- 25 Temmuz 2019
- 275
- 563
- 103
İnşallah canım benimAllah geciktiriyorsa en güzelini vereceği içindir ben buna yakın zamanda şahit oldum. Şimdi sanki oğlumdan öncesi yok gibi hiç sıkıntımız olmamışız o geceleri ağlayan ben değilmişim gibi herşeyi unutturuyor sana
herşey olması gerektiği gibi olması gereken zamanda oluyır gerçekten. Bize düşen en güzeli bizim için hazırlanırken sabretmek oluyor. Allah sabrını artırsın gerçekten yaşarken çok zor neyseki çalıştığın için daha az düşünmene yardımcı oluyordur işin
Ve evet geldikten sonra 6 aydan küçükse 3 saatte bir doyurman altını temizlemen gerekiyor. Bazen kucağından bırakıyorsun ağlıyor ve gerçekten duşa gitmeye fırsatın olmuyortavsiyem en azından 10-15 gün yanınızda tecrübeli biri olsun ben annemi çağırmıştım neyseki yıkamayı falan öğretti bana. Bir anda pat diye olabileceği için ütülü yıkanmış kıyafetlerin olsun bence 1-2 set gerçi kurumdan veriyorlar hazırlıksız olması durumunda. Ben verilen 2 seti bidaha giydirmedim anı olarak saklıyorum
odasına ufak tefek şeyler yapabilirsin seni de oyalayacak şekilde. Bu süreyi kendine keyifli hale getirebilirsin belki
![]()
Benim de annem çok yakın şükürler olsun. İlk 1 ay falan ona güveniyorum biraz da zaten. Sonrasında tek başıma kendim bakmak istiyorum. Şuan planım bu ama zaman ve o anki ihtiyaçlar ne gösterir bilemem.
Ayını/ yaşını bilsem her şeyini hemen hazırlicam ama benim tercih yaş aralığım 0-2 yaş olduğu için kıyafet konusunda hazırlanamıyorum. Ama eşim 1 saatimize bakar, her şeyini almamız, 1 güne bakar yıkayıp kurutup ütülememiz diyor hep. O 1 günde de her şekilde idare ederiz diyor şimdilik mantıklı :)
Onun dışında odası, mobilyaları, nevresimi, yastığı, yorganı, dolap askıları, ateş ölçeri, tırnak makası vs. ıvır zıvır aklıma gelen her şeyi hazır.
Bize düşen en güzeli bizim için hazırlanırken sabretmek oluyor.
Hep yukarıda yazdığınız bu cümleye sığınıyorum her zaman. Hepimize en güzeli gelecek, bunların hepsini unutacağız. Allah sizi de oğlunuzdan hiç ayırmasın. Çok çok çokkk hep mutlu olun, hep yüzünüz gülsün, ayağınıza taş değmesin
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Çok öpüyorum, buraya mutlu haberlerimizi de yazarız bekleyen herkes en kısa zamanda inşallah.