gün geldiğindeyse rapor servisinden evlat edinme için dedik bizi yönlendirdiler çeşitli bölümlere ayrı ayrı üroloji,kadın doğum psikiyatriye ayrı ayrı girdik çok sorulu bi test vardı onlardan geçtik en son da bi sorun çıkmayınca sağlık heyetine girdik bu kadar bir günümüzü almıştı ama Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin çok heyecanlı bir süreç..Teşekkürler ikimiz aynı hastaneden mi almamız gerek? Randevu bulamadım da aynı hastaneye. Aynı gün içerisinde başka bir hastaneden aldım..
Çok sağolun ,Merhaba, gidip bir sormak lazım ben randevu almamıştık diye hatırlıyorum mesela. Sağlık kuruluna evlat edinmek için sağlık raporu almak istediğimizi söylediğimizde yardımcı olmuşlardı. Yakın zamanda rapor alanlar daha iyi hatırlar tabi.
Biz 2021 Haziran’da o süreçten geçtik. O zaman her hastane süreci için kurul da dahil ikimizde randevu almıştık. Zaten kurula ayrı ayrı aldılar eşimi ve beni. Siz ikinize de randevu bulabildiğiniz bir güne alın derim gidip kapıdan dönmek çok sinir bozucu oluyor
Biz de aynı hastaneden randevu aldık mhrs den sağlık kurulu için randevu aldım. Durum bildirir raporu için seçeneğini seçiyorsunuz ve gün veriliyor.o gün geldiğindeyse rapor servisinden evlat edinme için dedik bizi yönlendirdiler çeşitli bölümlere ayrı ayrı üroloji,kadın doğum psikiyatriye ayrı ayrı girdik çok sorulu bi test vardı onlardan geçtik en son da bi sorun çıkmayınca sağlık heyetine girdik bu kadar bir günümüzü almıştı ama Rabbim kolaylıkla atlatmayı nasip etsin çok heyecanlı bir süreç..
42 günlük geldi
Hastane kısımları en sancılı kısımlar. Merak rtmeyin sonrası sadece sabırÇok şükür hallettik aynı güne randevu oluşturduk..
Rabbim kolaylıkla halletmeyi nasip etsin inşallah..
Ayy maşallah42 günlük geldiHenüz gelmediler ama uzmanımız hastaymış o nedenle iyileşince geleceğim dedi gelecek hafta fln gelebilirler sanırım. Biz whatsapp’tan kendisiyle hergün yazışıyoruz ztn fotoğraf fln atıyorum ben kendisine. Çok tatlı bi uzmanımız var sağolsun
0-1 yaş tercih etmiştik zaten en düşük o yaş grubu var. Biraz kısmet işi sanırım biz 0-12 ay herhangi bir dönemi bekliyorduk zaten ancak bu kadar ufak gelmesine ben de çok mutlu oldum. İnşallah sizin yavrunuzda böyle miniminnacık gelirAyy maşallahay olarak özel bi tercihte bulunmuşmuydunuz?0-6 mesela bizim 0-12 ay da bizim oğlumuzda bu kadar minik gelir mi acaba annem,teyzelerim ve yakın kız arkadaşım günlük gelsin diye dua ediyorlar diyebilirim.
uzmanlar fotoğraflar istiyorlar mı hergün bilmiyordum bunu başka nasıl geçiyor bu süreç.deneyimlerini,yasanmışlıklarını paylaş bizimle lütfen
Merhaba hayırlı olsun süreç. Devlet hastanesinden olmalı tüm raporlar. Biz erenköy ruh ve sinir hastalıkları devlet hastanesinden almıştık. Neden kullandığınızı sorabilirler irdeleyebilirler bize düzenli ilaç kullanıp kullanmadığımızı sormuşlardı.Merhaba hanımlar
Sağlık raporunu nasıl aldınız özelden yada uni hastanesınden de alabiliyomyz? Bide psikiyatri çok sıkntı yapar mı acaba ben panik atak için ilaç kullanyrm çok korkyrm engel olur dıe
Hayırlı olsun Sürecinin sorunsuz tamamlanır inşallah öncelikle. Biz de devlet hastanesinden aldık hatta söyledikleri hastaneden aldık heyet raporunu Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından...bence de hastalıkla ilgili detaylı soru sorarlar sadece..Merhaba hanımlar
Sağlık raporunu nasıl aldınız özelden yada uni hastanesınden de alabiliyomyz? Bide psikiyatri çok sıkntı yapar mı acaba ben panik atak için ilaç kullanyrm çok korkyrm engel olur dıe
Bişey sormak istiyorum psikiyatri raporunu ruh sağlığı hastanesinden mi almak gerekiyor normal hastanelerdeki psikiyatri servisi olmuyor muHayırlı olsun Sürecinin sorunsuz tamamlanır inşallah öncelikle. Biz de devlet hastanesinden aldık hatta söyledikleri hastaneden aldık heyet raporunu Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından...bence de hastalıkla ilgili detaylı soru sorarlar sadece..
Bizi tam teşekküllü bir hastaneye yönlendirdiler..sadece psikiyatri değil aynı zamanda amatem de bağımlılık ile ilgili tetkikler verdik. Sonra heyete sevk ediyolar.hepsinin sonucuna göre sağlık raporun onaylanıyor ve direkt kuruma gönderiliyor. Biz sadece iç hastalıkları için herhangi bir devlet hastanesine gittik orda da doktor yazıp veriyor bulaşıcı hastalık yoktur diye .Bişey sormak istiyorum psikiyatri raporunu ruh sağlığı hastanesinden mi almak gerekiyor normal hastanelerdeki psikiyatri servisi olmuyor mu
Çok sağolun ,
siz beklemede misiniz?
Ya harika şeyler yazmışsın ne mutlu size acaba İstanbul daki uzmanlarda cep numarası falan paylaşıyor mu bizimle kolay iletişim kurabilmek çok önemli olacak bu süreçte.0-1 yaş tercih etmiştik zaten en düşük o yaş grubu var. Biraz kısmet işi sanırım biz 0-12 ay herhangi bir dönemi bekliyorduk zaten ancak bu kadar ufak gelmesine ben de çok mutlu oldum. İnşallah sizin yavrunuzda böyle miniminnacık gelirUzmanlar istemiyor ancak ben atıyorum kendisine sağolsun ilgileniyorlar. Sonuçta onlar denetleyecekler tüm sürece şeffaf birşekilde şahit olsunlar diye düşünüyorum Ki 1 yılın sonunda olumsuz olacak bi durum olmasın.
Biz istanbula gitmek istedik ancak henüz 1 ay olmadığı için onay çıkmadı mesela bunu deneyimledik.
Yavrunuzu ilk aldığınız gün bebek de olsalar hiisediyorlar bi farklılık olduğunu o nedenle üstünü değiştirmeyin ve yıkamayın. Kendini korumasız hissetmesin. Biz yapmadık buna rağmen sadece 3 saat uyudu ilk gece
Eğer yuvada bir süre geçirdiyse karnını doyurup pış pışladığınızda mışıl mışıl uyuyan bebekler oluyorlar genelde. Kucağa pek alışmadıkları için o rutini devam ettirebilirsiniz.
Emzik almış oluyorlar çoğu yuvada hemşireleri öyle yatırıyor onları çünkü. Emzik kabul etti/etmedi derdi de pek olmuyor.
Süt olmasa da göğsünüzü verin mutlaka o ten temasını alsın benim oğlumla birbirimize alıştığımız o kırılma anı o oldu. O sırada eldivenlerini de çıkarıp elini tuttum. Hep gözü açık bana baktı sanırım annesi olduğumu orada kabul etti
Ve bence anneliğin doğrusu yanlışı yok evladınıza iyi geleni gelmeyeni var. O sizi yönlendirecek. Ve bizle onlardan anneliği öğreneceğiz
Olabildiğince sonraki süreçleri aktarmaya çalışacağım mutlakaBirde eşlerinin alışamayacağını düşünenler varda başta benim gibi hiç korkmayın onun eve girişiyle öyle bir ruh haline giriyorlar ki üzerine titriyorlar. Onlar da babalığı hızlı öğreniyorlar
Su gibi aksın geçsin evladınızla koyun koyuna uyuduğunuz uyandığınız günler gelsin arkadaşlarım
0-1 yaş tercih etmiştik zaten en düşük o yaş grubu var. Biraz kısmet işi sanırım biz 0-12 ay herhangi bir dönemi bekliyorduk zaten ancak bu kadar ufak gelmesine ben de çok mutlu oldum. İnşallah sizin yavrunuzda böyle miniminnacık gelirUzmanlar istemiyor ancak ben atıyorum kendisine sağolsun ilgileniyorlar. Sonuçta onlar denetleyecekler tüm sürece şeffaf birşekilde şahit olsunlar diye düşünüyorum Ki 1 yılın sonunda olumsuz olacak bi durum olmasın.
Biz istanbula gitmek istedik ancak henüz 1 ay olmadığı için onay çıkmadı mesela bunu deneyimledik.
Yavrunuzu ilk aldığınız gün bebek de olsalar hiisediyorlar bi farklılık olduğunu o nedenle üstünü değiştirmeyin ve yıkamayın. Kendini korumasız hissetmesin. Biz yapmadık buna rağmen sadece 3 saat uyudu ilk gece
Eğer yuvada bir süre geçirdiyse karnını doyurup pış pışladığınızda mışıl mışıl uyuyan bebekler oluyorlar genelde. Kucağa pek alışmadıkları için o rutini devam ettirebilirsiniz.
Emzik almış oluyorlar çoğu yuvada hemşireleri öyle yatırıyor onları çünkü. Emzik kabul etti/etmedi derdi de pek olmuyor.
Süt olmasa da göğsünüzü verin mutlaka o ten temasını alsın benim oğlumla birbirimize alıştığımız o kırılma anı o oldu. O sırada eldivenlerini de çıkarıp elini tuttum. Hep gözü açık bana baktı sanırım annesi olduğumu orada kabul etti
Ve bence anneliğin doğrusu yanlışı yok evladınıza iyi geleni gelmeyeni var. O sizi yönlendirecek. Ve bizle onlardan anneliği öğreneceğiz
Olabildiğince sonraki süreçleri aktarmaya çalışacağım mutlakaBirde eşlerinin alışamayacağını düşünenler varda başta benim gibi hiç korkmayın onun eve girişiyle öyle bir ruh haline giriyorlar ki üzerine titriyorlar. Onlar da babalığı hızlı öğreniyorlar
Su gibi aksın geçsin evladınızla koyun koyuna uyuduğunuz uyandığınız günler gelsin arkadaşlarım
Habersiz geldiler demek ne kadar sıklıkta ziyaretler gerçekleşiyor acaba.bi sonraki ziyareti yaz bize unutma.okurken bile nabzım yükseldiKızlar selam,
Kurum ziyaretimiz gerçekleşti az önce. Soruları unutmamak için yazıyorum hemen.
Habersiz geldiler öncelikle aradılar kapıdayız diye.
Kaç aylık/günlük
Kaç kilo, boy vs
Hangi mama, bez, ıslak mendil
Doktora götürdünüz mü, hangi doktor/hastane
Aşılarını yaptırdınız mı
Yemeleri nasıl, kaç saatte bir yiyor
Kaç günde bir duş alıyor
Uykuları nasıl
Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?
Nasılsınız, alıştınız mı, bebekli hayat nasıl?
Aileleriniz geldi mi, destek oldu mu?
Sonrasında odasına baktılar, eşyaları nerede bakım ürünleri nerede diye?
Bizim yanımızda kalıyor oğlum park yatağına ateş ölçerine bile baktılar.
Toplam 15dk fln kaldılar. Yine böyle ziyaretlerimiz olacak diyerek gittiler. Korkulacak bir durum yokmuş genel olarak güzel geçti3 kişi geldi ziyarete. Aklıma gelenler bunlar Unutmamak için hemen yazayım dedim.
Yaa ne güzel atlatmışşın bunu da hayırlısıyla bende soruları okurken aklıma geldi genel bir kontrol için gittiniz mi bir doktora yada bunu geldikten ne kadar sonra planladınız ? Benim aklımda hep vitamin değerlerini kontrol ettirmek gibi şeyler geçiyor eksik bir şey olursa takviye almak onun için en doğru mamayı planlamak gibi siz nasıl yaptınız?Kızlar selam,
Kurum ziyaretimiz gerçekleşti az önce. Soruları unutmamak için yazıyorum hemen.
Habersiz geldiler öncelikle aradılar kapıdayız diye.
Kaç aylık/günlük
Kaç kilo, boy vs
Hangi mama, bez, ıslak mendil
Doktora götürdünüz mü, hangi doktor/hastane
Aşılarını yaptırdınız mı
Yemeleri nasıl, kaç saatte bir yiyor
Kaç günde bir duş alıyor
Uykuları nasıl
Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz?
Nasılsınız, alıştınız mı, bebekli hayat nasıl?
Aileleriniz geldi mi, destek oldu mu?
Sonrasında odasına baktılar, eşyaları nerede bakım ürünleri nerede diye?
Bizim yanımızda kalıyor oğlum park yatağına ateş ölçerine bile baktılar.
Toplam 15dk fln kaldılar. Yine böyle ziyaretlerimiz olacak diyerek gittiler. Korkulacak bir durum yokmuş genel olarak güzel geçti3 kişi geldi ziyarete. Aklıma gelenler bunlar Unutmamak için hemen yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?