Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar geçen gün internette şöyle bir yazı ile karşılaştım sanırım bir kitaptan alıntı bayıldım ben de size yazmak istedim.
Allah bazı kadınlara doğal yollarla hamilelik nasip etmez . Çünkü çeşitli nedenlerle hayatta yapayalnız kalmış çocuklar vardır. Allah o anneleri de özenle seçmiştir yavrularını nasıl sevgiyle büyüteceklerini bildiği için. Kalben anneyseniz özelsinizdir ve bunun gururunu yaşamalısınız.
Bütün özel anneler kacaman kucaklıyorum hepinizi :KK200:
Bu beni çok duygulandırdı :110:

Merhaba arkadaşlar geçen gün internette şöyle bir yazı ile karşılaştım sanırım bir kitaptan alıntı bayıldım ben de size yazmak istedim.
Allah bazı kadınlara doğal yollarla hamilelik nasip etmez . Çünkü çeşitli nedenlerle hayatta yapayalnız kalmış çocuklar vardır. Allah o anneleri de özenle seçmiştir yavrularını nasıl sevgiyle büyüteceklerini bildiği için. Kalben anneyseniz özelsinizdir ve bunun gururunu yaşamalısınız.
Çokk güzel..bu gururu bir ömür boyu yaşamamızı nasip etsin Allah bize inşallah. Bende hepinizi kocaman sevgi yüklü yüreklerinizden kucaklıyorum.💙

Ben de buna inanıyorum yürekten❤️ Hem doğal yoldan bebek sahibi olamayan çiftlerin hem de kuruma bırakılan çocukların sayısı paralel artıyorsa Allah’ın burada mutlaka bir muradı olmalı🥰 Çok şükür aklımıza kalbimize bu fikri düşürdüğü için çok şükrediyorum. Harika bir paylaşım canım teşekkürler💛

Merhaba, sürekli bu forumu takip ediyorum ama yeni kayıt oldum. Yasak mı bilmiyorum ama bir whatsapp grubunuz var mı? ya da oluşturmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız bana özelden mesaj atabilirsiniz. Ben de oluştrabilirim. Kitap, yazı vs paylaşırız yararlı olur diye düşünüyorum.

hanımlar merhaba;

az önce kurum u aradım :KK36: (aslında ocak da aramayı düşünüyordum ama çok merak ettim) erkek bebekte istanbul da 39.sıra da oldugumu öğrendim.:nazar::nazar::nazar:
ilk 4 ekim tarihinde arayıp sıramı öğrenmiştim 51.sıradaydım
bu 2.arayışım oldu ve 39
gerçi D Desran la aramızda cok az bir fark olduğu için ondanda gecen ay takibini yapmıştım :) :halay:
oğlum Kartal:KK200: la kavuşmamız haziran gibi olur diye düşünüyorum

whatsup grubun olup olmadığı konusunda hiç bi fikrim yok
ama buradan da paylaşımlar yapabilirsiniz...
hem bizden sonraki evlat edinecek annelere de deneyimlerimizi - paylaşımlarımızı bırakmış oluruz... diye düşünüyorum :KK200:

hanımlar merhaba;

az önce kurum u aradım :KK36: (aslında ocak da aramayı düşünüyordum ama çok merak ettim) erkek bebekte istanbul da 39.sıra da oldugumu öğrendim.:nazar::nazar::nazar:
bu 2.arayışım oldu ve 39
gerçi D Desran la aramızda cok az bir fark olduğu için ondanda gecen ay takibini yapmıştım :) :halay:

hem bizden sonraki evlat edinecek annelere de deneyimlerimizi - paylaşımlarımızı bırakmış oluruz... diye düşünüyorum :KK200:
Bu mesaja çok sevindim canım 😇 bende 33 lerde filanım ozaman şu an..ayy hızla ilerlesin sıramız inşallah ❤ ocakta da ben arıcam inşallah

Kızlar bu arada yukardaki bi mesajı okurken aklıma geldi, kurum kitap listesi veriyor ya. Ben kurumun önerdiği aşağıdaki kitapları sipariş verdim. Aranızda alıp okuyan var mı?
  • Çocuk Eğitiminde İdeal Anne- Baba - Mehmet Teber
  • Çocuk Psikolojisi - Haluk Yavuzer
  • Geliştiren Anne- Baba - Doğan Cüceloğlu
  • Şanslı Aile - Kristen Boie
  • Uğur Böceği Kapımızı Çalarsa - Neşe Erol

hanımlar merhaba;

bu 2.arayışım oldu ve 39

Çook sevindim❤️ Az kalmış kalben doğum yaklaşıyor ne güzel😇😇

Ben hala 1 deyim ama ses seda yok :) Hepimizin hakkında mümkün olan en kısa sürede en güzeli olsun inşallah 👼
Canım benim ❤️ İnşallah güzel haberleri al ❤️ Ben ikisini okumuştum bir de yine evlat edinen bir anne olan Duygu Çağlar Gizli’nin kitabını okumuştum.

Canım benim ❤️ İnşallah güzel haberleri al ❤️ Ben ikisini okumuştum bir de yine evlat edinen bir anne olan Duygu Çağlar Gizli’nin kitabını okumuştum.

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah ♥️ Ben de senin yaşadığın o güzel duyguları yaşayım artık biraz gecikti benim minnoş :)
Duygu Çağlar Gizli'nin "Başka Bir Doğum Hikayesi" kitabını ben de ilk evlat edinme kararı verdiğimizde okumuştum. Senin okuduğun kitaplar da bu konuyla alakalı hikayeler sanırım. Daha sonrasında evlat edinmeyle ilgili kitap baktığımda bu iki kitap karşıma çıkmıştı.

Kızlar bu arada yukardaki bi mesajı okurken aklıma geldi, kurum kitap listesi veriyor ya. Ben kurumun önerdiği aşağıdaki kitapları sipariş verdim. Aranızda alıp okuyan var mı?
  • Çocuk Eğitiminde İdeal Anne- Baba - Mehmet Teber
  • Çocuk Psikolojisi - Haluk Yavuzer
  • Geliştiren Anne- Baba - Doğan Cüceloğlu
Kitapları okumayı düşünüyorum ben de ama biraz daha sıram yaklaşsım diyorum 😊

Kitapları okumayı düşünüyorum ben de ama biraz daha sıram yaklaşsım diyorum 😊

İstanbul'da sıra bekliyordunuz sanırım. Bu gidişle benden çabuk gelir sıranız :) Şaka bir yana son sırada beklemek var yaaa korkunçmuş ben 3 yıldır böyle sancı çekmedim :)

Benim bu ara işim çok yoğun ama en kısa zamanda başlicam kitaplara, bakarsın bizim bebiş sürpriz der birden geliverir sonra duş almaya zaman bulunmuyormuş öyle diyorlar 😄

Bu mesaja çok sevindim canım 😇 bende 33 lerde filanım ozaman şu an..ayy hızla ilerlesin sıramız inşallah ❤ ocakta da ben arıcam inşallah
içim içime sığmıyor.... kendimle beraber bekleyen annelerin sıralarının gelmesi,yavrularına kavuşmaları da mutluluk verici

Ben hala 1 deyim ama ses seda yok :) Hepimizin hakkında mümkün olan en kısa sürede en güzeli olsun inşallah 👼
hayırlısıyla en güzel şekilde olur işallah ... bir bakmışsın kucağında evladın :KK200:

bu arada ben geliştiren anne babayı okudum....bunun la beraber 3 kitap daha okudum ama dogan cuceloglu kitabı en beğendiğim oldu...

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah ♥️ Ben de senin yaşadığın o güzel duyguları yaşayım artık biraz gecikti benim minnoş :)
Duygu Çağlar Gizli'nin "Başka Bir Doğum Hikayesi" kitabını ben de ilk evlat edinme kararı verdiğimizde okumuştum. Senin okuduğun kitaplar da bu konuyla alakalı hikayeler sanırım. Daha sonrasında evlat edinmeyle ilgili kitap baktığımda bu iki kitap karşıma çıkmıştı.
İnşallah canım benim💛 Allah geciktiriyorsa en güzelini vereceği içindir ben buna yakın zamanda şahit oldum. Şimdi sanki oğlumdan öncesi yok gibi hiç sıkıntımız olmamışız o geceleri ağlayan ben değilmişim gibi herşeyi unutturuyor sana💙 herşey olması gerektiği gibi olması gereken zamanda oluyır gerçekten. Bize düşen en güzeli bizim için hazırlanırken sabretmek oluyor. Allah sabrını artırsın gerçekten yaşarken çok zor neyseki çalıştığın için daha az düşünmene yardımcı oluyordur işin 😀

Ve evet geldikten sonra 6 aydan küçükse 3 saatte bir doyurman altını temizlemen gerekiyor. Bazen kucağından bırakıyorsun ağlıyor ve gerçekten duşa gitmeye fırsatın olmuyor😀 tavsiyem en azından 10-15 gün yanınızda tecrübeli biri olsun ben annemi çağırmıştım neyseki yıkamayı falan öğretti bana. Bir anda pat diye olabileceği için ütülü yıkanmış kıyafetlerin olsun bence 1-2 set gerçi kurumdan veriyorlar hazırlıksız olması durumunda. Ben verilen 2 seti bidaha giydirmedim anı olarak saklıyorum😇 odasına ufak tefek şeyler yapabilirsin seni de oyalayacak şekilde. Bu süreyi kendine keyifli hale getirebilirsin belki😘

Back